Reklama

Reklama

Bojovníci WUSHU

  • Hongkong Wu shu (více)

VOD (1)

Stali se nerozlučnými přáteli od chvíle, kdy nastoupili společně do školy bojových umění. Trénovali spolu, vyrůstali spolu a spolu také prožívali dobré i špatné chvíle. Založili si Klan zlatých medailí, které teď plánují získat. Po deseti letech výcviku na prahu dospělosti je ale čeká zkouška ohněm, která si bude žádat jejich dobrá srdce a vynikající znalosti wushu. Dojde totiž k nepříjemnému setkání s bývalým studentem jejich školy, který se živí únosy dětí. Takovou věc nemůžou bojovníci Klanu zlatých medailí prominout! Nyní, tváří v tvář zlu, budou muset ukázat, co se naučili... Film v produkci Jackieho Chana samozřejmě nepostrádá špičkové ukázky bojových umění, které ocení především fanoušci bojového umění wushu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Adrian 

všechny recenze uživatele

TV produkcia, slaby scenar, hranicu bolesti atakujuci nevhodny vyber hudby a zo strany rezisera jedna z najvacsich podlosti vo filmoch s pocetnym zastupenim MA sekvencii - potreba strihat, strihat a inak porusovat plynuly tok obrazu (zbytocneeeeee spomalovacky a zrychlovacky) v subojoch u predstaviteloch, ktori sice hereckym talentom neovplyvaju, ale tym bojovym rozhodne ano. Takto ich snaha "vdaka" reziserovym nevhodnym zasahom vychadza casto nazmar. A ano, aj ten uces Sammo Hunga pripomina to najhorsie z vlasovych kreacii Nikiho Cagea ;) ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

My sme hrali futbal a nerobili sme z toho film. Tu je to 3/4ina telesna vychova na styl cinskej spartakiady, kde akcna vsuvka s unosom deti je tu akoby omylom. Film pre detske oci a rozpravka na cele s prisernymi vlasmi disponujucim cinskym kupcom Samom. Kopacia katastrofa. (Videne 19.12.2019, amc archiv) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pribeh je sice naivny, postavy riesia problemy ako v BH 90210 a su cestnejsie ako Brandon Walsh, ale prisli mi celkom sympaticke a cele je to naivne takym roztomilym sposobom. Bitky a Wushu exhibicie su sice miestami zbytocne upravovane spomalovackami, zrychlovackami a roznymi trikmi, ale stale vo filme ostalo dostatocne mnozstvo scen v ktorych si divak moze vychutnat fantasticke schopnosti mladych talentov. Naviac finalna bitka Sammo Hunga je skvela. Je obdivuhodne, co vo svojom veku a s tak velkou nadvahou este dokaze. 5/10. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Pro mě jako pro milovníka martial arts je to velmi pěkně dívatelný film. Ovšem jenom čistě po té choreografické wushu strance, po te herecke je to trosku propadak i kdyz se tam vsichni tak nejak snazi az teda na Pheobe Wangovou... ta mi tam pripadá jako uplně mimo :) ale nevadí, třeba ji to přejde :) ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

Power Rangers v civile, bez kostýmov, strojov a dymu, ale s príznačným strihom, ktorý pokazí každý súboj, vrátane TV split-screenov. Povedala by som, že taká malá agitka pre mladých Číňanov (resp. rodičov), resp. nábor do wu-shu škôl, vrámci štátnej politiky národného zdravotného programu. Škoda, že tak slabunká a prvoplánová. To už Kung-fu panda musela zabrať viac :°). ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama