Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je halloweenská noc a v jednom starém, strašidelném domě se koná pořádná párty. V nejlepším ale do domu vrazí policie a mejdan rázně ukončí. Sedmi lidem se ale podaří v domě schovat a policii uniknout. Při prohledávání domu naleznou ve sklepě ostatky šesti lidí, které patrně patří obětem masakru, který se v domě odehrál před 85 lety právě na Halloween. Dle pověry tehdy účastníky oslavy postupně ovládli démoni a majitelka domu ve snaze zabránit jejich vstupu do našeho světa spáchala sebevraždu. Brzy se ukáže, že o to, co se démonům nepovedlo tehdy, se nyní pokusí znovu… (Šakalík)

(více)

Recenze (70)

verbal 

všechny recenze uživatele

Když potřebuje pár zneuznaných pornohereček , které patrně ve své branži odmítly multiotvorový gangbang s partičkou dvoumetrových černochů, vydělat na chleba, jediným východiskem je, narvat se do o tři velikosti menších výstřihů a střihnout si nějaký ten rimejk sračkoidního osmdesátkového hororu. S nimi zde "exceluje" obtloustlý Éda Furlong, který po zřejmě nucené účasti na tomto spektáklu může jen hořce plakat, že ho Tédvojka tenkrát v jednadevadesátém nesejmul nadobro. Celé to má pevně v nohou nějaký začínající, "ambiciozní" rešeržér, jenž dosud natočil na hájosmičku tak akorát domácí video se svou obtloustlou přítelkyní. Ta je ale čirou náhodou jedinou dceruškou majitele krachujícího studia. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch remaků, který měl docela slušnou šanci, že se mu kvalitou podaří pokořit originál. Stará Noc démonů je nenáročné zábavné krvavé béčko s povedenými maskami, do horní části žebříčku nejlepších žánrových filmů by se ale rozhodně nedostala. A nedostane se tam ani tato předělávka. S neúspěchem se ale dalo počítat, neboť Adam Gierasch za kamerou (režisér přiblblého The Autopsy) a dlouho odkládaná premiéra nevěstili nic dobrého. Zklamán tedy nejsem, protože jsem si od filmu nic nesliboval. Koukat se na to ale dá. 5/10 ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Mega-amatérský film. Jediná dobrá vteřinová scénabyla, když si kurva strčila rtěnku do prsa a vytáhla ji z píčky! Ale ani tato scénka mne nepřinutila dát alespoň 10%. Je to MEAGAODPAD! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pre mňa dosť sklamanie, klasika sa mi páčila jednoznačne viac. Tu by som pochválil len nejaké vizuálne efekty (maska Angely sa mi páčila najviac) a niekoľko dobrých krvavých scén (s rúžom alebo vytrhávanie čriev, prípadne zodratie kože z tváre). Čo sa mi už páčilo menej, bola prítomnosť Furlonga, ktorého proste nemôžem vystáť. Ďalšia vec je, že horor bol úplne bez atmosféry (na rozdiel od prvých dvoch klasických dielov, kde to fungovalo už len vďaka temnému zámku). Bola to skôr pubertálna šialenosť s katastrofálnymi hereckými výkonmi, ktorá sa žiaľ nedala brať vážne. Záver úplná pohroma, to bolo fakt odfláknuté! Čakal som totiž, že sa Angela na konci rozpadne trošku efektnejším spôsobom, možno nejakým výbuchom a nie tak sucho. Adam Gierasch ma oveľa viac potešil hororom Autopsy, v ktorom dokázal, že krváky točiť vie. Mohol sa posnažiť viac. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o další remake ne tolik známého hororu, tak to nedopadlo vůbec zle. Nová verze samozřejmě má spousty neduhů, mezi něž patří opět klipovitý střih (který takhle naposled pohřbil návrat Freddyho Kruegera), laciné lekačky a podobné věci, které zabírají leda tak na teenagery. Na druhou stranu však lze pochválit mimořádný nadhled, jenž místy sklouzává až do sebeparodie, herecké obsazení co nenasere (Furlong překvapil) a hlavně slušnou brutalitu, kterou film hýří hlavně ve své druhé půlce, kde dojde i na rtěnku narvanou do kozy a vyndanou z vagíny :) Masky démonů - tedy až na jednu - byly pěkné, husté erotické dusno mi sedlo a Monice Keenaové ta krev na ksichtě moc sluší. Fandy originálu by neměl úplně urazit. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Na skoro až Hammerovské intro to dopadlo zase na... digi sračku - z retra priama čiara na pripečený disco club ? -NIKDY ! Masky Ma nerozdrvia a démonov si myslím , treba nechať odpočívať , kým ich nechytí do rúk niekto , kto im aspoň trochu rozumie. Ale áno je tam pár scén , ktoré Ma oslovili , a len vďaka nim tú 2ku seknem. Budem mať pomaly problém rozlíšiť zombíkov od démonov ! Mám vtieravý pocit - ak by sa to celé zviezlo na úvodnom " kukuči " - bola by to pecka. ( Furlong potrebuje akútne pomoc , akú dostal T 2-kou ! - pretože lieta vo vzduchoprázdne ) ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

