Reklama

Reklama

Within Temptation: The Silent Force Tour

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Nizozemsko, 2005, 347 min

Obsahy(1)

Po vydání čtvrtého alba The Sillent Force se holandská sestava Within Temptation vydala na turné. Na DVD je jeden celý koncert, úryvky z jiných vystoupení v rámci turné a také tři videoklipy - Stand my ground, Memories a Angels. (laurie)

Recenze (9)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Koncertom dávam uniformne 5*, pretože sledujem len koncerty skupín, ktoré sú súčasť môjho hudobného vkusu. Within Temptation patrí jednoznačne medzi kapely, ktoré modelovali môj hudobný vývin. Do môjho podvedomia sa dokonca zapísala tak silno, že pred nedávnom som vstával s melódiou ich songu, ktorá ma zožierala celý deň. Nepovolila, kým som si ju nepustil a najlepšie je na tom to, že to bola lajfka práve z tohto koncertu... http://www.youtube.com/watch?v=u_7N2ko10vs ...a metlíme♥ ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Dostalo se mi do rukou tohle skvělé dvd pro mne dosud neznámé nizozemské skupiny WT a i když gotickému metalu moc neholduji, už na první shlédnutí mě uchvátila úžasná atmosféra vynikajícího koncertu. Sharon má neskutečně krásný hlas. Po druhém shlédnutí zvedám hodnocení na plný počet a už se těším na Black Symphony, které rozhodně musím mít na Blu-ray nejen kvůli perfektnímu obrazu, ale kvůli vynikajícímu zvuku v DTS, což má ovšem i dvd. Osolený pořádně přes bedny mě to naprosto dostalo. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Vlastním několik dvd této gothic metalové skupiny. Sharon má opravdu báječný a nenahraditelný hlas, který člověk vždycky jednoznačně pozná. Jejich koncerty jsou plné života, kvalitní muziky, originality a ukázkou opravdového talentu, nejen samotné zpěvačky, ale i ostatních členů skupiny. ()

svadlenaX 

všechny recenze uživatele

Miluju album The Silent Force a toto DVD zbožňuju! Within Temptation jsou revoluce co se týče female fronted symphonic metalu. Orchestrální aranžma, prvky elektronické hudby (hlavně bicí), moje oblíbená Sharon Den Adel, chytlavé melodie a úžasná scéna. Vzestup nejlepší kapely tohoto žánru! ()

kennyzero 

všechny recenze uživatele

Na tento koncertní balíček se jen tak nezapomene, hlavně ta otevřená scéna u přístavu, se zakotvenou zaoceánskou lodí...nádherná atmosferá a dost originální. Celý záznam je vyvážený a donutí diváka dívat se na set až do konce. Od obrazovky se prostě neodtrhnete, fascinovaně budete zírat s vytřeštěnýma očima a návštěvu záchodu na pár hodin odložíte.Jen mě trochu zklamal zvuk ale to už se nedá nic dělat. ()

Reklama

Reklama