Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Velice rád nenávidím lidi... Někdo se odřachne u zoopeří, jiný zažívá slastné brnění v okamžicích, kdy sleduje horror. Jsou i tací vytřeštěnci (štěnkyně, především), kterým lahodí observace psychologických dramat. Inu - vyhnojení dokáží kombinovat všechny tyto žánry, prdelkové moji. Děsivá tlupa poloopic se střídavě otlapkává, přiotravuje alkoholem a nebo na sebe zkouší všelijaké promyšlené (he he he) triky. Byli první, vždy obsahovali kretény, které bych dodnes na potkání ubil (Hranáč je můj doživotní stressor), Zvradko se zrovna z Kakalánska či Analusie vrátil do středu dění - dvě, ať nežeru. A šup k onlajn přenosu, nechť si mohu zadštít síru, zaproklínat a zahonimířit. Leští a z úst kanou! ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Prima předčila Novu! A tak si Libor Bouček i v hitparádě mohl utahovat z Velkého bratra. Prima oprášila Terezu Pergnerovou a ta dokázala zahrát opravdové prožívání osudů ve vile. Jednička byla neokoukaná, navíc závěrečné propojení se slovenskou kolibou bylo divácky atraktivní. Ale koho s odstupem času zajímá, co teď dělá Emil, Petr Zvěřina, Regina, nebo Vladko. Zajímá vás, co dělá poražený z padesátého dílu Kufru? Nebo výherce z prvního dílu 5 proto 5? Byla to HLAVNĚ hra o deset milionů, takže o přátelství ve vile se dá možná mluvit, ale o předstíraném. Další řady byly už pouhou kopií, i když scénáristicky se na rozdíl novácké Superstar tvůrci snažili oživit dění nějakým novým úkolem. ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ze začátku pro mě velká neznámá a taky zajímavá Reality Show , ale postupem času to začíná být trapné ve vile zůstávají ty největší kravky , všude samé rozpory , nenávisti a hraní jakýsich her na homosexuální /lesbické Vladkovy ovečky . A po odchodu Martina kterému jsem fandil snad ze všech nejvíc protože jsem se v něm viděl to je čím dál tím horší . Ted se to tam budou ovládat Vladkovy ovečky a humor půjde do hajzlu pokud nepočítám trapný humor který zprostředkovává blondatá za nos vytahaná Eva která si ani nevím co o sobě myslí . No nevím jestli má vůbec se na tuhle online show má vůbec cenu koukat když vítěz je dle mého už vybrán a " postavy " budou kolem Vladka kroužit a dělat mu dobře . BTW : Proč mají toho Vladka lidi tak rádi ? ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Co to tu dělá? A takový Videostop tu třeba není. 1.serie byla nová neznámá neotřelá a hlavně neokoukaná. Taky to nebylo na nově a proto to mělo takový úspěch oproti Velkýmu bratru ,který byl hodně trapný a nepřehledný. Velmi mě mrzelo ,že nevyhrál Jindra ,který si to zasloužil stokrát víc než trapný Vlado. 2.serie už byla o ničem duo Hranáč ,Jalovec děs a běs ta protekce a manipulace s hlasováním byla tak okatá ,že si o tom šeptali i vrabci na střeše. Takovým způsobem jakým zametli s Pavlem Pelánem bylo hodně ubohý. Ten měl vyhrát ,jenže se jim nehodil do krámu. 3.serie byla bych řekl poměrně dobrá a řekl bych ,že tam byli asi nejnormálnější lidi. A neustále se tam štěkali což mě osobně docela bavilo. Konečně vyhrál někdo kdo si to zasloužil a to Milan. Bylo velice znát jak už to lidi nebaví což se projevilo na malé sledovanosti i počtu hlasů. Jestli bude někdy 4 .serie kdo ví? Doufejme že už né. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ze začátku prostě jednoduše "fičák" (měl jsem rád Vlada, později třeba jednodušího ale zábavného Jindru) poté když na povrch vyplavaly informace že je soutěž možná ovlivňovaná viz 2. řada a především soutěžící Jalovec a Hranáč a de facto jejich show (i s jejich až přehnaně neuvěřitelnými privilegii) už to jako celek pro mě tak zajímavé nebylo a celá soutěž v mých očích šla rapidně dolu. Ale i tak ty vogo, to byla ze začátku prima šou, no ale nutno přiznat že především pro náctileté, kteří byli vždy v hojném počtu vidět ostatně i u vily před každým duelem:-) ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - VYPILO SE:
    105l džusu
    360l vody
    653 lahví ALKOHOLU (duklak2)
  • 1. serie - Z 12 duelů se zpátky vrátil 4x zúčtovaný a 8x vyzvaný. (duklak2)
  • 1. serie - Na celé SHOW spolupracovalo více než 300 lidí, kteří byli nasazeni 24 hodin denně, bylo natočeno 1306,52km materiálu což je celkem 4308 KAZET!! (duklak2)

Reklama

Reklama