Priemer, bohužiaľ... Tešil som sa na to od prvej zmienky o natáčaní remaku. A tak vlastne ani nebolo načo. Obyčajná jednohubka ku ktorej sa už asi nevrátim. Mrzela aj účasť Linnei Quigley (horrorovej ikony 80.rokoch). Dúfal som že dostane neakú väčšiu rolu, a nie len neaký sekundový štek, v ktorom nám ukáže svoju riť, aj to len v elasťákoch. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Čo čakať od režiséra a scenáristu céčkových zverstiev s ktorého výtvormi si nevedia poradiť ani legendy typu Tobe Hooper či Dario Argento. Asi to, že sa nedokáže priblížiť ničím výnimočnému no stále slušnému originálu ktorý neurazí ani dnes. Roztrasená kamera v akčnejších scénach nespokojnosť s filmom len podtrháva. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Co je s ní?" ,,....já, já....strčila si rtěnku do kozy a vylezla jí z pičky! OK?" Čekal jsem spíše průšvih, ale nakonec mě to bavilo mnohem více, než původní Noc démonů. Příběh je prostinký - skupina lidí (sedm) zůstane po večírku rozpuštěném policií v tajemném domě a divák až do konce sleduje, zda přežijí (doufá, že ne), a nebo je zmasakrují démoni. Ano, je to vpodstatě hodně dlouhý hudební klip, ovšem se skvělou muzikou - např. The Ghastly Ones, The Barbarellatones, Creature Feature, Death Riders, Goatwhore, T.S.O.L., Zombie Girl a velkou samostatnou hvězdu si zaslouží TYPE 0 NEGATIVE! Úplně nejlepší jsou úvodní titulky - oběsit se, až uletí hlava, no páni! A z bezhlavého těla teče kečup, jako když Perseus sťal Medusu... Sex (pěkný je démonický - samá chapadla), drogy, rock, prsaté děvečky, démonické držky, dům a jeho zákoutí, kostřičky, sem tam rudý šplíchanec... jednoduché, ale pro zábavu dostačující. V jednu chvíli se nahromadilo tolikrát FUCK (kterým se v celém filmu nešetří), že jsem si znovu uvědomil, jak má angličtina proti češtině chudičkou slovní zásobu... (pro zájemce a nevěřící doporučuji - P.Ouředník - Šmírbuch jazyka českého) ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Tohle patří svou poetikou do osmdesátek. Chybí brakovost a kozy, za to všude samý digistrašák a anticool obrazový filtr. Jen poslední půlhodina to zvedá trochu nahoru. 50% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Talentovaný hororový režisér Adam Gierasch přichází po zajímavém hororu Autopsy s dalším povedeným hororovým kouskem, který je směsicí vtipných dialogů, šokantních scén, sexuální perverze a celé se to opravdu nedá brát vážně. Pojednává o zhrzené služce, která nemilovaná pánem domu, ve kterém sloužila, začne provozovat černou magii, aby se mu pomstila a spojila se s pekelnými démony, kteří byli kdysi z pekla vyhnáni. Poté, co však posednou o halloweenské noci sedm lidí, tak se dostanou zpět k moci a rozpoutají muka. Do tohoto prokletého domu po 85 letech vstoupí parta mladých lidí oslavující Halloweenskou party, ale bujarý večírek rozežene policie. I přes její varování několik odvážlivců dům neopustí a pár kapek krve probudí démony a noc v domě hrůzy může psát svou další kapitolu. Perfektně jsem se bavil, a když se takového odvázaného večírku plného drog a chlastu zúčastnili Shannon Elizabeth, Monica Keena, Diora Baird (odhalila bujné poprsí), Bobbi Sue Luther, Edward Furlong a další, tak bylo o dobrou hororovou zábavu postaráno. Přívlastek "sexy horor" je rozhodně na místě, protože slečny v halloweenských kostýmech neměly chybu a rozhodně bylo na co se dívat i po hororové stránce, která nabídla kvalitní gore i maskéři odvedli kvalitní práci a na kráskách se slušně vyřádili. Zajímavý retro úvod a plynulý přechod do současnosti je natočen stylově a dynamická stylovost neopustí film do konce, který není tolik odhadnutelný, ale bylo zajímavé tipovat, jak a kdy se ta která postava ve filmu promění v krvelačného a sexuchtivého démona. Adam Gierasch opět zvolil netradiční přístup k látce, perfektně ji zrežíroval a stává se pro mě výrazným a originálním tvůrcem v oblasti hororu. Jen tak dál. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tak po nezábavnej a (tak trochu) mimo dobu natočenej trojke, sa nakoniec moje obavy z klesajúcej tendencie nenaplnili a remake zapadol do priemeru .Jednotku mám veľmi rád, trojku neznášam. Tento film pre mňa znamená asi rovnaké nič ako dvojka, s tým rozdielom, že v dnešnej dobe sa už niektoré veci tolerovať nedajú. A na poctu to tiež nestačí. PS: Cameo Linney Quigley si mohli odpustiť, keď pre ňu nedokážu vymyslieť nič lepšie, ako že tam proste je ()

