Reklama

Reklama

Graeme (Simon Pegg) a Clive (Nick Frost) přijeli do Ameriky na dovolenou, během níž chtěli procestovat všechna místa proslulá údajným výskytem UFO. Cesta probíhala podle plánu, dokud nenarazili na titulního hrdinu. Byť jako všichni správní ufologové v existenci mimozemšťanů bezmezně věřili, Paul je poněkud zaskočil. Přestože vypadá jako typický „emzák“, chová se jako zastydlý puberťák, tedy úplně stejně jako Graeme a Clive, jen s kapkou americké suverénnosti navíc. Po počátečním oťukávání zjistí, že si navzájem docela rozumějí, takže Graeme a Clive Paulovi nabídnou, že ho odvezou na místo „kdesi mezi lesy“, kam si pro něj přiletí jeho soukmenovci. Kamarádskou idylu bohužel vážně narušují dvě externí hrozby. Když vám zdrhne mimozemšťan, tak se ho snažíte dostat za každou cenu, což je úkolem agenta tajné vládní agentury (Jason Bateman), který má k ruce dva neschopné poskoky a zpruzenou šéfku na telefonu. Nebezpečí číslo dvě pak představuje nerudný náboženský fanatik, jemuž naše trojka nedopatřením unesla celkem rajcovní dceru (Kristen Wiig), a on se ji snaží získat zpět s pomocí nabité kulovnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (40)

Trailer 2

Recenze (1 116)

Falko 

všechny recenze uživatele

Uz len prvy pohlad na dvoch blaznivych chlapikov, ktory sa prvykrat v zivote ocitli vo vysnivanej Kalifornii ma hned rozosmial. A to nielen vdaka traileru, ktory ma na tuto komediu navnadil ist do kina, ale aj Simon Pegg, ktory je podla mna skvely komik a ktoreho som spoznal uz v hororovej komedii SUMRAK MRTVYCH (2004) a neskor aj v ciernej komedii s anglickym humorom JEDNOTKA PRILIS RYCHLEHO NASADENIA (2007). Neskor prisiel na rad mimozemstan Paul a ten este celu situaciu priostril tym jeho neuveritelnym ludskym, ale humornym spravanim. Potesila ma aj kratka pritomnost Sigourney Weaver - ona si asi s tymi mimozemstanmi "votrelcami" neda pokoj :-) Skratka nenarocna sci-fi komedia, od ktorej netreba nic velke cakat, ale mne sa pacila. Mimochodom je tu spomenutych vela sci-fi filmov a serialov a dokonca aj Cameronov TITANIC (1997). Na tom som sa nasmial, ako nazval Paul Simona Pegga menom Jack vo chvili, ked Simon Pegg maloval mimozemstana leziaceho na gauci :-) Jack bolo DiCapriove meno v Titanicu. ________ Simon Pegg - (Graeme Willy) +++ Nick Frost - (Clive Gollings) +++ Seth Rogen - (Paulov hlas) +++ Kristen Wiig - (Ruth Buggs) +++ Sigourney Weaver - (Big Guy) +++ Jason Bateman - (Agent Zoil) +++ Bill Hader - (Haggard) +++ Blythe Danner - (Tara Walton) +++ Jeremy Owen - (Sword Vendor) +++ Jeffrey Tambor - (Adam Shadowchild) +++ Produkcia: Eric Fellner +++ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Parádnymi vulgárno-komickými hláškami nabitá zábavná komédia, ktorej vizualizácia Paula je fakt obdivu vhodná.......... Soundtrack David Arnold: 1. Paul Opening Sequence [1:56] ,2. Another Girl Another Planet - the Only Ones [3:00] ,3. Road Trip Number 1 [0:57] ,4. Just the Two of Us - Bill Withers [3:57] ,5. Passport [1:18] ,6. Road Trip Number 2 [1:34] ,7. Flyin Saucers Rock N Roll - Billy Lee Riley [2:02] ,8. Window Shopping [0:51] ,9. Hello It's Me - Todd Rundgren [4:20] ,10. End of the Road Trip [1:38] ,11. Dancing in the Moonlight - King Harvest [2:56] ,12. Campfire Confessions [1:24] ,13. Got to Give It Up - Marvin Gaye [6:01] ,14. A Little Talk With Paul [1:21] ,15. I Chase the Devil - Max Romeo [3:22] ,16. Chase [1:18] ,17. Cantina Band - Syd Masters/The Swing Riders [3:42] ,18. You Gotta Try [2:51] ,19. 1st Contact [1:17] ,20. Planet Claire - the B-52's [4:33] ,21. Goodbye (It's a Little Awkward) [4:42] ,22. All Over the World - Electric Light Orchestra [4:05], ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, který de facto vše podstatné, resp. potenciálně zábavné sdělil již trailerem. Vlastně ne, kecám - jedna scénka, přímo evokující staré Star Wars a "kantýnu" Mose Eisleyho, ta se do traileru nevešla - a to přitom bylo jediné (!!) místo, kde jsem se u této komedie zasmál. Jinak jen lehce zaujalo pár odkazů na Blízká setkání třetího druhu, kosmická loď ve stylu E.T. (hlavně ať to hezky barevně bliká) a pěkně vymodelovaný emzák přesně v tom duchu, jak je všichni znají ("já sem malej, ale okatej"). Fórky mě jinak naprosto míjely, ovšem věřím, že někdo jiný se v tom shlídnout mohl. Tři hvězdičky s odřenýma prsama (třema). ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Pohodová zábava s nejsympatičtějším mimozemšťanem tohoto roku. Paula, se skvěle padnoucím hlasem Setha Rogena, vyborně doplňuje stará známá dvojce Simon Pegg a Nick Frost. Film je prošpikovaný narážkami na všechno (cameo Spielbergova hlasu nemělo chybu) od Star Wars až po Spidermana. Výborná, v unrated verzi i těžce profuckovaná, atmosféra se táhne celým filmem a když to v závěru dopadne přesně tak jak čekáte, povzdechnete si dojetím, tyhle filmy mají prostě srdce. - Paul? - Jo. To je přezdívka, uchytila se. Moje loď spadla na... psa. To je jedno. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná komedie s hafem sci-fi odkazů a jako vždycky výborně sehranou dvojicí Pegg-Frost, kterým navíc pomáhá hláškovat fuckující Seth Rog....teda pardon Paul. To je totiž opravdu sympaťák za všechny prachy, kterého si díky jeho hláškám ihned zamilujete. Zbytek obsazení je taky. Greg Mottola opět dokazuje, že komedie mu zkrátka jdou od ruky, celé to neuvěřitelně šlape a člověk se přitom zkrátka výborně odreaguje. Super oddychovka, kterou si rozhodně ještě párkrát pustím. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (28)

