Reklama

Reklama

Lekce neslušného chování

  • Velká Británie Easy Virtue (více)
Trailer

Larita, krásná a rozvedená Američanka, se ve Francii seznámí s pohledným anglickým mladíkem Johnem a záhy se za něj provdá. Ihned po svatbě se vydávají k jeho rodičům na starobylé anglické venkovské sídlo, aby jim John představil svou okouzlující ženu. Johnova matka má ihned averzi vůči své nové snaše. Naopak Jim, Johnův otec, v ní nalezne spojence a spřízněnou duši v tomto staropanensky nudném prostředí. Začíná hra bez pravidel... V níž ten (respektive "ta") nejdůvtipnější vyhrává. Anebo prohrává...? Komedie, plná typicky sarkastického anglického humoru.V hlavních rolích účinkují Jessica Biel (Iluzionista) a Ben Barnes (Hvězdný prach). Jejich výkony dokreslují Colin Firth (Deník Bridget Jonesové) a na cenu akademie nominovaná Kristin Scott Thomas (Anglický pacient). (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Anglický humor, Jessica Biel a Mrs. Thomas - co víc si přát; pro mě velmi příjemné překvapení.

Vladiska

Vladiska (hodnocení, recenze)

Pozor možný SPOILER! Johnova matka mi lezla na nervy se svými manipulacemi, které jí tak skvěle vycházely a John taky - s jeho neschopností se zastat svojí ženy. Ale Larita na ní vytáhla super zbraně ( rozsednutí toho uštěkaného psa přišlo vhod mě i služebnictvu :) ), a tak jsem se bavila. Vůbec jsem neočekávala takový konec.

LilienFinnLu

LilienFinnLu (hodnocení, recenze)

Prostě skvělý! :) Ten konec dobrý, udělala dobře že odjela s Colinem F. :) jak píše poppysonnet: pustit tenhle film, mým spolužačkám tak se unuděj, prostě je tenhle humor nebere, já například nechápu jak se mužou smát uchylnosexuálním scénam, to je věc vkusu.

Dejna

Dejna (hodnocení, recenze)

Tak nevím, jestli je na vině český dabing, ale já se dost nudila :-/

piratka7

piratka7 (hodnocení, recenze)

Za Colina a Kristin hvězdu nahoru. Líbilo se mi to :). Přes anglické komedie se ty americké nikdy nedostanou!!

terulka

terulka (hodnocení, recenze)

Překvapivě úžasný film...jde krásně poznat, jaké kraviny jsou americké komedie a jak dokonalé umí být anglické komendie. Herecké výkony vyrovnané a na vysoké úrovni. Nápadité, správný humor, dobrá kamera i hudba na tehdejší dobu. No a samozřejmě neodolatelný miláček Ben Barnes v roli mladého a přiblého pobíhajícího, věčně vysmátého chudáčka :DDD Není co vytknout :)

poppysonnet

poppysonnet (hodnocení, recenze)

Já věděla, už od přečtení recenze, že to bude pecka... Skvělý Colin Firth, vtipná Jessica Biel a okouzlující Ben Barnes.... Anglický "suchý" (jak někdo rád číká) humor zbožnuji... Občas to bylo až morbidní, ale pokaždé jsem brečela smíchy! ;) Co tu tak čtu, většina dívek v mém věku (což je zhruba tak 15) si film moc neoblíbila, ale nejspíš je to tím, že prostě anglickému humoru nerozumí.... Myslím, že tento film bude na špicy mých oblíbených!!

StClara

StClara (hodnocení, recenze)

Me tenhle film vazne docela pobavil :) mam rada Kristin S.-T. a Colina F. :) A Jessica byla proste rozkosna!

Šefča

Šefča (hodnocení, recenze)

film překvapivě nadhodnocen, občas jsem se něčemu zasmál, ale děj byl vesměs nudný, chyběly tam zvraty atp.

tufr

tufr (hodnocení, recenze)

až na sexbomb,která je tam slyšet při závodech mě to absolutně ZKLAMALO.... shit..

hanibalx

hanibalx (hodnocení, recenze)

nahodou celkom sranda no proste svokry su proste take:)))))))))))))))hod****

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Tenhle humor mi jaksi nesedí, připadá mi trochu afektovaný, divadelní...jestli je to tím, že mi unikala pointa v dlouhých titulcích a rychlém sledu?

Liš

Liš (hodnocení, recenze)

Jessica Biel mi celý film lezla krkem. Colin Firth byl jako obvykle průměrný a zárověň sympatický. Přesto jsem se celkem dobře bavila. 70%

sanikope

sanikope (hodnocení, recenze)

kundazdech absolutne suhlasím nechápem kde sa bere 75% jedná sa o total trapas a ak išlo o to tak im to vyšlo...

KuZd

KuZd (hodnocení, recenze)

nenechte se nalakat pozitivnim hodnocenim zde na serveru. Takova blbost, nula vtipu a otresna Jessica Biel... fuuj.

Reklama

Reklama