Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick a Celia by chtěli by začít nový společný život. Jenže Nickovi dřívější parťáci-kriminálníci požadují splátku dluhu. Zoufalý Nick se odhodlá ke krádeži, při které však nešťastnou náhodou zastřelí policistu. Rázem má mladý pár za patami celou speciální jednotku. Ukryjí se v domě Victora von Hartenberga, kterého zároveň vezmou jako rukojmího. Netuší, že Victor právě zmasakroval svou rodinu.Venku čeká policie, uvnitř brutální zabiják… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Céčkový německý thriller, který místy skutečně vypadá spíš jako komedie, než že to někdo myslí vážně. Samotná tvůrčí myšlenka by se snad ještě dala zkousnout a se vší vážností se z toho dalo vymáčknout mnohem více, jen kdyby tvůrci nebyli takové jelita, dialogy hrozné a herci nepřehrávali jak kráva. Billy Zane si ještě držel jakžtakž svůj standart a byl jasně tím nejlepším co nám tu bylo nabídnuto (kromě výstřihu hlavní hrdinky), dokonce to v jednu chvíli mělo i zajímavou atmosféru, ovšem jen do doby, kdy se vrah začne nahánět s párem a holkou po baráku (on je mohl všechny několikrát zabít, oni jeho rovněž tak), do toho všeho policajti, snipeři – taky měli možnost několikrát vše ukončit (některé akční scény mi vážně připadaly spíš jako úmyslné parodie)…No prostě tomuhle prostě nemůžu dát ani průměrné ohodnocení, protože bych ublížil tomu zástupu průměrných béčkových thrillerů. ()

Bugiii 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku dávám za myšlenku filmu.....jinak ve filmu je skutečně mnooooho nesrovnalostí a hloupostí. Měla jsem chuť hlavním hrdinům vyfackat, mohli to udělat úplně jednoduše a inteligentněji. Ani poslední scéna, která měla být dojemná mě nijak nezaujala, spíš jsem si řekla- patří mu to. Oh, Billy, co sis to vybral za film?! Máš na víc!!!!! ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Nick, hlupák věřící ve vlastní inteligenci a štěstí, měl co dočinění s nelegálními kšeftíky, ale chtěl by na to hodit bobek a vzít před tím, co si nadrobil, roha do USA. Sebere teda buchtu a vyrazí. Jeden z jeho (teď již bývalých) "obchodních partnerů" to ale nechce nechat jen tak a vyhrožováním se chce dobrat jakýchsi peněz. Nijak originální a to bohužel i po stránce filmové. Lehkou demencí ve filmu trpí skoro každá postava a nějak se nedostavila ani atmosféra. Místy zmatené a nudné, podprůměr co není zrovna akční, komediální ani thriller. A jako krimi taktéž slabé. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Billy Zane v nemeckom thrilleri, ktorý zo začiatku pôsobil sľubne, ovšem s pribúdajúcimi minútami a kopením sa jednej scenáristickej hovadiny na druhú, už pôsobiaci skôr úsmevne. Napríklad už dlho som nevidel dementnejšiu zásahovú jednotku a škuľavejších sniperov ako tu. Dvojica únoscov bola strašne nepresvedčivá a pri takomto správaní aké som videl, by museli ísť k zemi do piatich minút. Je to môj druhý film s Billym za tento týždeň po Vládcovi kúziel a možno už je to na mne poznať. Ak Mr. Zane bude brať aj naďalej úlohy v takýchto nízkorozpočtových zhovadilostiach, tak sa sám pochová. ()

evil_ryu 

všechny recenze uživatele

Nielenže je tu Billy Zane ako zástupca inej kultúry, on je tu ako keby z úplne iného filmu. Jeho postava je strašne cool, a ako jediná jedná ako normálny človek (až na pár výnimiek). Konanie ostatných postav je tak idiotské, až mi to prišlo smiešne. Akčné scény sú natočené absolútne katastrofálne, film má diery v logike ako ementál a k tomu pôsobí lacno ako prvá séria kobry 11. Každopádne aspoň 1* za Billyho. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama