Reklama

Reklama

Virgin Witch

Trailer
Erotický / Drama
Velká Británie, 1972, 88 min

Obsahy(1)

Christine (Ann Michelle) dostane šanci jako fotomodelka v agentuře lesbické majitelky Sybil Waitové (Patricia Haines). Spolu se sestrou Betty (Vicki Michelle) dostane Christine o víkendu zakázku na focení na zámku. Sybil ji však nechce kvůli fotografování, ale shání panny pro spolek čarodějnic vedený majitelem zámku Geraldem (Neil Hallett). (Docflash)

(více)

Recenze (5)

POMO 

všechny recenze uživatele

Slibný rozjezd plný nevinné teen erotiky, snímané dráždivě chlípnickou optikou. S příslibem zajímavých věcí na usedlosti, na které se dvě naivní sestry dostávají do spárů podivínské party s nekalými úmysly. Samotní členové čarodějnického kroužku jsou zajímavé postavy, na první pohled aristokraticky decentní, uvnitř ale spalováni touhou po zkažení panenské nevinnosti. Mladý nadržený fotograf “modelingových” aktů, udržovaná lezbická panička, důvěru vzbuzující doktor, ze kterého se vyklube… Škoda, že čarodějnické obřady, ke kterým to celé směřuje, se tolik drží na uzdě decentní staroanglické kinematografie, a z vyložených karet mezi postavami film vyklouzává tak lacině a neuspokojivě. Bylo tady předehráno na mnohem větší srandu. ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Nic víc než pouhé odhalování nahých těl všech hereček, které se jen mihnou poblíž zámku. Většina z nich příliš atraktivnosti nepobrala, tudíž to v dnešní době s volně přístupným pornem po celém internetu skutečně nemá smysl sledovat. Ovšem dost bych se divil, kdyby to někoho bavilo i v době natočení... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ne, snímek „Vigin Witch“ vás skutečně nedokáže dostat tím, že je hororový, že je zde skvělá atmosféra. Staví se na tom, že se jedná o erotický snímek, který má scény koncipovány tak, aby se útočilo na libido, které je drážděno například focením, jež je zachyceno tak, aby se divák mohl podívat na jednotlivé záběry. Postupně začíná být film i trochu temnější, ale je to pořád hlavně erotický film, což mě na něm ale bavilo. ()

Docflash

všechny recenze uživatele

Occult-witch horror od britské TIGON British Film Productions- 1985 na VHS v USA od PRISM ent.co.-1993 ve VB+USA REDEMTIONS Films -2012 na DVD+Blue Ray remastered od REDEMTIONS Films.Ve filmu debutovaly sestry Ann(nar.1952) a Vicki MICHELLE (nar.1950 VB)-jejich au-pair byla německá star ELKE SOMMER ! Vicki je známá hlavně ze seriálu 1988 HALO-HALO kde hrála Yvette-nebo 77'SENTINEL či 78'ŘECKÝ MAGNÁT. ()

Reklama

Reklama