Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hřiště 7 je komponovaný pořad České televize. Je jakýmsi virtuálním hracím prostorem, místem pro zábavu všeho druhu, místem plným her, pohádek a báječných setkání, prostorem pro aktivní odpočinek. Narazíme také na zajímavé hosty. Na "hřišti" se potkávají kamarádi i jejich rodiče. (hippyman)

Recenze (20)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jednoznančně nejslabší, a nejtrapnější ze všech dětských pořadů současnosti ale i minulosti..My odkojení Studiem kamarád případně Rosou nebo Magionem či Vegou tohle nikdy nepochopíme...SKA: A to už je asi co říct, zřejmě má vkus:-) ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

... 8:o . . . To snad ani není možný!!! . . . Já se na tenhle dětskou mysl dlouhodobě masírující >veřejnoprávní< hnus podíval zase jednou jen tak ráno - KONKRÉTNĚ NA NOVÝ ROK 2010 - zrovna když napapaní paraziti (...sráč Dejdar plus nějací ti další celebřitní nýmandi z pražských análů - mmj. rockerka (sic!) Lenka D. a jacísi >bojovníci< z "Člověka v tísni"... - no na tuhle >instituci< , její >elitní zaměstnance< a peněžní toky by se taky už někdy mohl podívat nějaký ten nezávislý a statečný novinář, že...!) fňukali nad bídou tohoto světa - a málem jsem se z toho všeho zase jednou poblil... .-((( . . . Víc se mi tohle čudlácké parazitování na penězích dańových poplatníků a nevinných dětských duších (natož těch OPRAVDU TRPÍCÍCH! kdekoli na světě) ani nechce komentovat! . . . Hovna! Sračky!! Hajzlové!!! . . . Dělejte si zmrdi co chcete, ale NEBERTE SI ZA RUKOJMÍ TĚCH SVÝCH KŠEFTŮ HLOUPOUČKÉ A NEVINNÉ DĚTI!!! . . . Resumé(?!): Dle sloganu "ČT - BEZPEČNÝ PROSTOR PRO VAŠE DĚTI" (Sic!) . . . Ve skutečnosti jen další manipulátorský bliják za peníze daňových poplatníků! A klidně mě za tenhle názor vy ČURÁCI A PIZDY z takzvané >televize veřejné služby< zažalujte! - - - P.S. Jen tak by mě zajímalo - takhle splácí kašpar Dejdar svoje DLUHY??? - - - - - (Lehce nahlédnuto ixkráte jen tak k ránu na ČT1, hodnocení 260., novoročně definitivně nasraný komentář zde jako párkrátý - 1.1. roku X - ...a to mě opravdu děsí, že jak na nový rok, tak po celý rok... To tu NAŠI společnost už opravdu ovládla bezskrupulozní prasata a jejich všehoschopní mediální mrdiální lokajové?) ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Hřiště 7 jsem strašně zbožňoval, ještě když jsem byl v krásných, dětských letech. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 50% (2*) | ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Celkově vzato ten pořad není úplně špatný (děti ve věku kolem 10 let rozhodně pobaví a mnohdy i užitečně poučí). V něčem je výborný, v něčem mne hodně rozčiluje. Bylo by to na delší rozbor, a to hlavně obsahový. Jedna z nejtrapněji "odvázaných" postav je tajtrlík Martin Dejdar, který se opravdu chová jako blázen, eufemicky řečeno. Nepříjemné je dívat se i na Filipa Čapku, který vizáží nemá daleko k vagabundovi. Nemusím ani Matouše Rumla, Martina Sobotku, ani ta Pernetová mi není moc sympatická. Všichni jsou tak nějak drsně, až drze rozjaření. To je teď takový trend, móda, je to všude, ve školách i ve společnosti dospělých, prostě všude. Extrovertní drzouni mají převahu a tak vnucují všem ostatním svůj styl, který je dnes ceněn jako ten správný. Hodnotné v seriálu "Hřiště" bývá spíše to, co je výplní mezi tím, co předvádějí právě tito jmenovaní. Tedy krátké pohádky a seriály, nyní např. Záhada hlavolamu... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nestačím se divit, čím děti krmí ČT1. S láskou v srdci vzpomínám na Studio Rosa a jiné pořady, na kterých jsem vyrostla. Vzhledem k tomu, že v tomhle pořadu běží i původní české seriály jako byly třeba Létající Čestmír, Arabela atd., tak jsem ochotna některé šílené a trapné skutečnosti přehlédnout. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Všichni zúčastnění se snaží, to jim nelze upřít. Ale spojování jednotlivých pohádek, dokumentů a bůhvíčeho je tragické. Scénář fakt ubohý. Copak nepamatujete Studio kamarád, Magion, Vegu? Na toto se vcelku moc dívat nedá. A navíc mě rozčílili uvedením večerníčků. Co má v osm ráno na obrazovce co dělat Mach a Šebestová? Na to jsme se přece těšili na Večerníček! Ale nejvíc mě irituje snaha zavděčit se všem a všem věkovým skupinám. Co mělo proboha znamenat S Jakubem na rybách? Co mají znamenat ekoligické a křesťanské agitky? Mám čtyřletýho synka, kterýho to prostě nebaví stejně jako mě. Paskvil a slepenec původně dobrých nápadů, který nedrží pohromadě ani Dejdar, ani Pernetová (ostaní vyhodit!). ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

