Reklama

Reklama

Lost: Past, Present & Future

(TV film)
všechny plakáty
USA, 2008, 60 min

Obsahy(1)

Shrnující díl před čtvrtou řadou seriálu, kde si připomeneme předchozí události, hlavní postavy a největší záhady ostrova. (TomikZlesa)

Recenze (6)

H34D 

všechny recenze uživatele

Finále třetí série bylo ohromné, zejména díky působivému a lehce mystifikačnímu flashforwardu a proto se každý správný fanoušek těšil na další díly jako na smilování. Tento rekapitulační díl nám měl v hlavě vše srovnat a připravit nás na čtvrtou sérii, která vše opět bezpečně rozházela. Bohužel už ne tolik díky genialitě dramatu jako mírné překombinovanosti a rozházenosti... Lost už po 3. sérii nikdy nebylo jako dřív. Každopádně hodnocení tohoto rekapitulačního dílu bez špetky invence = 5/10 ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Klasický shrnovák, který se díky hypnotickému hlasu Michaela Emersona dobře sleduje i poslouchá. Navíc je tam až na flaschbacky téměř všechno podstatné, takže pokud jste líní sledovat předchozí tři řady seriálu... ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Sice jsem zastáncem toho názoru, že tyhle rekapitulující díly jsou pro toho, kdo seriál sleduje pravidelně a netrpí výpadky paměti, poněkud zbytečné, ale tento je ze všech asi ten nejpovedenější, zejména díky komentáři Michaela Emersona. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Další shrnující díl.. Pěkně provedené a velmi dobře vysvětlené !! I když i tak to bez zapojení mozku nepůjde :D) ()

TONYNKO 

všechny recenze uživatele

Pozrel som si to pred 4.seriou ale nič mi to neprinieslo. Len som si zopakoval 3.skvelé série. Takže ako fanúšik som sa nenudil. 7/10 ()

Reklama

Reklama