Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šesť ľudí, zatiaľ živých, jedna rybárska chata, jedná mimozemská nákaza. Na Zem dopadne meteorit nesúci v sebe zárodky infekcie, ktorá ovládne telá miestnych obyvateľov a vzbudí v nich nevídanú chuť na čerstvú porciu mozočkov. O tie svoje bojuje nesúrodá šestica, ktorá nájde útočisko v opustenej rybárskej chate, ale okolie je až nepríjemne preplnené živými mŕtvolami snoriacimi po všetkom, čo je riadené ako tak funkčným mozgom. (beso74)

(více)

Recenze (18)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Krve bylo dost, dokonce i masky Zombíků byly na úrovni. Bohužel, to bylo asi na tomto filmu vše. Amatérské herecké výkony, nuda a nic nového. Pár lidí zavřeno v rybářské chatce a kolem nich je několik Zombíků, kteří prahnou po jejich mozku. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem se lekl, že to bude točené ručkou, a já rozkopu monitor. Naštěstí ne! Klasická zombiárna inspirovaná Lesním duchem s pěknými gumovými efekty a několika vyvinutými kozatkami, co se rády svlékají. Mozky vyletují z hlavy za doprovodu rubínových gejzírů a nesourodá skupinka zoufalců se pokouší přežít v chatce uprostřed divočiny. Parazitická scéna s hlavou připomene Carpenterovu Věc - škoda, že ne více. Naštval mě konec, jelikož jsem čekal pořádný masomlejn! Místo toho chudák Clarence, který se ubránil zabijáckému Bobovi, úpí jako manželka v lochu... ,,Sedm postelí." ,,Trpaslíci?" ,,Nenávidím ty malé zkurvysyny...!" Více než horror je to humorné sci-fi. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Bobr v šortkách naostro? Mozek v trenkách, nadobro..." Pozor, těžká artová kláda! Jen pro náročné diváky a profi recenzenty, uvyklé při konzumaci filmů po(u)žívat mozek. Tedy i pro mě, certifikovaného filmožrouta, obdařeného chytrým a lahodným dablmozkem. Nicméně, film si mohou užít i bezmoci. Ekologičtí aktivisté ocení to holčičí "propojování s přírodou", zejména pětihvězdičkové čtyřky, které se tolik obávaly medvěda a jeho velkých tlap (kamarádčiny tlapky jim při koupání nevadily :-). Duchovní pastýře určitě zaujme slečna Amy coby obětavá ovečka, která "seznala vůli Pána". Totiž, že ji Bůh seslal, aby s ní pastor mohl uvolnit své sexuální touhy! Fandové pořadu Top Gear si otestují jízdu autem bez řidiče, včetně automatického parkování do dubu a mikrobiologové ochutnají černý sliz. Užijí si i milovníci vulgarismů, protože co dialog, to hláška, leckdy vynalézavě peprná. Sice časem už zábava ztrácela mozkodrajv a  infantilní finále s vězeňskou "mamkou" ducha filmu zabilo úplně. Přesto uděluji poctivé čtyři buňky šedé kůry mozkové. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parádní kravina. Film mě dlouho odrazoval přeci jen Tenney nenatočil od roku 1996 nic aspoň průměrnýho, ale jsem rád že natočil tohle. U tohohle filmu je vidět že je točen s láskou, je to splatter který se nebere moc vážně. Příběh je hloupý, postavy a herci k smíchu a klišé. Ale film mě bavil od začátku do konce. Gore je sice levné ale je ho tu docela dost a sem tam vykoukne atmosféra. Masky byly slušné a ccelý film odsýpal. Bavil jsem se dobře. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já se teda radši u hororu bojím, než směju, ale humor mám taky rád a tady ten humor mě dost bavil (i když občas překročil hranici trapnosti). Mimo to spousta hezkých, vnadných hereček, které nemají problémy se svlékáním (a jelikož jsem hoch od bobří řeky, krásně huňatej bobr mě velice potěšil), jeden detailní záběr na vaginu, sice levné, ale dobře provedené triky a masky, litry krve a nějaké ty roztrhané, rozstřelené a rozmačkané hlavy... Není to žádné umělecké dílo, místy se to tváří jako čistá amatérština, herecké výkony občas dost kulhají, jindy jsou (a to třeba i u jednoho herce/herečky) zase docela dobré (nejvíc mě bavila lesbická turistka a nadržený kněz). Líbil se mi střih, hlavně u prolínání a navazování jednotlivých scén. Nevím přesně proč, ale tahle konverzační zombie komedie mi docela sedla. Kdybych to měl hodnotit jako horor, dám asi tak 1*, jako gore zombie filmek, tak dám 2*, jako komedii, tak dám 4*. Takže to nějak zaokrouhlím a dám zasloužené 3*. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Pohodový zombie splatter, ktorého tvorcovia sa na nič nehrajú a dokážu byť nad vecou. Vzhľadom k tomu, že evidentne pracovali s nízkym rozpočtom to spravili asi najlepšie ako za daných okolností mohli a vsadili na sebaparodujúcu zmes gore, nahoty a nenáročnej zábavy, stojacej na vyšinutých postavách a fuckovacích hláškach, čo bol dobrý ťah... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Čistokrevné béčko, natočené s nízkým rozpočtem, s evidentní láskou k žánru a s velkou nadsázkou, sebeironií a humorem. Vrcholně zábavná záležitost o mimozemském viru, který mění lidi v zombies s velkou chutí na lidské mozky. Film je zaplněný žánrově dokonalými postavami (mnohdy v podání neherců, nebo spíš béčkových herců předstírajících neherectví), z nichž některé bohužel nedostanou tolik prostoru, kolik bych si přál (policistka). Bavil jsem se plnokrevně, plnotučně, plnohodnotně. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keď si odmyslím zlé herecké výkony a viac trápne ako zábavné dialógy, ostane mi naozaj svižná, brutálna a sexy ( týka sa erekciu spôsobujúcich samičiek ) hororová zábava, ktorá jednoznačne poteší. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Tak samozrejme, je to predovšetkým film od fandov pre fandov, ale je evidentné, že veterán Kevin Tenney nestál za kamerou prvýkrát. Natočené je to zručne, gore efekty vcelku časté a slušné, poteší aj ženské herecké obsadenie a samozrejme parádne preslnené prostredie(po väčšinu filmu). Príbeh klasika, takže také veľmi slušné "80´s like" béčko. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná hororová zombie komedie. Nízký rozpočet, hodně nahoty, slizu, mozků a suchých drsňáckých hlášek - to je Brain dead. Pokud máte tento styl rádi, Brain dead nezklame. Plusem je i docela svižně odsýpající tempo. ()

