Reklama

Reklama

Le Bureau des Légendes

(seriál)
Trailer
Francie, (2015–2020), 43 h 20 min (Minutáž: 52 min)

Hudba:

Rob

Hrají:

Mathieu Kassovitz, Jean-Pierre Darroussin, Sara Giraudeau, Florence Loiret Caille, Gilles Cohen, Alexandre Brasseur, Michaël Abiteboul, Léa Drucker (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(50)

Obsahy(1)

Zajímalo vás někdy, co vede k titulkům typu "Policisté pozatýkali členy teroristické buňky" nebo "Při spojeneckém náletu zahynul předák Tálibánu"? S odpovědí přichází Francouzi. Špionážní série jdoucí pod povrch společenského vědomí odkrývá fungování tajných služeb. Divák se do mezinárodního kolotoče intrik a zrady zamotává se členy Kanceláře legend, která je součástí francouzské zpravodajské služby. Všichni jsou právě pohlceni případem zatčení jednoho z nich v Alžírsku. Zatímco se rozbíhá operace na jeho záchranu, na pozadí pozornosti pomalu začínají další, s mnohem hrůznějšími dopady. A všichni si postupem času uvědomují jedno: nedá se věřit nikomu. (Okara)

(více)

Recenze uživatele Maq k tomuto seriálu (1)

Le Bureau des Légendes (2015) 

V podstatě je to stará dobrá hořká romance. A překážky, které milenci zdolávají, mají v tomto případě podobu špionských rejdů. --- Je to dobrý seriál. Pozitivem je úspornost po akční stránce a důraz na "intelligence service", tedy kvalifikovanou práci s informacemi. Některé prohřešky proti pravidlům konspirace i mně - amatérovi - připadaly děsné. Na druhou stranu, pokud by všichni mluvili jen tolik a tehdy, kdy je to dovolené, nedalo by se na to dívat. Takže odpouštím. --- Po dramatické stránce je nejlepší druhá série. Naopak čtvrtá je nastavovaná kaše, asi jako Harry Potter po Voldemortově smrti... --- Během sledování tohoto seriálu jsem si mnohokrát připomněl dvě věci: (1) asi před deseti lety jsem přestal používat mobilní telefon, a (2) díky tomu se na veřejnosti vyjímám jako dinosaurus, protože se dívám na svět kolem sebe a nejsem ponořený do jakéhosi placatého displeje. Jsem hrdý dinosaurus. ()

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama