Reklama

Reklama

Nekecej!

(pořad)

Obsahy(1)

Tato multimediální show si dává za cíl mapovat úroveň vzdělání na českých středních školách. Vysílá se na internetové televizi Stream.cz. Pořadem provázejí Tomáš Novotný a Tomáš Zástěra. (duklak2)

Recenze (61)

bouchy 

všechny recenze uživatele

Tomášové jsou má krevní skupina. Se spolubydlícím z koleje jsme se každé pondělí těšili na nový díl a byla to vůbec první věc, co jsme vždy ten den udělali - týden co týden :). Jejich nevtipné skeče na konci každého dílu jsou neuvěřitelně vtipné! Jen je dost smutné pozorovat absolutní všeobecný NEpřehled, zkrátka tupost dnešních středoškoláků (i gymnazistů). A přitom se jedná o lidi jen o trochu málo mladší než já (maturoval jsem v roce 2008). Jednou se jim také moc povedl klasický prostřih "Hej blbě, bělásku!", když ho umístili za špatnou odpověď nějaké černošské MISS :). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pokud byste měl intimní poměr s neteří vašeho bratra, tak jste?" - "Bratranec". Tak to bych si měl pamatovat. Mě tedy ten formát zase až tak moc nebavil, ale oba rádoby uvolnění moderátoři, vyskakující z roští se svými poťouchlými otázkami směrem ke študákům, nebyli zase tak špatní. O něco lepší byli studenti, kteří byli ochotní na cokoli odpovídat, i když nerozuměli položené otázce. Velká gratulace. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám rád, když si někdo dělá legraci z druhých lidí, tak mě tento pořad zaujal. Některé odpovědi stojí za to. Kolikrát žasnu, padám smíchy. Sám se pokouším odpovídat, a musím říct, že bych nechtěl být toho součástí. Někdy jsem schopen uhádnout všechny otázky, někdy zase totálně netuším. Scénky moderátorů na konci každého dílu jsou super (tedy jen některé). Nejvíc mě pobavila scénka o Romanovi Skamene. Poslední dobou ale kvalita upadá, vtipy se opakují a otázky už nejsou takové. Nejspíš už jim došly nápady, možná by měli zkusit něco nového... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nekecej je velmi zajímavý a zábavný pořad. Tomášové jsou skvělí baviči a umí svůj pořad udělat tak, aby zaujal mladé publikum. Jen tak dál. Některé jejich hlášky hojně využívám. :-) ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

pokus o remake krampolova pořadu, z několika dílů mi nesedl snad ani jeden, většinou je to prostě maximální trapárna. největším kladem je igor hnízdo, který se ale taky velmi brzo okouká... 30% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Tak změna - ti dva jsou vtipní a vybírají si nejhloupější exempláře lidského druhu v našich končinách. Brečet, nebo se smát? Oboje. Někdy mám ale dojem, že ty dementní odpovědi jsou hrané...prostě jen pro vtip. Snad ne. Nebo doufat, že snad ano? Toť otázka. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zábavný vědomostní pořad na Streamu. Moderátoři obchází střední školy a ptají se nejen studentů na peprné otázky. :) "Kdy byla slavná žabomyší válka?" :D ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se jednalo skoro o revoluční dílko. Je vidět, že kvalita některých učňáků je hluboko pod bodem totální nevědomosti. V tomto pořadu se navíc objevil můj bývalý spolužák ze základky, takže za to taky dík :-D. Bohužel kvalita jednotlivých dílů v poslední době rapidně klesá. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Ve směs docela příjemný zpestření na internetu, někdy teda zírám.. Jen mě příjde, že zvěřejní snad všechno, co natočí, což je škoda, protože někdy ty díly prostě dobré ani vtipné nejsou. Dalo by se z toho vytěžit víc, přesto to někdy sranda je. ()

johny89 

všechny recenze uživatele

proboha, jak se to sem dostalo...?? jednou to bylo super, 2x dobrý, 3x trapný.. ale jak vidim že už tam je 58. díl tak si ho pustim a je to pořád to samý.. - úchylárna.. A vůbec na streamu maj dost podobně dementních seriálů, pravda, tohle je ještě to nejlepší :D ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Tak za tuto odpověď...z ghetta!! / A já jsem Lumír 902 10 tři jedničky padesát. / Tohle je moje první gremy, tohle je moje druhý gremy...a tohleto je moje pětset gremy :-D Permoník jihomoravský :-)) ()

Reklama

Reklama