Reklama

Reklama

Jeff Dunham's Very Special Christmas Special

(pořad)
USA, 2008, 85 min

Scénář:

Jeff Dunham

Účinkují:

Jeff Dunham, Brian Haner

Obsahy(1)

Populární americký břichomluvec Jeff Dunham vydává své další dvd, které je již třetí v pořadí. Jak už z názvu vyplývá, jedná se o vánoční speciál, v němž samozřejmě nechybějí ani Jeffovy (a naše) oblíbené loutky Peanut, Walter, Jose Jalapeno, Bubba J a mrtvý terorista Achmed. A co by to bylo za Vánoce bez pořádných koled? Těšte se na ty nejznámější v podání našich kamarádů, byť v trochu upravených verzích, a na spoustu vtipů.. (Guzo)

(více)

Recenze (56)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham sa naladil na Vianočnú náladu a vytvoril si jedno pekné stand up vystúpenie, v ktorom nám prezentuje svoje najpamätnejšie postavičky a núti ich konfrontovať sa s duchom Vianoc. Bezpodmienečne najlepší sú Peanut a Achmed. Tí ostatný ma akosi nezaujali a hlavne úvod - aj napriek celkom vtipnej zápletke a bez bábik - je akosi hlasovou sebadeštrukciou. Očividne to Jeff robí tak dlho, že sa pri normálnom rozhovore akosi zaplietol do afektu. Prišlo mi to každopádne menej originálne ako pôvodne dve predstavenia, ktoré mám úprimne rád. Toto som si užil, ale čaro tých pôvodných sa akosi vytratilo? Žeby tam bol závan komercie? Neviem, každopádne znesiteľné, ale ničím výnimočné predstavenie človeka, ktorý má svojbytný talent a v tom čo robí je značne neprekonateľný. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

I géniové mají občas svou slabší chvilku. Já tu svou měl dnes ráno, když jsem si dělal vajíčko na hniličko (Paroubka by víc plesklo) a zapomněl jsem do kastrůlku k tomu vajíčku přidat vodu... HE HE ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Tento (minimálně za velkou louží) oblíbený břichomluvec je paradoxně nejvtipnější, když na začátku ještě bez loutek vypráví, kterak jeho dcerunka poprvé tankovala. Pak už to je tak trochu jako na horské dráze - chvíli bomba, chvíli průměr, chvíli slabota a takhle pořád dokola. Nejvíce mne štval sál plný hýkajících Amíků plácájících se pět minut do kolen za každým druhým slovem. Každopádně obdivuji jeho talent a jeho schopnost dělat si sám ze sebe srandu prostřednictvím těch postaviček; nejlepší je, když tou postavičkou sám sebe rozesměje do té míry, že nemůže (břicho)mluvit... 80% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Některé z komentářů jsou tady o tom, že tento vánoční speciál sice je výborný, ale Dunhamovy předchozí vystoupení jsou prý lepší - a vzhledem k tomu, že ty předchozí jsem neviděl, bez obav dávám pět, protože jsem se opravdu smál od začátku až dokonce, snad jen Peanut mi nepřišel tak 'okouzlující' jako americkému (a asi nejen jemu) publiku. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

O poznani slabsi nez perfektni "Spark of insanity", predevsim prostredek s Achmedem a Bubbou J byl jen nudna vata, u ktere jsem uz uz byl rozhodnuty pro 3* (neveril bych, ze nad tim u Je-f-f-a budu kdy uvazovat), aby nakonec vse zachranil neprekonatelny Peanut. Az moc z toho srsi vynucenost, nahlas jsem se zasmal 4x (skore 2:2 pro Peanut a sympataka Waltera), coz je zlomek predchozich show, navic jsem v polovine div nezacal usinat, ac bylo teprve 18h a ja jeste ani nestacil dojist pozdni snidani... Ovsem na ztelesneny RedBull Peanuta bych mohl koukat vecne. (Dcera Dunhamovic asi nema lehky zivot :) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Bubba J je neskutečně slabý a kdyby mu neujíždělo oko, tak není vůbec směšný. Naštěstí to jeho kámoši z Je-f-f-ova kufříku dostatečně vyvažují. Walter je řízek, Achmed magor a Peanut je prostě z jiné planety. Docela by mě zajímalo kdy a za jakých okolností na něj Je-f-f, přišel. "Jingle bombs, jingle bombs..." ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Z celovečerních vystoupení Jeffa a jeho hochů :D je toto rozhodně nejslabší, ale úvodní proslov o jeho dceři a tankování, ten vážně stojí za to... Jinak dost zklamání ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Od Jeffa stačí vidět jednu show (tohle byla má třetí), každá další pak zasáhne míň a míň. Kdyby aspoň diváci netleskali skoro za KAŽDÝM (hodněkrát tuctovým) fórkem... ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Slušná porce vánoční dunhamovské zábavy. Ahmed a Walter jsou skvělí (jako vždy), ostatní už trochu pokulhávají, Peanut mě tentokrát spíš štval. Pokud břichomluvce Dunhama ještě neznáte, tak doporučuji začít s jeho předchozími počiny. Vánoční speciál je trochu slabší, ale i tak dobrá zábava. Úvodní proslov bez loutek je snad zatím nejvtipnější, co Jeff měl. Ale ty písničky tam být nemusely... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

O trochu slabší, než první dvě vystoupení, ale pořád neskutečně vtipné. Nejlepší scénka? Jingle Bombs! ()

Revanx 

všechny recenze uživatele

Síce nie najlepší Dunham, napriek tomu však tento Christmas Special za pozretie stojí už iba kvôli tej úžasnej politickej nekorektnosti. P.S.: Byť tak jeho dcérou, do smrti by som s ním už neprehovoril :-) ()

verbst 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že se nám Jeff začíná trošku opakovat, ale Waltr mluvící čenošským slangem, Achmedova obrna, a Peanut nám to vrchovatě vynahradí. Bubba J to zapije pivkem, no a José? Ten si užívá Vánoce (teda vlastně spíš svátky) na snowboardu! ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham je výborný komik a herec. Človek, ktorý dokáže tak dokonale hrať za neživú bábku, až uveríte, že Achmed, Walter a Peanut sú skutoční, si zaslúži obdiv a uznanie. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Zdieľam Achmedov názor, že najobľúbenejšia je vianočná koleda "Silence!!! Night.". Zo všetkých televíznych vystúpení Jefafá Dunhama druhé najlepšie predstavenie. Aj lav dis šit! ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Bezesporu nářez, ale nějak mi ta stopáž nesedla. Mohlo to být kratší a určitě by to i tak mělo spoustu humorných scének, takto už to bohužel zbytečně vaří z ničeho. Použíté fórky, který zná každý fanda Jeffa Dunhama z Youtube jsou sice velmi dobré, ale otřepou se. Ale i tak některé pasáže jsou opravdu skvělé. U mě vítezí přeci jen výstupy s Walterem a Achmedem :-) ()

SonG 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejlepší show(která ale není zdaleka tím nejlepším z Dunhamova repertoáru), která je celou hodinku a půl táhnutá jen jedním člověkem..to si zaslouží nejvyšší uznání....navíc jsem se za celu dobu nepřestal smát......Peanut, Chose Chalapeno, Bubba J a Walter.....tyhle všechny zvládne fakt jenom Jeff Dunham. Skláním se před jeho mistrovským uměním. ()

Reklama

Reklama