Reklama

Reklama

Hráči s časem natáčejí různé činnosti vysokorychlostní kamerou a ukazují zpomalené studie toho, co lidské oko nepostřehne. Podívejte se, jak to vypadá, když se rozbíjí betonová deska, leje voda do vroucího oleje či útočí taserem... Dokumentární seriál Hry s časem radikálně mění náš pohled na svět a dění okolo nás. Vychutnejte si podívanou, jež obvykle zůstává našim zrakům skrytá, protože se odehrává příliš rychle, nebo naopak příliš pomalu na to, abychom si ji dokázali užít. Hry s časem využívají speciální kamery a zachycují vskutku neuvěřitelné záběry. Připravte se, že se stanete svědky nečekaného. (TV Prima)

(více)

Recenze (48)

fars 

všechny recenze uživatele

Hodne zajimave :-) Particka znudencu si vzala nejakou super kameru, natocila vsechno mozne co je napadlo a prislo jim zajimave a ted nam to pousti zpomalene. A je to prekvapive zabavnejsi nez bych cekal. Zpomalena facka, boxerske udery, ryba rozflakana katanou, vybuchy, prustrely skla.. je to cool :-) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Unikátní seriál, který vám odhalí spoustu okem neodhalitelného a to metodou bohatou na vizuální laskominy té nejvyšší jakosti. Geniální věci jsou tááák prosté. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Klasičtí Američané. Zničí cokoliv a natočí to zpomaleně, aby výsledný efekt na diváka bylo jednou velké "wow". Zpomalené záběry mnoha různých výmyslů od "hozené mentosky do Coca-Coly" až po házení věcí na ultra silnou sekačku na trávu.... Některé jsou nejen efektivní, ale i zajímavé, avšak např různé "bitky a mlácení" kaskadérů apod mě zrovna nijak nezaujalo. Celkově jde o efektní ukázku technologie, která se později opakuje. Dokument, který otevírá okno do nové, zpomalené, dimenze plné jindy skrytých krás. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavý seriál, který nezačne nudit ani po více dílech, jste-li aspoň trochu zvídaví lidé. Mě osobně se nejvíc líbila analýza házení žabek, jízda na skateboardu a strhnutí ubrusu. Hrozná je jen ta ztišená anglická stopa a ni naplácnutá česká - pokoušející se o jakýsi zmatený dabing. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

„Time Warp“ - ďalší diletantsko vedecký dokumentárny seriál, ktorý vysiela stále populárnejšia televízia Discovery Channel. Ako už sám slovenský distribučný názov, "Spomalený svet", napovedá, jedná sa o prehrávanie rôzných, viac menej bežných činností a situácii v spomalenom slede. To vďaka pokročilej technike vysokorýchlostných kamier. Je možné si detailne pozrieť, čo sa deje, napríklad keď dôjde ku nehode automobilov, ako sa správa letiaci projektil alebo i to ako pes pije vodu. Svojim spôsobom celkom zaujímavé, ale v podstate to nie nič viacej ako len spomalené, rozanalizované video záznamy. ** ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Rozhodně pěkné záběry, o tom není pochyb, ale jinak je tento dokument celkově chudý. Dávám raději přednost dokumentu: - Nat Geo Amazing! Kde jsou také zpomalené záběry na různé věci, ale ještě je tam toho mnohem víc. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá možnosť, ako sa na obyčajné deje pozrieť inak. Prirodzené obmedzenia tvorcovia nie vždy rešpektovali. ()

TomStall 

všechny recenze uživatele

Chvíli to člověka baví, tvůrcům ale pomalu docházejí nápady a tak se dočkáme třeba propichování ucha pořízené vysokorychlostní kamerou. Ty nejlepší záběry jsou použity v upoutávkách na tenhle pořad, zbytek každého dílu je ale jen nastavovaná kaše. Forma dobrá, obsah téměř nula. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál. Sice je jeho námět hooodně jednoduchý, ale člověk jak začne koukat tak nevstane dokud není konec. Nejvíc se mi líbilo jak v jednom díle doslova tančili s kapkama vody ()

Mr.Dick 

všechny recenze uživatele

První díly mě skutečně pohltily, tolik dechberoucích záběrů a detailů - úžasný, pak už se ta napáditost mírně ztrácela. Rozbité okno kamenem, rozbité okno míčem, rozbité okno židlí, rozbité okno stolem, a skla praskaly a praskaly, ovšem pořád "stejně". ()

Související novinky

Academia film Olomouc 2009

Academia film Olomouc 2009

13.03.2009

Od 14. do 19. dubna 2009 budete opět moci „vidět a vědět“. Tak jako každý rok, i letos proběhne v hanácké metropoli festival populárně-vědecké a dokumentární kinematografie. O tom, že AFO není úzce… (více)

Reklama

Reklama