Reklama

Reklama

Miluju Saru Jane

(festivalový název)
  • Austrálie I Love Sarah Jane
Horor / Krátkometrážní / Romantický
Austrálie, 2008, 14 min

Obsahy(1)

Jimbovi je 13 let. Jediné, na co dokáže myslet, je dívka Sarah Jane. A nic, co se mu může postavit do cesty – parta výrostků, násilí, chaos, zombiové – nemůže zabránit tomu, aby byl s ní. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (33)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Jedno je jisté. Tihle tvůrci mají ku*evský talent a k tomu i skvělý čich na dětské herce.. A ten úvod jak jede kluk na kole mrtvým městem..ten je dokonalý. Chci toho víc!!!! :) 8/10 ()

Beaumont07 

všechny recenze uživatele

Slabé, bez nápaditého scenára, ktorý krátkometrážny film ako je tento tak veľmi potrebuje. A (čo i len platonicky) romantickú naliehavosť som tam bohužiaľ tiež nevidel. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Teď úplně nevím, co je myšleno emotivním příběhem. Mně to moc emotivní nepřišlo, konec je ovšem nečekaný a drsný, ale co, chtělo to ženskou/dívčí ruku. ()

Kroupa 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť jsem neviděl inzerovaný děj a vůbec mi to přišlo dějově podivné. Například jak to, že Sarah Jane Jimba neznala. Nicméně spratkové byli na zabití a S.J. k pomilování. ()

Puddle 

všechny recenze uživatele

WTF? Tak na Jimbově místě bych si o Sarah Jane ani kolo neopřel. (tzn. Mia je pěkná, ale parta výrostků, násilí, chaos, zombiové? Nic z toho se nijak pořádně nekoná.) ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Podla nazvu tohto kratkeho fimiku, moze clovek ocakavat, ze sa asi bude jednat o nejaku romantiku, ale to je omyl. Film sa zameriava o nactiletych detoch, ktore maju v zahrade uviazaneho zombika a na nom si cvicia strelbu z luku. Neskor uz im to nestacilo a dali vedla zombika vybusniny a takto mileho zombika, ktory ma chut na ich masicko, vyleti do vzduchu a potom po nom uz len na zemi zostala horna cast tela. Najvacsi drsnak z ich party dostal jedno zahryznutie do nohy a uz sa pomalicky tiez premienal na zombie. A tu prichadza na scenu Sarah Jane a chyti lopatu a tomu chalanovi ustedri par ran a ani zombika nenecha na pokoji a krasne ukazu ako mu rylom odsekne cast hlavy. Parada:) Stvarnenie zombika vyzeralo vierohodne a maskery sa nemaju za co hanbit. Klobuk dole:) Nepatrna romantika sa tam tiez odohrala medzi Jimbom a Sarah a ked Jimbo videl, co urobila Sarah zo zombikom, tak sa mu este viac pacila:) Ma rad drsnacky,he he. ()

rottik-cb 

všechny recenze uživatele

Nečekaně poeticky (na to, v jakém prostředí se pohybujeme) zobrazeno to, co už víme dávno- kluci jsou prostě víc „hračičky“, kdežto když jde do tuhého, vždycky si líp poradí baba. :) Mia Wasikovska v daleko lepší formě než v Alence. Nedivím se, že se do ní hlavní hrdina zamiloval. :) Sledováno in english. ()

Reklama

Reklama