Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantický příběh s gay tématikou odehrávající se mezi dvěma heterosexuálními muži - Loganem a Gilem. Loganovi zemřela žena, kterou miloval celý svůj život, a při cestě na onen svět potkala Gila. Gil měl nehodu, avšak svůj boj o život vyhrál. Přichází koupit Loganův dům. Oba od první chvíle pocítí vzájemnou náklonnost, která zprvu působí dojmem přátelství, později však vyústí k vášni. Oba nerozumí tomu, co se s nimi děje. Nejsou gayové, ale milují jeden druhého. Gila pak najde jeho minulost a musí bojovat znovu o svůj život. Vyhraje však i tentokrát? (snoopik)

(více)

Recenze (6)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film o zvláštní vztahu, tak proč trošku nezafantazírovat a ne jen odsuzovat ... Všechno je zde jiné včetně Matthewa, který jako gay si hraje na heteráka, ale stejně skončí v posteli zase s mužem ... 7677 ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Tak co se tomuhle filmu musí nechat, má určitě zajímavý námět. Dvě hlavní postavy k sobě vlastně přivede vize mrtvé manželky jednoho z postav a aby toho nebylo málo, rovnou svého muže zavede do postele k podstatě cizímu chlapovi. Rozhodně jde o film, u kterého se člověk nenudí, ale rychle se na něho zapomene. Ale patří mezi ty lepší filmy s podobnou tématikou. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o příběh, nemůžu si vůbec stěžovat. Co mi ale hodně vadilo, byly ty naprosto nepochopitelné vstupy a hlavně ta 'ubohá' pomsta ... Pokud se režisér snažil film o něco prodloužit, mohl vymyslet něco daleko lepšího ... Další věcí, které mě docela dost zarazila, byl polibek Gila a Adrian, když podruhé 'umřel' ... Prostě proč? ...Každopádně je to moc pěkný film, který ráda shlédnu znova, i když budu muset občas trochu přimhouřit očko ... Největším překvapením byl ale Spencer se svým přiznáním ... A, i když to docela nerada přiznávám, vůbec bych se konci v prospěchu Spencera nebránila, protože přece jen mi k Loganovi seděl líp než Gil ... ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Většinou mi tyhle duchařiny celkem lezou na nervy - jako třeba v Bezpečném přístavu Lasse Halströma, ale tady ne, tady to je dobrý, všechno dává dokonalej smysl. Vím, že moje hodnocení není úplně objektivní, protože film má v různých aspektech hrozně nevyvážený kvality. Pro mě moc vtipnej (nikoli komediální) vypointovanej příběh. Rozhodně originální nápad. Spoustu věcí a řečí skvěle zapadá do sebe. Například scéna se Spencerovým odhalením (ikdyž mě nepřikvapilo, čekala jsem to). Jenže pak je tu to amatérský zpracování, hrozná kamera, pochybný herecký výkony - ikdyž hlavní hrdinové nejsou špatný. A to celkovýmu dojmu z filmu hodně ubírá. Takže pokud bych to nějak zprůměrovala, vyšly by mi tři hvězdy. Ale já přidávám jednu právě za tu vypointovanost. ()

izmi 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy, ale jen se zavřenýma všema očima. Jestli někdo chce vidět jak vypadá učebnicový prkenný herecký výkon, tak ho v tomto snímku najde na tuny. Otřesný scénář, statická konverzačka, žádná dynamika. Na druhou stranu ovšem velmi originální pohádka o tom, jak se ze dvou heteráků stanou milenci. Naštěstí Windham Beacham je velmi koukatelný a tak celkově se u toho dalo vydržet. Škoda námětu! Měl se ho chopit nějaký profík. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama