Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to pořad o počítačových hrách vysílaný na České televizi. K vidění je již několik let. Vystřídalo se několik moderátorů. Začal to koncem 90. let Roman Zach a potom Šárka Ullrychová. Ta si hlavně zakládala na tom, aby diváky nalákala svými zábavnými vstupy. Šárka uváděla Game Page 5 let a pak se do moderátorského křesla usadila jakási Masa. (duklak2)

(více)

Recenze (202)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Po smutně dlouhé období byl tohle jediný televizní pořad o počítačových (a konzolových, blábláblá...) hrách. A to většinu času fungoval v době, kdy webové zdroje za moc nestály, a kdy herní periodika sice zvolna, ale o to vytrvaleji, upadala. Největším negativem Game Page byly jeho v podstatě nadšenecké - bohužel ergo ochotnické - "mezihry" a nevtipnost moderátorských "vtipů". Ať pak byly recenze nebo rozhovory jakkoliv dobré, zachránit se to tím nedalo. Škoda. Naštěstí již zmizelá v propadlišti dějin. Zbytečné to nebylo, ale žádná sláva taky ne. 50% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Slušný pořad, který na České televizi běží už nějaký ten rok a svou kvalitou, která je dost ovlivněna délkou, nezaostává za ostatními pořady této televize. Trochu mě zklamalo pozdější rozdělení na díly o počítačových hrách a hrách na play station, protože jako hrdý nemajitel konzole, jsem automaticky tyto díly ignoroval a samotné pc už nedostávalo tolik prostoru na pořádné množství recenzovaných her. Jinak dříve mě dokázali potěšit ukázky z her apod., což s časem a dnešním internetem a jeho rychlostí ztrácí smysl. Před pár lety to bylo příjemné sledování vedle Medúzy a další pořadů čt... ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Kdyby byly počítačové hry tak nudně amatérské jako tenhle pořad, asi by je nikdo (hlavně v poslední době) nehrál... ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle by měli zakázat, pak at se nediví, že nějakému mladému zmanipulovanému tydítkovi, který neodlepí oči od poprskaného monitoru a zadek od své zapařené židle, kdy nonstop paří nějaké stupidní střílečky plné násilí a krve, rupne v kouli a jde vystřílet třeba školu. On se přeci chudák jen inspiroval a nebo byl nemocný a narušený. Aha, i o tomhle je demokracie. Ale přesně tohle elity chtějí, proto nezávazný sex, proto drogy, filmy a hry plné násilí, mobily, proto lgbt, buzerantismus, feminismus, gender pavědy aj. Mladé lidi když chtěj adrenalin, tak poslat do práce na dvanáctku, třeba do Lidlu! Plně se tedy stotožňuji s názorem usera MM_Ramona. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Kdysi, my náruživí hráči PC her, jsme byli rádi i za tento pořád, ale počáteční nadšení vymizelo poměrně rychle. Game Page je kratké a ani to málo času není využito příliš efektivně, příležitostných diváků je minimum a zkušenější hráče opravdu nezajímá, jak si nějaká rádoby celebrita zahraje nový dil Fify/NHL/Need for Speed na úrovni nula... Celkově Game Page byl ve strachu, aby náhodou někdo něco nepochytil, hodně obecný a povrchní. Horké novinky vždycky po chvíli vychladnou a opravdovým herním fenoménům, které na herním nebi zářily i několik měsíců až let se věnovalo stejně prostoru, jako každému posranému sequelu od EA. Navíc s infliltrací konzolí jsem nad Game Page už definitivně zlomil hůl... 4/10 ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Pořad pro Gamery. Recenze nových her jak pro PC tak i konzole. Povedené vstupní pasáže a dobré hodnocení i recenze her. 80% ()

brit84 

všechny recenze uživatele

Upřímně, jakou pompéznost čekáte od 17 minutového pořadu o videohrách? Takový pořad má obsahovat recenze na nové hry, náhled na rozpracované nebo blížící se hry a "povinně" soutěž, aby takový pořad z něčeho vydělával + nějaké povídání např. o hardwaru. Všechno tam je ne, tak o co jde? ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jako amatérský a občasný hráč hodnotím tento pořad kladně. Je to pro mě jediný zdroj informací o počítačových hrách, jinde je nevyhledávám. Je to podáno relativně adekvátně vtipnou formou, což oceňuji. Pro mě koukatelné a informativní. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Každý týden sleduji a těším se na pokračování. Sympatický kolektiv s příjemnými recenzemi, jež nejvíce mě baví pestrost konzolových dílů. Nevidím důvod dávat méně, než 4 hvězdičkové hodnocení... ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Protože můj přítel dlouho pracoval v game shopu, tak ať už jsem chtěla nebo ne, o hrách jsem se něco málo přiučila. A když jsme si potom společně zapnuli Game Page,nestačili jsme se divit,kolik kravin tam moderátoři stihli za jeden díl vypustit z pusy.Připadá mi,že tihle chytráci ty hry ani v životě nezkusili.Celkově je to zkrátka nápadité asi tak jako název celého pořadu:) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V dnešnej dobe internetu je tento televízny projekt podľa mňa úplne zbytočný. Relácia o video hrách vysielaná v poobedňajších hodinách na českej verejno-právnej stanici. Možno to má hodnotu pre mladých playerov, ale i o tom dosť pochybujem. "Game Page" je robená skupinou amatérou, ktorí ma nedokázali ničím zaujať. Neviem či aj tá jedna hviezdička nebude veľa. No, ale aspoň za snahu ju dávam. * ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jestli to ještě běží, sledoval jsem to před mnoha lety a byla to esence trapnosti. Rádoby vtipné scénky neherců se střídaly s pseudovideorecenzemi, jejichž hodnocení nikdy nešlo pod 70%. Během toho tam vždycky byla nějaká "celebrita", co si sedla za volant a řídila nějaký ten virtuální automobil nebo hrála fotbal. A skončilo to skoro dřív než to začlo. Výpovědní hodnota hodně malá. Idea je ale fajn, je to veřejnoprávní služba a pořad se orientuje svým vyzněním na nejširší hráčskou obec, to jest tak od 8-13 let, koukat na to ale trochu bolí. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Opravdu si tvůrci "Game Page" myslí, že hry jsou jen pro děti, případně pro jedince mentálně zaostalé? Trapně infantilní moderování tohoto pořadu tomu bohužel nasvědčuje, úroveň jako u "Vysílání pro mateřské školky". Zoufalá čtvrthodinka je z poloviny zazděná blboučkými rádobyvtipy té vymaštěné bambule, které nemůžu přijít na jméno. Hvězdičku dávám proto, že jde o jediný pořad svého druhu, druhou za své sympatie k PC hrám, jakkoliv už na ně skoro nemám čas:'-( 35% ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Nejmenuje se to tady náhodou FILMOVÁ databáze? A není Game page trapný TV magazín o trapných hrách pro trapné trapáky? Je, tak co tu vlastně pohledává? 2 Mimesis: A právě proto se ptám, co to tu pohledává??? ()

Reklama

Reklama