Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kolem města Sakurašin stojí sedm velkých, spirituální silou obdařených, sakur Nanagou. Ty město ochraňují před sloučením lidského a démonského světa. Tuto ochrannou bariéru chce zničit démon Enjinn a vybudovat svět jen pro démony, bez lidí. Tomu však brání Akino Hiizana, jenž zdědil schopnost ladění - posílat démony, kteří v poklidu nechtějí žít s lidmi, zpět do jejich světa - spolu se třemi přáteli Hime, Ao a Kotohou (každá má svou vlastní speciální schopnost). Podaří se jim udržet rovnováhu mezi démony a lidmi? (Zíza)

(více)

Recenze (4)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebylo na talíř naskládáno tak nudně, bylo by to určitě dobré anime, jenomže jsem si z toho nic neodnesla, stále mám hlad. ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Ten večne predstieraný úsmev hlavného hrdinu vo mne prebúdzal chuť mu ho fyzicky upraviť - a vlastne väčšina z toho, čo robil... Možno ak by na začiatku venovali nejaký čas na zoznámenie sa z tým ich kamarátom a nerobili to iba cez flashbaky, možno by mi ho bolo aspoň trochu ľúto a pochopil by som, prečo obetuje šťastie a životy toľkých svojich spoluobčanov - (i keď asi ani tak nie) - 1* ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Je tu opravdu zajímavé prostředí s velkým potencionálem. Není to úplně špatně zpracovaný, ale je to takový nemastný neslaný. Je to spousta věcí, které si člověk musí domyslet, protože tu nejsou nijak vysvětlené nebo člověk nepochopí vůbec. Kdyby udělali nějakej delší úvod nebo nějaký flashbacky, který by opravdu něco říkali, bylo by to lepší. Navíc mi tam vadily hlavně zpočátku ty časový skoky, kdy tam jaksi vždy něco vynechali (co se dělo mezitím). Animace je průměrná a hudební stránka bych řekl celkem hodně dobře sedí. ()

Reklama

Reklama