Reklama

Reklama

Dwight Terry přijíždí do Nového Mexika, aby v malém městečku Santa Paula pracoval jako zástupce šerifa. Ve městě je vysoký počet pohřešovaných dívek. Přijíždí také Diana Kelperová, která chce pracovat v restauraci. Ukáže se však, že nejde o restauraci, ale striptýzový bar. Diana touží po lepším životě a musí vydělat víc peněz, proto se rozhodne, že bude nabízet své mladé tělo klientům z podřadných barů. V blízkosti je však sériový vrah, který loví mladé prostitutky zastřelením z kuše. Nahá dívka uprostřed lesů a vražedný maniak v jejich patách. Dokáže zástupce šerifa Dwight zastavit smrtelně nebezpečného psychopata? (CS Film)

(více)

Recenze (55)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na rovinu je třeba říci, že Diana je blbá kráva a nebýt scénáře, dlouho by nepřežila....i když samozřejmě to hloupé chování měla také ve scénáři. Takže, proč se ukrývat v lese, když ve volné krajině mě lovec lépe uvidí. A pokud snad ne, je třeba řvát z plna hrdla, aby znovu chytil stopu. Pokud lovce zraníte, nesmíte ho dorazit, páč to by byl rychlý konec filmu. Lovec, i když jde, je stejně rychlý jako utíkající oběť (provařené hororové klišé). Po úderu slušným kamenem do hlavy se nedostaví žádný otřes mozku (pomíjím pád ze skály k tomu). A s tím sklípkanem na skále to fakt přehnali! Co by tam asi tak dělal? A veškeré násilí jde zcela mimo kameru. Přesto občas film nabídne napětí a krajina je rovněž pěkná. 2,5* ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o žádný Horor, ale o typický, televizní (TV Barrandov) Thriller, s opravdu levným lookem, který se natáčel někde v prdelákově a podle toho i film tak vypadá. Příběh je tuctový, ničím nepřekvapí, žádné vraždění se tu nekoná a ta finální scéna (tak a teď se budu mstít) už byla zbytečná. Hvězda navíc, jen za tu celkem pěknou herečku, která tu pár desítek minut, pobíhá nahá v přírodě. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Naked Fear patří k těm lepším filmům. Zpočátku se to trošku táhne, ale pak začíná hra na kočku a myš. A zhruba 60 minut je napínavé nahánění nahé dívky v lese - v horách - na samotě. Takže se můžete pokochat i pěknou přírodou. :-) For farmnf : Ona se nemstila na chlapcích balící prostitutky, ale na zločincích, kteří byli hledáni za sexuální delikty. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Příjemný thiller...Hlavně mužové se ve druhé čtvrtině filmu nasytí ladnými křivkami, vystrašené a šokem poháněné, hlavní představitelky utíkající Mojavskou pouští. Ve filmu prvně spatřujeme příjezd hrdinky do města za novou prací a v druhé linii totéž u nějakého policajta. Mezi těmito událostmi se seznamujeme s lovci a dalšími obyvateli města. Samotný thiller začíná, když vyznamenaný lovec unese hrdinku autem a pak ji letadlem transportuje do pouště - tam začíná hon. Stane se z lovce kořist? ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Prezentáciu "hry" na mačku a myš, si viem rozhodne predstaviť záživnejším spôsobom. Tobôž, keď sa jedná o takýto survival, ktorý mne neprišiel nijak mimoriadne záživný. Ani gore, ani krv, v podstate až na úplný úplný záver, sa nejedná o nijak prevratný, zaujímavý snímok, ktorému by sa podarilo zaujať skôr, ako hociktorému tuctovému filmu, na úrovni TV počinov. Bieda ... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natočeno volně na motivy skutečného případu z Aljašky: Robert Hansen zavraždil 17 žen, které unášel, aby je mohl nahé pronásledovat. (Garch)

Reklama

Reklama