Reklama

Reklama

Last Night

  • Česko Včera v noci (více)
Trailer

VOD (1)

Joanna, spisovatelka na volné noze, a Michael spolu žijí nehledě na občasné hádky ve šťastném manželství až do večírku pořádaném Michaelovým šéfem Stuartem, kde si Joanna všimne, že manžel věnuje většinu času své kolegyni, designérce Lauře. Od Michaelova spolupracovníka Andyho se dozvídá, že Laura už s nimi pracuje několik měsíců a byla i na poslední služební cestě v L.A. Doma se pak manželé pohádají, Michael tvrdí, že s Laurou nic nemá, Joanna se zlobí, že jí o ní ani neřekl. Nakonec se usmíří. Druhý den ráno odjíždí Michael s Andym, kterému Joanna slíbí pohlídat a vyvenčit psa, a Laurou na služební cestu do Philadelphie. Joanna mu vsune do košile v kufru lísteček, kde mu vyznává lásku … Zatímco trojice se ubytovává v hotelu ve Philadelphii, Joanna si jde do baru koupit kávu a před ním potkává svou dávnou lásku Alexe, s nímž se seznámila před čtyřmi lety v Paříži, kde psala povídku a kde Alex žije. Oba jsou ze setkání nadšení a je jasné, že mezi nimi ještě stále přetrvává silné pouto. Domluví si schůzku v baru … Tam si dlouze povídají o minulosti, o Alexově knize a o tom, že se naposledy viděli před 2 lety. Nakonec Alex pozve Joannu na večeři s přáteli. Truman se Sandrou je už očekávají a všichni se dobře baví. Truman pak, když Alex a Sandra odejdou kouřit, poví Joanně o Alexově pařížské přítelkyni Helen. Michael se několikrát pokouší Joanně dovolat, ale ona to nebere, teprve při posledním pokusu odpoví. Vše je údajně v pořádku. Michael měl služební večeři s klienty a nakonec se s Laurou dohodne, že si ještě sami dva dojdou na drink … Joanna s Alexem dlouze hovoří o tom, proč jejich vztah nevyšel, přestože jim spolu bylo dobře. Joanna se příteli svěřuje, že na něj často myslí a manželovi o něm nikdy neřekla. Napětí mezi oběma pomalu roste, minulost se připomíná s nečekanou silou … Laura mezitím okatě svádí Michaela a nakonec ho pozve k hotelovému bazénu, kde teď v noci nikdo není. Michael jen nerad svolí k tomu, aby se svlékl a vykoupal se s ní. Ve výtahu, který je veze zpět do pokojů, ji začne vášnivě líbat a nakonec se s ní vyspí … (TV Prima)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (373)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Na Last Night jsem se sel podivat kvuli hudbe Clinta Mansella, ktery nezklamal a se svym pianem opet kouzli. To samotne by stacilo na slusne hodnoceni a koneckoncu vic, nez prumerny vztahovy film jsem od toho stejne necekal. Nicmene s postupem casu to ziskava zajimave interpersonalni vypeti a otazku emocionalni vs. fyzicke nevery, ktera to spolecne s vybornou Keirou Knightley precijen nakopla kousek nad prumer. Ostatni v tymu uz byli ze slabsich soudku, Worthington je drevo a Eva Mendes je z meho pohledu jednoduse oskliva, takze jejich par pusobil tezce toporne, ale mozna to byl zamer jako protipol Keiry a jeji romanticke linky ve vyssich spiritualnich sferach. 7/10 ()

Anchi 

všechny recenze uživatele

Byla jsem ve správným rozpoložení pro sledování, tudíž melancholie jak sviňa. Kdybych se měla vyjádřit k příběhu, byla bych tu dlouho a asi bych šla nakonec utopit depresi do vína, tak radši jenom vyzdvihnu mojí slabost pro Keiru, jakožto mojí královnu mezi herečkami. Přesně v takovéhle roli jsem jí chtěla vidět - dokonale ženskou, ztělesnění krásy a elegance... Jednoduše perfektní. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Nevěra na 2 způsoby... prvně něco ve stylu co zpívá Pali Habera "krátké lásky", což nemůže Joanna dostat z hlavy a pak na oko spokojený Michael, který se dopustí fyzického prečinu. Joanna tuhle část zvládla. No neřekla, že někde v dálce je někdo, pro koho po večerech smutní. A to co udělal Michael? Neomluvitelné... a jak to dopadne?! hmmn... 4/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Debutující režisérka Massy Tadjedin mě na půl druhé hodiny zatáhla do vcelku milé společnosti, která má odpovědět na otázku, zda je horší fyzický úlet nebo silná a letitá tajná láska? Joanna a Michael se milují, respektují a ctí, ale přeci mezi sebou mají nějaké to tajemství. Zvlášť poté, když spisovatelka Joanna zjistí, jak vlastně vypadá Michaelova nová kolegyně z práce. Žádná JEN KOLEGYNĚ, ale navýsost atraktivní kost.. a co teprve, když s Michaelem pravidelně vyráží na pracovní cesty? A co když se i Joanna náhodou setkává se svou dávnou láskou? Last Night je příjemný konverzační výlet s atmosférou zejména nočního New Yorku, doprovázený melancholickým soundtrackem Clinta Mansella. Tvůrci navíc něco rozehrají, ale soudy a další osudy hrdinů nechají na divákovi. A to je jenom dobře. S emočním dopadem už je to trochu horší. Může za to zejména fakt, že linie Knightley-Canet je mnohem živelnější a hlubší (a herecky výrazně zajímavější a uvěřitelnější), než fyzično mezi plochou a tak trochu násilně do různých situací vtlačovanou dvojicí Worthington-Mendes. Dojem je tak místy chladnější, nedotaženější, některé kroky režisérky zase bez viditelného záměru.. Přesto tohle partnerské drama dokáže pomocí malých kompromisů docela velké věci.. skvělý závěr!! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dlouhá noc plná pokušení nabídla hodně koukatelnou sestavu a slibovala zajímavou podívanou. Té se mi však až tak moc nedostalo. Spíše jsem viděl hodně nervozity, slyšel nejedno plkání a nekonečně dlouho jsem čekal na to, zda on zasune tam, kam nemá či ona do sebe nechá zasunout to, co do ní nepatří. Nakonec jsem se dočkal a musím přiznat, že závěr stál za to. Jen ta cesta k němu byla zábavná asi jako žehlení po ránu. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (2)

  • Jessica Biel sa uchádzala o hlavnú postavu (Joanna Reed), ktorú napokon získala Keira Knightley. (U_S_O)
  • Snímka Last Night otvárala Medzinárodný filmový festival v Ríme (2010). (MikaelSVK)

Související novinky

Muž s obrovskou budoucností...

Muž s obrovskou budoucností...

18.11.2008

...pronásleduje muže s temnou minulostí. Ale pěkně po pořádku. Dvě slova: Sam Worthington. Ještě před několika měsíci to jméno nikdo neznal. Dnes jde o zřejmě nejžádanějšího herce v Hollywoodu. Pokud… (více)

Reklama

Reklama