Reklama

Reklama

Moje krev

  • Kanada Summer's Blood (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Když chceš přežít, musíš do toho dát všechno!  Summer (Ashle Greene, Twilight sága) hledá svého otce. Cestou potká sympatického mladíka Toma (Peter Mooney, Kriminálka Miamai) a rozhodne se u něj přespat. Příjemný večer se ale zvrhne v boj o život. Psychicky vyšinutý Tom ji uvězní ve své "lidské zahradě". Tou je špinavý sklep a v něm další dívka Amber (Dani Kind), už na pokraji smrti. Zoufalou situaci se Summer rozhodne řešit lstí. Pomalu s Tomem navazuje vztah a čeká na příležitost utéct. Psychologický horor navazuje na klasické snímky tohoto žánru jako je Mlčení jehňátek nebo Misery nechce zemřít. Do poslední chvíle udržuje napětí a překvapující závěr vyráží dech! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Být Barney Stinson, nic bych od Summer's Blood nečekal a nebyl bych teď zklamaný. Prostě Kanada... Ono to není vyloženě špatné, dokážu si představit, že kdyby to byl první únosový thriller/horor, který jsem viděl, tak by se mi líbil, ale dnes už je tento subžánr strašně vyčerpaný. A Summer's Blood rozhodně není filmem, jenž by ho nějak oživoval. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Aneb takhle to dopadne, když se banda dětí ze zvláštní školy rozhodne hodit na papír svoje myšlenky. Nemá to atmosféru, nemá to nápad, chybí napětí, zapamatovatelné scény, celkově je to naivní kus, který (blbě) odkoukal leccos od konkurence. Tohle má s filmařinou společné asi jako smažák s gastronomií. Ashley Greene upadá v zapomnění. Konec úsměvný. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Béčkový horror z kanadskej produkcie. Človek presne vie do čoho ide - malý rozpočet, poslabší herci, nudná réžia, nedotiahnutý scenár, nekvalitné triky, nevýrazní hrdinovia, hrozné dialógy, nelogické konanie postáv, skoro televízna kamera... Tak to bolo aj v prípade horrorového thrilleru "Moja krv". Nič som od toho neočakával, takže som nebol nijak sklamaný. Naopak. Celkom mi to prišlo vhod. Pripomenulo mi to niektoré staré, prachom zapadané, nízkorozpočtové horrory. Tiež nesmiem zabudnúť poznamenať, že na Ashley Greene sa veľmi dobre pozerá. Je to pekná, mladá deva. ** ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Celý je to takový "naruby". Z protřelý a nespoutaný buřičky se stane poddajná ovce. A z okouzlujícího zachránce se stává zakomplexovanej chudák závislej na svý máti-šťabajzně, gáblíku a ponejvíc uhranutej pořadem "Rady ptáka Loskutáka". Jen fotr(už dost jetej) odbourává všechna dosavadní klišé, jeho morbidními úchylkami...a) štětky-anorektičky, b) řádně nabroušené nože(kdysi známej v cirkusoví branži,pod uměleckým jménem Bennito-vrhač nožů),c) a v neposlední řadě rodina(posvátný svazek,pokud nedojde náhodou k incestu).. Ale na jaký příčce oblíbenosti, to nedám dohromady i kdyby jste mi strčili hubu do rozleželýho kompostu. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ashley Greene + pár scének. Toť vše. Jinak blbost, kravina a nudná hňupovina. Nic víc než prd rána do prázdna. 25% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"Když chceš přežít, musíš do toho dát všechno!" opakoval jsem si v duchu motta téhle kanadské klasiky celou dobu. A vážně jsem se snažil, nikdo mi nemá co vyčítat. V jednu chvíli jsem dokonce přemýšlel nad tím, jak zjistím číslo na sadistu Toma, abych mu zavolal, že pro něj mám do zahrádky čerstvé sousedky z naší ulice včetně několika čoklů výměnou za okamžité ukončení filmového utrpení. Jenže jsem nevymyslel nic, a tak mi nezbývá nic jiného, než použít sklep náš a sem prdnout jednu hvězdu za dobrou inspiraci. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Prostředí 5/10/// PLUS: snad jen Ashley Greene, možná někoho zaujme ujetá rodinka, občas dobrá atmosféra MÍNUS: docela nelogické chování postav, stejně tak i divné vyústění některých scén, kamera toho mohla nabídnout víc, začátek docela nudí***(Celkem 39%)***Jen další z kanadských filmů, tentokrát hororů, který ale opět nepřekročí krvavé vody průměru./// PS: Myslela si že narazila na pošahanou rodinu, co udělá až zjistí že to je tak trochu její rodina? A není to docela velká náhoda? ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Jak tyhle filmy obecně nemám moc v lásce a jak se mi občas svíral žaludek nad některými scénami, musím zaznat, že to bylo moc prima... Z hlediska atmosféry mě to natáhlo jako starý trenky a až do konce jsem vážně čekal, jak tohle všechno skončí. Měl jsem nějakou scenzurovanou verzi, kde chyběly scény s krvavým mučením, no, a i to asi pomohlo mojemu hodnocení, protože mi k němu zůstal jen film a ne hodnocení působení na můj žaludek. ()

