Reklama

Reklama

Bod G

(seriál)
  • Kanada G-Spot
Kanada, 2005, 24x26 min

Obsahy(1)

Kanadská herečka Gigi se vrací do L.A., aby znovu vzkřísila svou bývalou slávu z béčkových filmů a konečně našla muže svých snů... (TV Prima)

Recenze (10)

slatkac 

všechny recenze uživatele

Jste-li ženská, začínají se u vás projevovat příznaky menopauzy a vaše kůže začíná blednout, je to seriál přesně pro vás. Já nic z tohodle nesplňuji a tak jsem tento břitký hnus plný ženskýho kdákání musel vypnout. 1* za prsa jedný MILFky, jinak je to naprostý odpad. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Příšerné ženské tlachání o nesmyslech, o sexu s duchem a podobných ptákovinách. No slovo EROTICKÝ je úplná nadsázka a o hereckých výkonech raději nemluvím...1/5 za občas nějákého toho pěkného chlápka jinak je to něco jako zfilmovaný časopis s radami pro ženy v pokročilejším věku. ()

M-arta 

všechny recenze uživatele

Pokud je název seriálu synonymum hledání něčeho, co stejně nikdy nenajdete, pak se to nejspíš jmenuje příhodně - vtip nebo dokonce erotiku jsem tu vážně nenašla... (I když je pravda, že hledat extrémně důmyslně jsem nějak neměla v úmyslu.) ()

miawallacova odpad!

všechny recenze uživatele

lidé to sledují jen proto, že to pouští na prima love mezi "láska je láska" a "The L word" Nevkusná, vulgární zábava pro nevkusné a vulgární lidi. ()

Jitomirka 

všechny recenze uživatele

Tohle neni ani komedie ani erotické! Za celou dobu jsem se ani jednou nezasmála, herecké výkony strašné, hlavní hrdinky nejsou nějak moc sympatické, nemělo to ani pořádný děj. Děkuji, víckrát ne! ()

montrose odpad!

všechny recenze uživatele

V programu jsem si přečetl, že se jedná o erotický sitcom, proto jsem si to ze zvědavosti pustil. Jaké ale bylo moje zklamání, když po komedii, natož po erotice, nebylo ani vidu, ani slechu (no slechu možná občas jo). ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Dvakrát jsem na to narazil - jednou pozdě v noci na Primě a podruhé na jejich webovkách. Třetí setkání neplánuji. Je to opět jedno z těch bezúčelných děl, které si zkrátka nemůže najít normálního diváka. Hledal bych nějaký protimluv ve stylu "cenzurované porno" - k čemu je erotický seriál, když se tam všichni neustále jen zakrývají? Podle toho, co jsem stačil shlédnout (pravda - těžko soudit po dohromady necelém díle) jsem neviděl 'problém' ani s výrazivem ani s ničím jiným, co by mohlo seriál znepřístupnit. Tu jednu hvězdu jsem dal za hlavní hrdinku, která i přes to, že se ne a ne ukázat, byla kupodivu sympatická a za její nadabování. Souhlasím také s názory, že to není úplně debilní seriál (snad kvůli Kanadskému původu?), ale přesto trvám na výrazech 'zbytečný', 'nudný' a 'bezúčelný'. ()

Reklama

Reklama