Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od té doby, kdy Žeňa Lukašin na Nový rok potkal svou Naďu, uplynulo třicet let. Čas nebyl k jejich vztahu příliš laskavý. Rozešli se a ona se vrátila do Leningradu. Staří přátelé i nadále každý rok navštěvují saunu, ale nyní se k nim připojil Kosťa, syn Ženi Lukašina z nového manželství, které také bohužel nebylo úspěšné. Pavel a Alexander, kteří se stali strýčky Pašou a Sašou, přesvědčí svého otce, aby Kosťovi připravili vánoční překvapení odcestovat do Petrohradu. Ale do jejich mazaného plánu zasahuje náhoda. Tam, v typizovaném bytě na známé adrese ve třetí ulici Stavbařů v domě č. 25, bytě č. 12, žije Naďa, krásná dcera Naděždy a Ipolyta. A právě dnes přijíždí její snoubenec Iraklij, aby jí učinil nabídku k sňatku. (tuntavala)

(více)

Recenze (7)

rt12 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vyloženě špatné, ale... dvakrát opakovaný vtip, přestává být vtipem. Oproti první ,, Ironii " zde nemá vtip lehkost. Celkově filmu schází půvab a šarm, který se mi tolik líbil u Brylské, tak mi scházela i roztomilá nesmělost Andreje Mjagkova a pohotové slovní přestřelky všech zúčastněných. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Rusové se rozhodli odpovědět na Lásku nebeskou pokračováním kultovní romantiky ze 70. let. Bekmambetov to vzal od podlahy a vybavil film moderním vizuálem, střihem, triky (bullet-time) a hlavně brutálním nákladem humoru a romantiky. Sic to chvílema vypadá, že 31.12. v Rusku nepotkáte střízlivého, scénář se nepropadne do vulgarismů a ani se nespoléhá na pitomý humor. Naopak je velice hravý, elegantně po 30 letech navazuje tam, kde přestal, přivádí diváka od výbuchů smíchu k romantickým povzdechnutím. Aneb Rusko prostě nejsou jen válečné velkofilmy(z jakékoli doby) a mafiánské kroniky! Kosťa se probere v posteli v cizím bytě, ale na stejné adrese jako jeho, nejen že mu to změní život, ale hlavně to není úplně poprvé... 80% ()

Fajt 

všechny recenze uživatele

Myslím, že se výjimečně povedlo navázat na film vyrobený před 30ti lety. Je obdivuhodné, že všichni tehdejší herci ještě byli aktivní a mohli se zúčastnit filmování. Většinou násilné nastavení dalšího pokračování končí fiaskem. Velice povedené konečné titulky filmu !! ()

jirkah23 

všechny recenze uživatele

Ironie osudu 2 je další blockbuster od režiséra Noční Hlídky, v Rusku to byl nejvýdělečnější film do uvedení Avatara. Navazuje na starou Ironii osudu ze 75-týho, taková pohodová komedie o záměně adresy na silvestra a peripetiích z toho vyplývajících. Je potřeba abyste nejdřiv zkoukli první díl. ()

Reklama

Reklama