Reklama

Reklama

Deň pred rozvodom príde Jacob za svojím synom Tobym, aby s ním strávil nejakú tú chvíľu. Chlapec však spadne do šachty na brehu rieky v lese. Rodičia nakoniec syna nájdu a záchranári začnú pracovať na jeho oslobodení. Prvý pokus dostať sa dole do šachty je neúspešný. Medzitým sa situácia mení a stúpajúca voda začne ohrozovať chlapcov život... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jestli je tohle podle skutečné události,tak já sem jeden z členů Spice Girls.Už chápu proč Guttenberg usiloval vehementně o znovu nastartování Policejní Akademie,kdyby totiž byla moje herecká kariéra v tak zoufalém stádiu,že jezdím do Dojčland točit filmy jako je tenhle,bral bych asi i reklamu na párky ze sojovýho protlaku.Shrnem to......manželé se rozvádí,žena vezme syna do rodné výsky,kde se jí kdysi stala rodiná tragédie a zlý les jí zabil bratra,teď jí ukradl syna,zoufalý otecko přifrčí jak smažka pro čistou jehlu a synka najdou v díře,hoděj mu lano,jenže syn je tak debilní že neumí udělat uzel tak trčí v díře a kolem běhá parta ochotníku a chovaj se tak nelogicky a imbecilně,až je všechny podezřívám že to točili během Octoberfestu.Nejlepší je totiž nechat tam synka v klidu ležet s úplně cizejma lidma a vodskotačit mu do pokojíčku pro auto na vovladačku...ehm :D rozuzlení komické.....prostě televizní megashit,který zachránil od odpadu jedině Steve,pro kterého mám od malička slabost.10% ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

A to jsem se obával, že mé hodnocení bude proti ostatním strašně nízké... Tenhle film má hodně slabin. Především hrozně uhozený "tajemný les", jehož tajemství musí rozřešit až geniální americký inženýr, který se přijel rozvést, ale nakonec jako ve správném romantickém thrilleru se s manželkou v den rozvodu smíří... Hrozně slabý výkon Tobyho; i když možná něco padne na vrub českého dabingu, musím pochválit naše režiséry, jak dovedli vést ve svých filmech dětské herce. Nu, a celý ten děj je hrozně hloupě vymyšlený, překombinovaný, nález lebky, u níž je nalezen řetízek Emilyiho bratra a rozhodnutí vraha utopit se (předtím ve štole dlouhý rozhovor s Jacobem, jako by nešlo o záchranu dítěte). No, dívat se na to dalo, jinak dost ztráta času. ()

Reklama

dogma97 

všechny recenze uživatele

U podobných kousků opakovaně žasnu, jaký producent na takovou kravinu dá prachy. A děsí mě možnost, že se mu ta investice vrátí... ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Chování zúčastněných osob (především matky) je sice chvílemi úsměvné, ale jinak se jedná o docela zajímavý kousek, jehož zhlédnutí rozhodně nikoho nezabije - a to je u (těchto) filmů made in Germany pomalu zázrak. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Kam jsi to Stevene dotáhl? To je smutné. Příšerná televizní slátanina, které dodává trochu přitažlivosti slušný námět. Pak už je vše špatně, scénář, chování postav, záhadná naroubovaná zápletka a herecké výkony. Slabota. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama