Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

PDcz odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! Úžasné.. Jíťa se u toho ani jednou nezasmála a to jsem ji zkoušel během filmu lehtat. Tahle dvojice bratrů nás zatím nenadchla, může mi teda někdo vysvětlit, proč na ten film vůbec koukáme??? No je to normální?!? [C] K čertu s kurzívou.. chci tu psát tučně. ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

V sérii všech těch Scary Movie, Epic Movie atd. je tohle docela příjemná podívaná. Ano, je to trapný, nechybí fekální humor a má to hluchý místa, ale jinak má tenhle film (ve srovnání s předchozími) překvapivě dost trefného humoru, docela sympatické herecké osazenstvo a je to správně kousavé, jak se od parodie očekává. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem snímek (respektive asi poslední hodinku z něho) viděl v silně podnapilém stavu, když nebyl lepší plán na večer a v omezených podmínkách byl shledán tím nejlepším, co tehdy běželo v televizi. Moc se mi tenkrát (asi 14 dní zpět v čase) líbil. Pobavil jsem se u toho dost. Rozhodně však neberu csfd.cz, tenhle super portál, na lehkou váhu, takže mi bylo blbé napálit sem 5*. Navíc, když je dávám tak zřídka. Rozhodl jsem se zhlédnutí opakovat v nealkoholickém stavu. To se mi úplně nepodařilo, ale přiblížil jsem se tomu, takže třetí projekce není v plánu. Film se mi líbil o poznání méně. Dokonce o tolik méně, že by se dalo vlastně konstatovat, že se mi nelíbil vůbec. S ohledem na to, že nechci vypadat jako nějaký rasista, ba dokonce bych měl nerad spor s negerskou rodinou Wayensových, tak hodnocení trošičku přidám. Navíc Marlona má docela rád, neboť je to zdatný scénárista a v určitém typu filmů i perfektní herec. Jednotlivá zhlédnutí tak nějak zvláště zprůměruji. Pokud nejste feťáci nebo alkoholici, kteří už mají pouze jeden stav, tak silně doporučuji se jako střízlivý na film nedívat. Je to hrozná blbost s jedním až třemi světlými momenty a zbytkem nudy a hnusu. Nejhorší jsou hudební čísla a na nich hlavně ta odporná hudba. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Choreografie 6/10/// +skvělá hudba, bratři Wayansové to znovu rozjeli, výborná parodie a zábava, není to tak nechutné jak by člověk čekal -mohla být propracovanější choreografie, která je tady skoro až na posledním místě/// V hlavní roli Nežádej svůj poslední tanec, doplněn parodií na Muzikál ze Střední a Hairspray. Pozornému divákovi neujde Superman a Stmívání. Jo je pravdou, že kdo má nakoukáno má zároveň i vyhráno a bude se dobře bavit. Podmínkou je i to, že musíte mít v oblibě filmy od této bratrské rodinky. Plus jestli že máte rádi taneční filmy budete z tohoto snímku nadšeni. Je dobře, že někdo udělal parodii na tento žánr. Už dost bylo těch hororových, tohle bylo příjemné osvěžení. Chvílemi jsem se opravdu hodně smál. Konečně film na který jsem se dlouho těšil a ke všemu se povedl./// Celkem 76%/// ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu se promítla půlka rodiny Wayensů. Vlastně bych se nedivil, kdyby každý černoch ve filmu nebyl z té jejich enormně obrovské rodiny. Myslím si, že by jim to v pohodě vystačilo. Škoda jen, že tenhle film je tak strašně pitomej. A to jinak s jejich komediemi zase tak velký problém nemám. Říkal jsem si ale, že ty veškeré taneční filmy, co poslední dobou hrozně vyrostly, by od nich mohli dostat slušně na frak. A neříkám, že nedostali, ale fóry, který mě rozesmály, jsem už většinou někde viděl a druhá část fórů byla pro změnu nechutná. Někdy víc, někdy míň. V parodiích mi to ale už delší dobu přijde totálně zbytečný. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama