Reklama

Reklama

Dwight Terry přijíždí do Nového Mexika, aby v malém městečku Santa Paula pracoval jako zástupce šerifa. Ve městě je vysoký počet pohřešovaných dívek. Přijíždí také Diana Kelperová, která chce pracovat v restauraci. Ukáže se však, že nejde o restauraci, ale striptýzový bar. Diana touží po lepším životě a musí vydělat víc peněz, proto se rozhodne, že bude nabízet své mladé tělo klientům z podřadných barů. V blízkosti je však sériový vrah, který loví mladé prostitutky zastřelením z kuše. Nahá dívka uprostřed lesů a vražedný maniak v jejich patách. Dokáže zástupce šerifa Dwight zastavit smrtelně nebezpečného psychopata? (CS Film)

(více)

Recenze (55)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Od tyče coura, lesem se courá, nahá jak palec, loví ji blbec.“ Danielle De Luca se víc jak hodinu úplně nahá courá nádhernou přírodou jak od Attenborougha, ňadra se jí vzrušeně dmou, jak funí při běhu zurčícími potůčky a rozverně bimbají, když se po čtyřech drápe po skalních hřebenech. Její zadeček se míhá lesy, stržemi a čouhá na lovce i na diváky z příliš řídkých křovisek. OKÉNKO OTÁZEK: [][] Jaký scenárista dokáže takový skvostný námět pohřbít v dvouhvězdičkovém bahně fádního a nudného filmu? [][] Kolik hereček, obsazených do hlavní role, umrzlo při natáčení v původní lokaci na Aljašce (viz skutečný případ Roberta Hansena), než producenti svolili přesunout natáčení do tepla Nového Mexika? [][] A proč do chudinky Diany někteří sadističtí uživatelé napálili čtyři kulky, resp. hvězdičky? [][] Odpovědi popořadě jsou: Christine Vasquez, scenáristka na jedno použití. Kolik holek umrzlo? Ani jedna, režisér Eberhardt všechny včas odtáhl do svého karavanu, aby je osobně rozmrazil. Poslední otázka ovšem zůstává záhadou. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Příjemný thiller...Hlavně mužové se ve druhé čtvrtině filmu nasytí ladnými křivkami, vystrašené a šokem poháněné, hlavní představitelky utíkající Mojavskou pouští. Ve filmu prvně spatřujeme příjezd hrdinky do města za novou prací a v druhé linii totéž u nějakého policajta. Mezi těmito událostmi se seznamujeme s lovci a dalšími obyvateli města. Samotný thiller začíná, když vyznamenaný lovec unese hrdinku autem a pak ji letadlem transportuje do pouště - tam začíná hon. Stane se z lovce kořist? ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď som tento film videl naposledy, nestal za veľa a teraz , keď som sa k nemu vrátil môžem potvrdiť, že je to slabý odvar toho, čo by to mohlo byť, keby za týmto filmom stal lepší producent aj režisér. Vidieť to hlavne na slabých hereckých prejavoch a aj na slabo dramatickom príbehu. Naozaj z toho mohlo byť ovela záživnejšie dielko, keby sa režisér nebál viac pritvrdiť, ale nič také sa nestalo a film nielen nestratil televízny look, ale aj mal neskutočne uspávacie tempo. Chcel som dať slabé 3*, ale keď som sa nad tým zamyslel, tak nemôžem dať viac ako silné 2*. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Spíše Thriller než-li Horror, ale pořád příjemný! Tenhle flick se sice rozbíhá pomaleji, prvních 40 minut se poznáváme s Dianou,která přijela do města Švorc. Jediná cesta, jak se k penězům může dostat bylo v místním Stip Baru, což jí ovšem nepřineslo velký obnos, takže po stripteasu šla navštívit nějakého "milého" muže.. v Tu Chvili začal Thriller! Ikdyž krve není moc ukazáno, za to nám ukážou Krásnou Nahou ženu, která zbylých 60 minut utíká po lese a je Lovena chlápkem s Kuší! Je to poměrně slušně napínavý a překvapivý . Já tenhle druh thrilleru mám v oblibě, čiže s radostí mu dám čtyřku. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Prezentáciu "hry" na mačku a myš, si viem rozhodne predstaviť záživnejším spôsobom. Tobôž, keď sa jedná o takýto survival, ktorý mne neprišiel nijak mimoriadne záživný. Ani gore, ani krv, v podstate až na úplný úplný záver, sa nejedná o nijak prevratný, zaujímavý snímok, ktorému by sa podarilo zaujať skôr, ako hociktorému tuctovému filmu, na úrovni TV počinov. Bieda ... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natočeno volně na motivy skutečného případu z Aljašky: Robert Hansen zavraždil 17 žen, které unášel, aby je mohl nahé pronásledovat. (Garch)

Reklama

Reklama