Reklama

Reklama

Miluju Saru Jane

(festivalový název)
  • Austrálie I Love Sarah Jane
Horor / Krátkometrážní / Romantický
Austrálie, 2008, 14 min

Obsahy(1)

Jimbovi je 13 let. Jediné, na co dokáže myslet, je dívka Sarah Jane. A nic, co se mu může postavit do cesty – parta výrostků, násilí, chaos, zombiové – nemůže zabránit tomu, aby byl s ní. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (33)

Matty 

všechny recenze uživatele

Maloměstský poloromantický mikromasakr zasazený do nemilé doby a obsazený dobře ošuntělými mladými herci. Až/než naši zemi zaplaví nějaký hnusný virus, chtěl bych poznat dívku, která stejně jako Sarah Jane ví, kdy a jak použít rýč. Poor fuckin‘ zombie. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Špecifický horor o skupinke mladých teenageroch, ktorí sa snažia psychicky vysporiadať zo spustošeným a zničeným svetom pod nadvládou zombie. Veľmi spokojný - veľmi. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní postapo se zombie nádechem. Aneb jak se říká láska kvete v každým věku a jak je vidět i za každý situace. 2hvězdy ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jimb je opravdu cílevědomý chlapec, ale stojí mu čas trávený se Sarah za to? Neměl by se raději učit či věnovat nějakému sportu? Je moc mladý na lásku. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Tie 4* hviezdičky sú za (na kraťas) úžasnú výpravu a neskutočne drzý výraz tej teenagerky. Pointa filmu je žiaľ utopená vo veľmi zlej dramaturgickej výstavbe snímky a tým pádom zvolený názov takmer nekorešponduje s predvádzaným dejom. Ale režisérsky talent tam vidieť rozhodne je. (2.5.2009) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Byl jsem rozhodnutý vlepit tomuhle australskému snímku odpad. Postapokalyptický svět mám rád, ale tady se větší část už tak krátké stopáže točila kolem skupiny mladých výrostků, jenž si „pohrávají“ s uvázanou zombie. Tady by jim ocas Kocáb dal!!! Atmosféra v tu chvíli dost stagnovala, po nějakém napětí ani památky, ale naštěstí se režisér ke konci odvázal. Hned se mi zvedla nálada a nakonec i mé procentuální hodnocení. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých filmov ktoré mi prídu nedokončené a ktorých myšlienka sa akosi vytratila pri prvotnom nápade. I love Sarah Jane som si predstavoval ako celkom zaujímavú, čierno humornú záchrannú misiu svetom Zombie. Dostal som jedného zombie a akúsi milostnú zápletku o ktorej vie len hlavný protagonista a okrem potmehúdskeho usmievania o nej mlčí. Atmosféra sa vytratí po prvých dvoch minutách a celý film od toho momentu začne zaváňať neznesiteľným amaterizmom. Na to, koľko ľudí priložilo ruku dielu, je to vystrel slepým nábojom, do blata, v ktorom sa do piatich sekúnd stratí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak takto svojský prístup k tématike zombie, som ešte nevidel. Myslím, že realistickejšie to už byť nemohlo. Stredná vrstva totiž vie, ako na to. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Skvelý nápad rozohraný vo veľmi krátkom čase. Apokalyptický zombie svet, v ktorom sú hlavnými hrdinami deti sa nevidí zrovna každý deň. Na amatérsky počin veľmi slušne zvládnuté exteriéry a aj ten zombiek čo som tam ukázal stojí za videnie. Štartovací mostík pre Miu "Burtonovu Alicu" Wasikowsku. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

U některých krátkometrážních filmů vám přijde jako hrozná škoda, že to není celý film. Tohle je jeden z nich. Děcka v postapokalyptickém zombie světě - tomu říkám nápad, který by stálo za to roztáhnout do delší stopáže. Celé to koneckonců vypadá jako scéna vystřižená z mnohem delšího filmu. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Tohle není další obvyklý zombie horor! Tohle je čtvrthodinový klenot. Na předměstí vyžraném živými mrtvými žije chlapec a… miluje Sarah Jane! Půvabná hříčka s povedenými triky má rysy postapokalyptického filmu a Mia Wasikovska je v ní skutečně k pomilování. ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Emotívny príbeh zasadený do bodobia zombiekov, kde sa príbeh prelína láskou mladého Jimba k Sarah:-) Čo som čítal komentáre, tak som si myslel, že to bude na päťku... no nestalo sa, príbeh ani film ma tak nezaujal ako v podstate mal. Pozeral som sa na časopisy, pozeral okolo seba, nalieval si vodu do pohára... Skrátka - toto nie je môj šálok kávy:-)6/10 ()

Reklama

Reklama