Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zasmát se vykonstruované reality show a lidem uvnitř, kteří se přetvařují a hrají si na velké kluky a holky, aby získali svou vysněnou "slávu" a peníze, je fajn. Milovat však tento pořad a věřit v jeho opravdovost je už spíše krokem do psychiatrické léčebny... nebo je tohle opravdu ukázka Čechů a Češek, které potkáváme na každém kroku?:-) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

První série se dala sledovat díky povedenýmu castingu, další dvě už ne. A čtvrtou už zase sleduju! :-D ať si říká, kdo chce, co chce, rozhodně je tenhle reality-formát zábavnější a zajímavější než devadesátkové estrády s Petrem Novotným a spol. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Není tajemstvím, že o vítězi čtvrté řady je samozřejmě rozhodnuto již od první chvíle. Lidé sympatizují s impulzivním, psychicky labilním cholerikem, který si dobrovolně rve do anusu údy senilního Španěla či jiných zazobaných bukvic a orgasmy prožívá zásadně během hysteráků. Ono je ovšem těžké si vybrat správného favorita z panoptika obskurních existencí, jako je pekáče lízající Pája, incestní nehoda Romana, nebo třeba Lucie, hermafroditní prznitelka psů s inteligencí plísně. Což o to, řada inkontinentních mentálů žhaví mobilní přístroje o sto šest a všechny drobné, co dostali od státu na pleny, cpou do kapes produkci, která za to zařídí jedné psychicky rozházené buzně Prima dovolenou. A o to přeci jde. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Za prvu seriu, ktora je nezabudnutelna... Ja ako psycholog-socialny pracovnik vnimam kontajnerove reality show velmi pozitivne, pretoze ma bavi sledovat obycajnych ludi ako zvladaju extremne situacie. Ano, pobyt v dome je extremna situacia a hlavne extremna v tom, ze ste tam s ludmi, o ktorych by ste bezne v zivote ani len nezakopli :) "Ja, Petr Zverina z Vaclavaku" Hrozny clovek, fakt, ze jo :D ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

4 hvězdy pro první sérii - památná dvojka - Vladko hystericky se hádající s Petrem Zvěřinou z Václaváku a psychopatická Regina v noci po domě tancující s řeznickým nožem rozprašujíc insekticidy. Hyperfalešnej Michal Fraš (do kterýho byl Vladko IMHO zamilovanej, a proto neviděl, že je falešnej jak tříkoruna....), hypernechutnej Jindra, hypernaivní Katka (nebudu říkat hloupá, pže třeba Jindra byl ještě hloupější...), hyperunderedited Monika (fakt promiňte, ale ty lidi v domě jí měli rádi, a měli jí za zdaleka největšího vtipálka, tak proč byla v každém dílu tak dvacet vteřin?) a hypertrapnej Emil, to byla parta, kterou jsem fakt rád sledoval... Viděl jsem prakticky všechny díly. Chvilku jsem se dokonce i bál, že by to mohl vyhrát Michal nebo Emil, to by byla fakt katastrofa... No a ve finále, kdy se Vladko totálně sesypal, to prostě bylo fakt emocionální. Klidně se smějte, za mě 4. 2 hvězdy pro druhou sérii - památná dvojka - Hranáč a Jalovec, mamka a taťka. Depkařka Karolína v pruhovaných punčocháčích, depkařka Karin masturbující s Martinem ve vaně, (nemám rád tu předponu, ale tady se skvěle hodí..) überštětka Marie, rusovlasá Marcy s protivným hlasem (který jsem já osobně zbožňoval), které se nedařilo uhnat odpornýho Pavla z Hrotovic, a dál nikdo zajímavej. 1 hvězda pro třetí sérii - dost hrůza, ale Big Brother na Nově byl pořád o třídu horší. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

První řadu VV jsem doslova a dopísmene žral ! Na další řady jsem se vysral a vůbec toho nelituji ! Přišel jsem na to, že je to opravdu velká hloupost a ztráta času to sledovat ....... ostatně...... myslím si, že to později napadlo všechny "žrouty" tohodletoho "skvělého" pořadu. Na televizních obrazovkách to bylo něco nového, takže se každý rád koukl. Byla to příjemná zkušenost a nelituji toho, že jsem se na to díval ....... 3hvězdičky dávám jen za první řadu !!!! ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomíná současné české filmy o mladých lidech, kde se sebranka pomatenců baví o naprostých nesmyslech ve zcela umělém prostředí. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ze začátku prostě jednoduše "fičák" (měl jsem rád Vlada, později třeba jednodušího ale zábavného Jindru) poté když na povrch vyplavaly informace že je soutěž možná ovlivňovaná viz 2. řada a především soutěžící Jalovec a Hranáč a de facto jejich show (i s jejich až přehnaně neuvěřitelnými privilegii) už to jako celek pro mě tak zajímavé nebylo a celá soutěž v mých očích šla rapidně dolu. Ale i tak ty vogo, to byla ze začátku prima šou, no ale nutno přiznat že především pro náctileté, kteří byli vždy v hojném počtu vidět ostatně i u vily před každým duelem:-) ()

Boss321 odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě horší než novácký BigBrother a pro mě aspirant na jeden z nejhorších televizní pořadů všech dob......... ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud by se zde dal ohodnotit sám "Vlado Buznovský", dostane hodnocení zcela identické. Pořad a žebrák, který ze mě málem udělal fanatického homofóba! 0% ()

H34D 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě se mi příčí již ten samotný nápad - bavit se sledováním lidí zavřených v jedné místnosti. Je předem úplně jasné, že mezi nimi vzniknou všelijaká pouta i krvavé hádky, zvlášť když si zkušení psychologové za oponou pohrajou s mixováním charakterů. Samotní účastníci, byť se někteří můžou v sestříhaných záběrech zdát sympatičtí a/nebo zajímaví, jsou také zcela nepopíratelně banda nepotřebných looserů, už jen proto, že si můžou dovolit zcela vypadnout na pár měsíců ze svého života, aniž by je kdokoliv postrádal. Toť k samotnému fenoménu reality show. Ve prospěch Vyvolených hovoří akorát ucházející první série, jejíž posádka dokázala alespoň lépe zaujmout/pobavit než konkurenční Big Brother... "Lepší zůstanou"? Pche. 2/10 ()

Arx 

všechny recenze uživatele

První sérii sem občas sledoval a dalo se na ni i dobře koukat. Vyvolení byli určitě lepší než Big Brother. Nova si byla propadáku velmi dobře vědoma a tak Big Brothera rychle stáhla z vysílání. Hlavní problém byl, že narozdíl od Vyvolených bylo v Big Brotheru obecenstvo sestaveno z prostitutek, "Filipů" a dalších nabušenejch primitivů, kteří měli místo mozku sval. Poté tak vypadala zábava, respektiva nezábava. Oproti tomu Vladko, Regina, Zvěřina tak z těma se u obrazovek divák nenudil. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Hodnocení za první řadu a tu plejádu psychicky narušených exotů, místy to byla fakt zábava. Další řady jsem úspěšně ignoroval. ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že může být něco horšího než Big B, ovšem TV Prima mě vyvedla dost brutálně z mého omylu, každopádně nechápu proč se pořad nejmenoval Vyhulení, alespoň by svým názvem neurážel soutěžící, kteří se již dost znatelně ztrapnili a ponížili. ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Koncentrované voyerství pořadu mi samo o sobě přijde morbidní a kvazi-zábava vyplývající z nechtěné trapnosti "vyvolených" i moderátorky mě velkým obloukem míjí. Celkový dojem: 0 % ()

Reklama

Reklama