predators odpad!

všechny recenze uživatele

WTF?! Tuto zkratku zásadně nepoužívám, ale v tomto případě SB/SM plně vystihuje. BTW: (tuto zkratku taky nepoužívám) Mizérie mizerná! Tedy až na Stephena McHattie. Ale že šel do něčeho takového? Ikdyž, na druhou stranu se nedivím, protože všichni ostatní asi točili zadáčo. :-) 10% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zajímavá ale zvrhlá nízkorozpočtová pohádka s předvídatelným dějem. Závěrečná scéna by šla nafilmovat lépe. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Nejedná sa o horor v pravom slovazmysle. Skôr o drámu s exploitation zafarbením, ktoré ale naplno neprepukne. Čo mne osobne vôbec nevadí. Portrét zvrátených rodinných hodnôt, ktoré v štýle dexterovského Trinityho "buduje" deviantná hlava rodiny jasne odkazuje na udalosti, ktoré pomerne nedávno otriasli aj naším stredoeurópskym "civilizovaným" priestorom. (15.9.2012) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Snímek Summer´s Blood je jen další z řady filmů, které stačí vidět jen jednou, nebo vůbec a následně na něj zase velmi rychle zapomenete. Alespoň však už konečně vím, proč se tolik lidí rádo dívá na Twilight Sagu. Ashley Greene je docela půvabná herečka v lechtivějších scénkách jí to docela sekne. Jinak ovšem ani ona zde toho moc nepředvedla. Atmosféra tu vůbec nefungovala, děj slabý, herecké výkony nudné a nevýrazný hudební doprovod, to vše nevydá na víc jak 40%. ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Co očekávat od filmu, který zpracovává už tisíckrát zpracované. Nudu? To snad ani ne, něco to do sebe má... ale tak maximálně dobrý na zhlédnutí na Prima Cool někdy po půlnoci. Za přece jenom hodně uspěchaný konec připomínající tápání režiséra po celou dobu filmu 54% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