hladass 

všechny recenze uživatele

No, není to taková zrůdnost jako remake Pátku 13 nebo Noční můry, ale i tak není o co stát... Řekněme že už originál není zádná sláva, ale v porovnaní s touhle zbytčností vyhrává ve všech směrech... O tricích nebo hudbě se nebudu zmiňovat, v obou případech jsou poplatné své době, jen se zmíním o hercích... Takže asi takhle: Furlonga jsem neměl nikdy rád, při vzpomínce na Monicu Keenu z Freddy vs. Jason mám husí kůži ještě teď, Shannon Elizabeth se hodí do rolí různých pičinek ve filmech typu prcičky a ne do hororu a tak bych mohl pokračovat... Obsazení tohoto kousku je z mého pohledu prostě průser... Jediné co potěší je cameo Linney Quigley... Takže pro fanoušky starších hororů nebo původního filmu naprostá ztráta času, ale mládež, hýkající nadšením u remaků z poslední doby, bude naprosto spokojena... ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Tenhle remake je přinejlepším průměrnou žánrovou podívanou, která vyjma sympatického hereckého obsazení a barevného ladění ne nepodobného tomu tomu ve filmech Daria Argenta nemá moc co nabídnout. Příběh je šablonovitý až hanba, napětí se vyskytuje pouze ve stopových prvcích a místo děsu se divák dočká momentu spíše úsměvných pro svou "béčkovost". Retro prolog ve stylu brakových klasik z dílny studií Hammer a Universal vzbuzoval jisté naděje, to, co následovalo, však nestojí moc za pozornost. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Sice je to filmařské dno, ale kombinace hezkých hereček....no....hezkých holek (herectví moc nepředvedly) a vraždících zvráceností alespoň pobaví, když už nic jiného. Navíc tenhle film stejně sám sebe nebere vážně. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak já vám nevím,když vám u hororu půl stopáže stojí péro a půl stopáže máte výtlemy,měli by se tvůrci zamyslet nad označením ´´horor´´ :) regulérní soft porno komedie s pár hororovými prvky a trochu šíleného gore,u které jasně nedokážu říct jestli se bere moc vážně a je tím pádem trapná,nebo si sami tvůrci ze sebe dělaj prdel.Ono to totiž s herectvím Edwarda Furlonga je tak,že když hraje parodicky opravdu se bavíte a když hraje vážně,bavíte se ještě víc :D jako komedie dobrý,jako horor nepoužitelný,těžce podrůměrnej oddych,aspoň že na ty kundičky všude kolem se dalo slastně dívat. 40%. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Proč ne, skvělá ujeťárna, která asi nesedne každému, ale dokázal bych si to představit na nějakém hororovém mejdanu jako slibně rozjíždějící instruktážní video (klidně i bez těch démonů :-), zkrátka film, který vás určitě nevyděsí, ale možná festovně pobaví. Takže nečekejte žádnou hardkór atmosféru, nebo nedej démon vybroušené dialogy. Namísto toho fajnou metalovou muziku, sympatické herce (Furlong rules), správně ulítlé masky a jeden neviděný trik s rtěnkou ;-) Pobavilo na tolik, že už se teď těším na původní verzi. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Pôvodnú Noc démonov a takisto aj jej pokračovanie z roku 1994 mám, rád, od tejto prerábky som však vzhľadom k menu jej režiséra a niektorým iným faktorom neočakával veľa, takže ma v podstate nemohla sklamať. V kútiku duše som však dúfal, že oproti originálu osemnásobne väčší rozpočet (1,2 mil. USD vs. cca 10 mil.) predsa len spraví svoje a že to aspoň bude slušná zábava. Do istej miery aj bola, aj keď digitálne vizuálne efekty boli v tomto prípade skôr na škodu než na dobro veci. Vzhľad starých démonov mi bol proste milší napriek tomu, že niektorí mali zubadlá väčšie než Ajove 3D pirane. Obtlstlý Edward Furlong ma tiež príliš nepresvedčil, príjemným spestrením však pre mňa osobne bola sympatická Shannon Elizabeth aka Angela, ktorá tu vo veku 37 rokov stvárňuje zhýralú študentku, každopádne je to opticky príjemnejšia varianta než Amelia Kinkade z originálu. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Blbej horor, blbý masky a do třetice blbý vykuchávačky. k tomu nulový napětí a parta neherců (až na Furlonga), která jakoby vypadla z déčkovýho porna. Ztráta času. ()

Reklama

Reklama