Děsnej dupák

• USA Dance Flick (více)
Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

E lan odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu děsnej dupák, o tom žádná. Prakticky žádná ze scén není vyloženě ba co hůř ani vzdáleně vtipná. Sem tam se člověk pousměje, ale jinak je to vršení trapnosti nad trapnost. O hereckých výkonech nemůže být řeč, o scénáři jakbysmet a chvilkami povedená hudba s tancem to nevytáhne. Pryč od této ztráty času!!! ()

Dexter1

všechny recenze uživatele

Klan Wayansovcov, ktorý pred niekoľkými rokmi začali filmovú revolúciu "desnými" filmami sa vrátili k svojim začiatkom. ich pokračovatelia robili odporné filmy, kde si nahrabali hercov podobných predlohe a viac-menej opakovali hlášky v dementnom poradí. V tejto paródií je to však iné. Akože parodujú sa veci čo boli v iných filmoch, ale nepríde mi to tak nasilu strojené. Celkom som bavil aj napriek tomu, že som predlohy nevidel. ()

greetchen

všechny recenze uživatele

V sérii všech těch Scary Movie, Epic Movie atd. je tohle docela příjemná podívaná. Ano, je to trapný, nechybí fekální humor a má to hluchý místa, ale jinak má tenhle film (ve srovnání s předchozími) překvapivě dost trefného humoru, docela sympatické herecké osazenstvo a je to správně kousavé, jak se od parodie očekává. ()

MFZB

všechny recenze uživatele

Tieto novodobé paródie keď berie človek s trocha nadhľadom, tak nevyzerajú až také zlé. Síce stále je to o tom istom, že ani to neni veľmi vtipné, ale skôr trápne a úbohe, ale niektoré scény sú naozaj vydarené, takže konečný dojem je vcelku pozitívny. Len toho hip-hopu tam bolo na Máriu a hip-hop neznášam, ale aj napriek tomuto sa to v pohode pozeralo. ()

Ichabod

všechny recenze uživatele

Rozesmála mne hodně akorát scéna s alkohol testerem (stupnice : Mel Gibson-Nic Nolte-Kiefer Sutherland-Amy Whinehouse) a závěrečná scéna parodující Twilight, protože je vlastně stejně debilní jako originál. Z hudebních čísel je ucházející snad jen "I´ll be gay forever" což je na parodii na muzikály/taneční filmy dost málo, ale kdo by čekal vtipné texty a promakaná hudební čísla od Wayansů? Ne Wayans bros. už lepší nebude. ()

• V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)