Reklama

Reklama

Prádlo, prádlo, spodní prádlo

všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2008, 8 min

Obsahy(1)

Jirkovi život s manželkou již, zdá se, zhola nic nepřináší. Vyčpělé manželství toho po sobě, krom starého nábytku, kapajícího vodovodního kohoutku a rozházených „obřích“ kalhotek mnoho nezanechalo. Jirka proto hledá, jak svůj život zpestřit, a volí k tomu ten nejjednodušší způsob: každý večer pozoruje mladou, krásnou sousedku při svlékání. Tato v podstatě nevinná zábava však jednoho dne přeroste až v jakousi posedlost a Jirka se rozhodne jednat. [4. Festival Krátkých Filmů 2008] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

K popukání. Skvěle zvládnuté parodické prvky (prádlo vyhozené do vzduchu a zpomaleně padající k zemi), všudypřítomná nadsázka a geniální Slunce-seno revival manželský pár. Tleskám. (4.10.2010 Lumírova tříska) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Prádlo, prádlo, prádlo, prádlo... Igor Bareš se do role lehkého úchyla hodí, je přesvědčivý a i díky němu působí druhá půlka filmu nesnesitelně zábavně a ironicky. Rozběh je sice trošku pomalejší, ale i díky Kristíně Holubové se to dalo v klidu přežít. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Bareš byl v roli fetišisty a voyera tak skvělý, že by zasloužil sám svých deset hvězdiček. Jan Těšitel dokázal filmu dát úžasný nadhled. ()

Reklama

Reklama