MaaaR@ odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržet to až do konce, to skutečně horor byl. Viděl jsem to omylem a příště raději budu koukat na strop. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Nudné, přeumělkované, trapné. Pseudozombie horor, kde všechno vsadili na kozičky mladých holek, trocha gore a rádoby humorných gagů, dopadl držkou až na samé dno trapnosti. Tvůrci, jež určitě mají zlatou medaili v rychlosti natáčení, se jednoduše vykašlali s čímkoliv si lámat hlavinku, protože pak by nemohli dopustit, aby taková věc vůbec spatřila světlo světa nebo co víc, dostala se na obrazovky. Takhle to prostě fungovat nemůže. A nebo třebas ano, ale s tím já nechci mít nic společného. Jedna hvězda za Luka Skywalkera. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Zkraje asi chtěli autoři upoutat mužskou pozornost tím, že všechny členky komparzu ukážou kozy. Pak nastoupil nějaký zombík a nějaké strkanice v chatce a kolem. Nic moc zajímavého a už vůbec ne duchaplného. Jeden maník se tam pokoušel trolit hlášky, ale nebylo to bohužel směšné. No, byla to taková plně amatérská, černá skorokomedie, či pokus o ni. Nic moc, ale takové snaživé to bylo a sem tam nějaký ten nápad tam v zárodku taky byl. (32%) ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Solidní mimozemsko-zombie nářez ! Už začátek mě dostal, myslel jsem, že přiletí nějakej meteorit a pak buď něco z něj vyleze a nebo bude něco vyzařovat a to způsobí, že se lidi začnou měnit. Ale, že to toho rybáře jebne rovnou do palice, to jsem fakt netušil ! Ve filmu je spousta vtipných gagů, trochu, nebo možná i trochu víc malinovky a gumových mozků, ale zato postádá jekékoliv nepětí. Jako horor bych hodnotil maximálně za 1*, komedii za 5 *, takže já budu střílet někam mezi. 3 * - 65 % ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Dosť dlho som odkladal pozretie tohto filmu, lebo som bol v tom, že pôjde o nejakú nudnú sprostosť, ale teda môžem povedať, že je to celkom fajn podívaná a to doslova. Ako horor to zase nieje až také skvelé , ale tak krvavého sa tu niečo nájde, aj keď neni toho veľa, ale aspoň je to dosť brutál. Ale na druhej strane je to strašná sranda tento film, niektoré tie reči nemali chyby, som sa rehotal na tom strašne. A čo k tomu ešte dodať, aspoň pekné ženské sú tu, každá nahá, tak čo viac by si človek mohol želať. Proste dobrá jednohubka. Tým, čo majú radi horory kombinované s komédiou môžem jedine doporučiť... ()

morbido 

všechny recenze uživatele

No tak abych to zhrnul.Gore bolo slabé aj ked ho bolo dosť, efekty boli nulové a masky zombíkov uplne o hovne.Naproti tomu 4 páry koz potešili miestami sa aj nejaký vtip podaril a celkovo som sa nenudil až tak ako som očakával .Vracať sa ale k tomu už určite nebudem.Celkovo nejakých 35-40%. ()

Reklama

Reklama