  • Jedným z alternatívnych názvov snímky bol názov Change the Channel! (MikaelSVK)

Související novinky

Marvel ulovil Sigourney Weaver

Marvel ulovil Sigourney Weaver

09.10.2016

Na Netflixu právě debutoval Luke Cage a 17. března 2017 nás čeká Iron Fist, čímž se nám představí všichni čtyři Defenders. Televizní kolegové Avengers, mezi něž patří ještě Daredevil a Jessica Jones,… (více)

Simon Pegg píše nový Star Trek

Simon Pegg píše nový Star Trek

22.01.2015

Britský komediální herec Simon Pegg dávno není jen komediálním hercem. K režii se ještě nedostal (a kdo ví, jestli o to má vůbec zájem), už ale stihnul nasbírat spoustu scenáristických zkušeností.… (více)

Soumrak příliš rychlého konce světa

Soumrak příliš rychlého konce světa

26.01.2012

Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost. Britské herecko-tvůrčí trio, které zaujalo zombie komedií Soumrak mrtvých a nadobro se prosadilo parodií na buddy-kriminálky Jednotka příliš rychlého nasazení,… (více)

Seth Rogen svolává B-Team

Seth Rogen svolává B-Team

28.12.2011

Má za sebou rušný a opravdu pestrý rok. Byl komiksový v Green Hornetovi, digitálně animovaný v Paulovi a Kung Fu Pandě 2 a nakonec dojemný v 50/50. A jede dál. U studia Walt Disney Pictures zahájil… (více)

Reklama

Reklama