Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herec Jeffrey Dean Morgan alias Denny Duquette rekapituluje 3. sezonu seriálu Chirurgové a provádí nás jejími nejzajímavějšími momenty. (Mertax)

Recenze (11)

H34D 

všechny recenze uživatele

Bohužel, jak je vidět, ani Grey's Anatomy se nevyhne rekapitulačním dílům, tak nepříjemně skoupým na slovo, co se nových informací týče. Naštěstí aspoň to, co známe, nám Denny prezentuje poměrně atraktivně a efektivně, připomeneme si klíčové události zpletitých vztahů hlavních postav (neboť zejména o vztazích přeci Chirurgové jsou), zavzpomínáme na pár vtipných scén i dramatických momentů... V souhrnu tedy kvalitně vytvořené shrnutí, které však i tak stále zůstává pouhým opáčkem nikdy nedostahujícím zábavnosti/chytlavosti samotného seriálu. 6/10 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si této sestřih ze vzdělávacích důvodů. Na tuhle řezničinu a lidské tragédie bych se dobrovolně nedíval. Zdá se, že seriál má dobrého dramaturga. Na oddych mezi akcemi jsou vsunuté milostné vztahy a občas někdo řekne nějaké moudré americké kázání. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Denny Duquette a podstatné okamžiky, události, vztahy Greys Anatomy od nástupu Meredith a spol. jako stážistů, až po konec třetí sezóny. Seriously. Seriously? Seriously! ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Ano, každá chvilka se počítá a obzvláště zamrzí, když se jedná o naprostou ztrátu času. Jeffrey Dean Morgan je fajn. Oni jsou vůbec všichni ti doktůrci moc fajn. No a co? ()

Odyssey 

všechny recenze uživatele

Tak trochu zbytečný rekapitulační díl, který nepřináší vůbec nic nového. Ale jako fanoušek GA jsem to prostě musel vidět. ()

Reklama

Reklama