On člověk pořád čeká nějaký zvrat, nějakou změnu, něco, proč stálo za to na to všechno koukat a nakonec nic. Sice je tu velmi sošná MCBP a tatík (který se naneštěstí objeví až ke konci) má fest koule, ale je to docela nezajímavá nuda. Pořád jsem čekal, čekal a čekal a ono to nepřišlo. A film, z něhož si vybavím jen dvě fešné holky a jednu ucházející kůstku, má asi někde chybu, protože ne, že bych si na fešné holky stěžoval, ale přeci jen, čekám vždy trochu více. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Začátek se mi moc líbil sympatická mlada slečna až moc sympaticky kluk co ji pomůže a náhle je zněj mučitel co pěstuje nějakou pošahanou zahrádku a kláti vlastní mámu a nakonec se z toho vyklube katastrofa. Cely film prostě neměl hlavu ani patu. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Sice to ještě nevíš, ale tvý místo je tady, s námi, se mnou.." Tak tentokrát mě Javoři opravdu překvapili, protože Summer´s Blood se rozhodně nedá nazvat tuctovým horůrkem s mnohokrát provařenými motivy !! Hoxeyovi jsou rodinka, kterou byste rozhodně poznat nechtěli stejně jako třeba Hamiltonovi nebo dokonce Fireflyovi, a tak nakonec nikoho příliš nepřekvapí, že Summer při hledání svého otce narazí právě na svého nevlastního bratra, protože jablko spadené ze stromu se stejně vždy přikutálí zpátky, ačkoliv Summer by si právě ten návrat nakonec raději rozmyslela.. Což je velmi vtipné, když si uvědomíte, jak coby rádoby rebelující dcera nedokázala odpustit své matce, že ji otci zapřela !! Matky většinou ví, co a proč dělají, že ?! ;) No, tohle opravdu není únosový thriller, tahle neskutečně bizarní a zejména těžko předvídatelná a tím i dostatečně napínavá záležitost, minimálně ty incestní prvky příběhu se mnou dost nepříjemně lomcovaly, si pohrává s motivy síly krve, moci a vlivu rodiny, potažmo i oidipovským komplexem !! Takže když pominu tu Tomovu zahrádku s anděly, což jsem maličko nepobral, ačkoli to bude asi tím, že nejsem vyšinutej magor, dostáváme velmi zajímavou a neokoukanou béčkovou šílenost překvapivě i s minimem krve, tím si u mě vyznavač čistých slasherů režisér Lee Demarbre hodně šplhnul, zato přiměřeným množstvím nahoty, velmi dobrým hereckým obsazením, protože sexy Ashley Greene se mi líbila a Stephen McHattie, dvojník Lance Henrikssena, já osobně je často rozeznávám dost obtížně, si rovněž odehraje svoje velmi slušně, a příjemným soundtrackem Steva Gurevitche !! ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Rovnou přiznávám, že jediným důvodem, proč jsem se na Summer's Blood dívala, byla Ashley Greene. A té patří jedna hvězdička, protože hrát slečna umí. Druhá hvězdička má dvě poloviny - Peter Mooney a Stephen McHattie - taktéž za herecký výkon. Jinak jsem od začátku do konce nepřestala uvažovat nad tím, kdo tomuhle pofidérnímu incest-psycho-filmu proboha napsal scénář a proč se k tomu Ashley upsala. Taky jsem celou dobu čekala, kdy přijde ten konec, který to třeba o tu jednu hvězdičku ještě vytáhne, který mě přesvědčí, že to není nehorázná hovadina. Bohužel se tak nestalo. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Psycho. Je teda pravda, že když máte pocit, jak se vám v životě nedaří, stačí se podívat na tenhle snímek. Hned jsem si řekla, že jsem vlastně v pohodě... Ale vážně, tenhle snímek se moc nepovedl, a tak cením aspoň tu snahu o nejvíc psycho rodinu desetiletí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kecy, zvraty, kecy, zvrat(k)y, kecy, zvraty, kecy zvrat(k)y. A celé to blúdi po tejto línii. Z tých twistov by sa dal natočiť seriál s minimálne jednou sezónou. A tu je to narvaté na necelú hodinku aj pol. A to nehovorím o malej odvahe tvorcov natočiť niečo šťavnatejšie pre davy ( sex je pod perinou, vraždy mimo kameru ). ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa ako sa Ashley Greene nasere a zmasakruje tu bandu tupých hláv..ale miesto toho som sa unudil takmer k smrti... ()

Reklama

Reklama