Reklama

Reklama

Burn-E: Světlo galaxie

Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Sci-Fi
USA, 2008, 8 min

VOD (1)

Burn-E je další z řady pixarovský kraťasů, tentokrát je součástí bonusů DVD a Blu-ray disků filmu Wall-E. Sledujeme svářecího robota Burn-E, který se snaží opravit anténu vně vesmírné lodi. Zůstane tam ovšem trčet, a to kvůli hrajícímu se páru Eve + Wall-E. Burn-E se ale zavřenými dveřmi nenechá odradit a snaží se dostat zpět do Axiomu - luxusního plavidla obézních lidí, avšak tím jeho peripetie nekončí... (Mertax)

(více)

Recenze (115)

T2 

všechny recenze uživatele

Scénkový doplnok k filmu Wall-e, kde robot opravár Burn-e sa snaží vymeniť poškodenú lampu na vesmírnej lodi a za každým mu do toho nejako nešťastne vstúpi robot Wall-e a jeho činnosť sa tak vždy nejakou vtipnou scénkou nevydarí... Tento snímok je doplnení s niektorými originálnymi scénami z kino filmu Wall-e a celkom pekne to pasuje do celkového príbehu. /80%/ __Tento krátkometrážny film "Burn-e" sa dá vzhliadnuť na DVD disku k rozprávke WALL-e. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Velmi jednoduché a zábavné. Doplňující zábavný děj k celému Wallemu trochu napovídá, že tohle možná mělo být v původním filmu, ale raději to kluci z Pixaru sestřihaly jako samostatný kraťas. Snad jedinou chybou je velmi jednoduše předvídatelný příběh, ale malé to určitě pobaví ještě drobek více. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na pozadi deje Wall-Eho odehravajici se jednoduchej pribeh robota opravare a porouchany anteny je mozna vtipnejsi nez samotnej Wall-E. Samozrejmosti je perfektni animace a tady jeste perfektni hudba, paradne vtipnej kratas. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

V podstatě až lehce burleskní taškařice, která ale možná až příliš spoléhá na hlavní dějovou linii celovečerního Wall-eho (aniž by dodržovala jakékoukoliv časovou návaznost) a v podstatě nenabídne nic víc, než pár roztomilých zvuků a robůtka, který je o to roztomilejší, o co je skleslejší. Což bohužel neznamená, že by byl o tom zábavnější. Možná chci od kraťasu příliš, ale v porovnání s jakýmkoliv současným kraťasem od Pixaru, které srší nápady a parádně gradují, je todle prostě slabota... ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Docela souhlasím s Naxičkou. Říkám si, že kdyby dali tvůrci ve Wall-Em víc prostoru Burn-Emu, šikovně to spojili dohromady a vyextrahovali to nejlepší, mohl by z toho být perfektní seriál třeba jen po 5 minutách - takové pixarovské večerníčky. Jen dodávám: Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elisium, wir betreten feuertrunken, himmlische, dein Heiligthum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng getheilt, alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt. Ať žije němčina:P ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dokonalá bodka za dokonalým animákom. Tento kraťas, odohrávajúci sa súbežne s hlavnou dejovou líniou celovečeráku ' Wall-E' len podčiarkuje a potvrdzuje genialitu a originalitu tvorcovského štábu, ktorý sál za týmto robotickým animovaným príbehom. 95%. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbí způsob, jakým je prostřednictvím této "vypuštěné epizodky" rozšiřován Wall-Eho fikční svět - ke všemu maximálně vtipně a (v intencích pixarovské cesty) originálně. Define workaholism! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch slabších pixarovskejch kraťasů, který možná přidává tak trochu jiný úhel na dobrodružství roztomilého robůtka, ale vtipné to tentokrát zas tak není. Holt každá plechovka nemůže být roztomilá. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jéé, to je ten robůtek, co mu WALL-E s EVOu zavřeli dveře těsně před nosem! Fakt zábava, tenhle kraťas, a navíc s roztomilým koncem. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Hezké a vtipné to rozhodně je, ale bez znalosti Wall-Eho myslím tento snímeček jen málokdo docení. Všechny ty odkazy na děj musí působit někomu neznalému dost nepatřičně. Brun-E je takový průměrný datadisk k Wall-Emu. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Burn-E by si zaslúžil lepší film. Previazanie s originál Wall-Em je zaujímavé, ale trošku ťažkopádne. Každopádne ale ide o zábavný kúsok. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Recyklace záběrů z původního filmu je snad až nezdravě vysoká, ovšem snahu ukázat dění na lodi taky z trochu jiné strany dokážu ocenit. Stejně, jako nadřízená jednotka výkon Burn-E... ()

Reklama

Reklama