Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsnější verze Záhady Blair Witch. Duchové minulosti touží po pomstě!
Vyměnit shon velkoměsta za klid hlubokých lesů, kdo by o tom občas nesnil. I čtyři mladí turisté se rozhodli strávit několik nerušených dní v lůně přírody. Jaké ale bylo jejich překvapení, když zjistili, že nejsou v divočině sami. A navíc ti, kteří se jim tu a tam zjevují mezi křovinami, rozhodně nejsou přátelsky naladěni. V hluboké jeskyni na naše hrdiny čeká pološílený kanibal, jehož hrozivé tajemství je klíčem k přeludům a přízrakům, které děsí turisty od prvního vstupu do hlubin Krvavého lesa. (Řitka video)

(více)

Recenze (28)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Kompletne cheesy slasher, ktorý by sa spočiatku aj možno chcel zaradiť po bok early 80s peciek, ale s pribúdajúcou minutážou akosi stratí smer. Kills by neboli najhoršie, v rámci 80s slasherov, ale namiesto toho je tu popletená story s duchmi a killer v čiapke a špinavom oblečení sa tiež nemôže ani skrývať v tieni Jasona etc. Keby aspoň bol natočený atmosferickejšie... Na druhej strane svoj 80s šarm to má, hoc by ho mohlo byť aj viac, a príroda, kde sa to celé odohráva, je úchvatná. Niekedy ani cez vodopády nepočuť dialógy, ale to patri k cheesy šarmu. Suma sumárum, toto je hlavne pre hardcore fandov early 80s slasherov, kto to nedokáže aspoň trochu doceniť, ruky preč. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

To se řitka zase předvedla, takhle zprasenej obraz jsem dlouho neviděl, nejlepší byla scéna kdy měl být jakýsi stín na zdi a díky obrazu byla vidět jen tma. Díky řitko. Teď k filmu, Forest je špatný film, to určitě, vypadá poměrně amatérsky a celkově dost špatně. Ale takovýhle filmy v 80 letech poměrně frčely a navíc filmy z 80 let a navíc v lese mám velmi rád. Nejhorší ale na filmu bylo to že se děsně ale opravdu děsně moc táhl a já měl co dělat abych neusnul. I herci byly na prd, i když ten co žral to lidský maso celkem ušel, ale třeba ten kanibal byl fakt příšernej a navíc takhle si kanibala moc nepředstavuju, zdál se mi až podezřele moc normální. To samé hudba která byla fakt děsná. Takže za co 3*? Asi za celkou sympatičnost filmu, atmosféru ze začátku filmu. Toď asi vše na film bych se rozhodně nepodíval víckrát, ale ani mě to moc neurazilo. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Krvavý les začal moc pěkně, napínavé lesní prořezávání vzrostlých kousků, doplněné fakt atmosférickou a působivou hudbou, která si svou pozici naštěstí udržela až do konce. Což se o celém filmu říct nedá, byť oplývá mnohými zajímavými momenty. Spojení buranského slasheru s duchařinou nezní moc pozitivně, ale přidáte-li k tomu neokoukatelný odér raných osmdesátých let, nevypadá to zrovna špatně, minimálně to překvapí a poskytne to filmu docela zvláštní podivnou atmosféru. Když se objevily děti, jen jsem mlčky zíral, když se objevila máma, málem jsem si káknul do textilu, protože máli- film nějaká strašidelný moment, je vždy spojen s matkou, ta je fakt děsivá. Film nakonec zabředne do podivného žánrového mišmaše, který moc nedrží pohromadě, ale rozhodně můžu říct, že jsem něco takového určitě nečekal, byl jsem dost (pozitivně) překvapený, ono takové podivnosti se už dneska moc netočí) a byla by škoda, se na to nepodívat. není to kdo ví jaká pecka, ale určitě doporučuji. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Zvláštní kombinace klasického buranského filmu a duchařiny zdaleka nefunguje ve všech svých momentech, přesto nepostrádá typickou atmosférů obdobných filmů své doby, více či méně inspirovaných geniálním Vysvobozením. Čtveřice turistů se tak v hlubokých lesích dostává do konfliktu nejen s buranským kanibalem, ale i několika duchy. Svým způsobem novátorský přístup příliš ovací nesklidil, ale byla by škoda, kdyby navždy zůstal v zapomnění. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Ide o lesný sleš viac než dosť inšpirovaný sériou Friday of 13th. Surový začiatok ktorý,ako to v týchto filmoch býva, na začiatku vrah skántri neznáme postavy, ma nesmierne bavil. Tešil som sa na násilnú explotation a eRkovú záležitosť. Na nešťastie s toho nakoniec vzišiel skoro dobrodružný film. Nebyť kanibalských vsuviek mohlo by to byť bezpochyby PG13. Miešanie buranského hixploitation s duchárskymi prvkami tentoraz nevyšlo čo je škoda pretože to malo niečo do seba. Ako napríklad skvelé prostredie a otrasnú dobovú hudbu. Stačilo by menej vysvetľovania a zopár ďalších obetí a bolo by to fajn. ()

Zajímavosti (1)

  • Hoci na českom obale DVD je napísané “Drsnější verze Záhady Blair Witch“, so spomínaným filmom nemá snímka absolútne nič spoločné. (ash99)

Reklama

Reklama