No, jako malá jsem to občas sledovala, hlavně kvůli Arabele, a taky proto, že jsem byla ranní ptáče (teď už fakt nejsem) bylo to takový hezky barevný, takže se na to dalo docela dobře koukat..... Časem jsem to ale začala strašně nenávidět (se nedivte, je to tak pro děti do devíti let a ani brácha se na to nechtěl v devíti koukat, horory jsou lepší, že jo?! :)) Takže před šesti rokama bych dala pět hvězdiček, ale teď asi jednu... Půl napůl no... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Sice bylo Hřiště 7 extrémně dlouhé a mnohdy fakt nezáživné, jindy se ale zas podařilo proložit pár dobrými pořady nebo scénkami. Záleželo hodně na tom, kdo se zrovna ujal vedení a dokud jsem třeba sledoval Martina Dejdara nebo Otu Jiráka, tak jsem byl s jinak ztraceným nedělním dopolednem poněkud za dobře. ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl, oproti některým jiným novodobým dětským pořadům to má jakžtakž hlavu a patu, ale násilí v Jů - Hele scénce jsem nepochopil, ono vůbec celá ta Jů - Hele scéna vypadala v novém zpracování divně až trapně. Nějaká ponaučení tam zůstala, ale jsou vnucována dost násilně nebo si je tam člověk musí hledat. ()

johnywalker odpad!

všechny recenze uživatele

Ježiš, jsem tak rád, že se na to ségra už nekouká, to byla taková kravina a ještě do toho přiverbovali Lábuse s Dejdarem? ()

KHkomiks 

všechny recenze uživatele

Když venku prší a vám nechce jet internet,je mizerný signál a funguje jen čt 1 a 2, máte zlomenou nohu a cucáte snídani, oběd i večeři brčkem podobným,jako měl náš milovaný superman, když ho přestalo bavit chodit a přešel na motorový vozík. Pak nezoufejte je tu studio kamarád nebo planeta jou, které vás zaručeně donutí vstát zase na nohy a na nějakou dobu opustit tak kvalitní programy naší české televize. ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

V dnešnej dobe kedy deti travia život väčšinou u pc je ťažko robiť takýto program a zaujať ešte naviac .Dejdar myslím nie je príliš vhodný na tento typ programu . Lucie Pernetová je vhodnejšia kandidátka ,tak ako ňou určite bola v minulosti aj hudobne nadaná Markéta Plánková.Obsahovo je to však zaujimavo zložené aj pre deti a ich rodičov. /Ovečka SHAUN .../ ()

Mercilonka

všechny recenze uživatele

Nemůžu hodnotit, protože tento pořad je určený pro děti. Překvapuje mě množství odpadů a jedněch hvězdiček. Pořad je takový, jaký si doba žádá, tak to beru. Dnešním dětem by se třeba nelíbil náš Magion. ()

SKA 

všechny recenze uživatele

Dvě hvědzy jen díky několika zajmavým hostům, jinak to za moc nestojí, ani moje malá neteř na to nechce koukat. 35% ()

Reklama

Reklama