Reklama

Reklama

Smíření

  • Španělsko Alumbramiento (více)

Obsahy(1)

Celá rodina se shromáždí u lůžka svého nejstaršího člena a hledá způsob, jak se vypořádat s blížícím se koncem jednoho života. [4. Festival Krátkých Filmů 2008] (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Ani sebekrásnější záběry nezmění to, že jde jen o do sebe zahleděný film, který se snaží za každou cenu diváka dojmout. Funguje to pouze jako agitační film na téma euthanasie, jehož úspěchy na festivalech vyplývají pouze z jeho propočítané emoční zainteresovanosti.... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 2/10 Děj 1/10 Hudba 2/10 Efekty 1/10/// +je to krátké -je to spíš nechutné, než cokoliv jiného/// Dobře, asi stojí za zamyšlení, že každého z nás může potkat podobná velice nepříjemná událost. Vždy je to nepříjemné, pro všechny, ale proč se na něco takového proboha dívat vpodobě filmu. Za umělecký film to nepovažuji. Dojemné to taky není, ač asi mělo být. Je to viceméně nechutné a jestli byl záměr tvůrců takový, tak ať se jdou bodnout./// Celkem 14%/// ()

Související novinky

Čtvrté „Pražské šortky“

Čtvrté „Pražské šortky“

11.11.2008

Již čtvrtý ročník Festivalu krátkých filmů Praha, pořádaného organizátory MFF Karlovy Vary, proběhne od 12. do 16. listopadu 2008 v pražském kině Světozor. I letos festival ve třech soutěžních a… (více)

Reklama

Reklama