Reklama

Reklama

Daniel Landa - Vltava Tour 2003

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Česko, 2003, 95 min

Režie:

David Sís

Hrají:

Daniel Landa

Obsahy(1)

Jedná se o koncert, který proběhl v T-Mobile aréně v Praze 20. února 2003.

Seznam skladeb:

1. Vltava part.I
2. Chcíply dobrý víly
3. 1938
4. Muži s padáky
5. Pozdrav z fronty
6. Kdyby
7. Krvavá parta
8. Ona
9. Andílek
10. Třista z místa
11. Smrtihlav
12. Obsidián
13. Tajemství
14. Krysař z Valčíku
15. Jó ulice
16. Včera mě někdo...
17. Quantum Tarantulí
18. Morituri Te Salutant
19. Šance
20. Přízraky
21. Valčík
22. Motýlek
23. Vltava part II. (duklak2)

(více)

Recenze (75)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Daniel Landa je jeden z nejvýznamnějších hudebníků posledních dvaceti let a to ať si kdo chce, říká co chce. Ano, není to žádný fenomenální zpěvák, ale co si budem nalhávat, Landa je především o textech a ty jsou v jeho písních vždy perfektní. Vltava Tour patří k jedním z nejlepších českých koncertů, o tom není sporu. A ti co nemají Landu rádi kvůli tomu, že přezpíval Krylovi písně se směji. On má spoustu svých kvalitních písní a neměl zapotřebí se více zviditelňovat, ale jen chtěl zdát hold člověku, kterého si vážil a kterého obdivoval pro to, co udělal pro Českou republiku!! ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Řeknu to předem. Nemám Landu rád. Tenhle jeho koncert se však vedl v duchu celé jeho kariéry, která mi možná byla kdysi i sympatická. Takže to byla příjemná nostalgická vzpomínka s tvrdou hudbou, která pochopitelně zní líp než na studiové desce. Zde začala jeho nešťastná epizoda s Karlem Krylem. Je hezké, že si ho váží, ale u toho měl zůstat. Landova verze Krylovy protiválečné písně Morituri te salutant zní spíše jak pochod wehrmachtu. Žádný antimilitarismus necítím. Ba naopak. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Výborný koncert a kvalitní živá nahrávka, která plně supluje best of kompilaci... Nemusíte souhlasit s Landovými osobními názory, můžete mu zazlívat jeho skinheadskou minulost, nemusíte mu žrát jeho výstřelky typu Žito 44 a můžete obracet oči v sloup, když přezpívává Karla Kryla, ale to nic nemění na tom, že koncert a stejnojmenné album Vltava Tour představuje to nejlepší z (folk)rockové české hudby! 9/10 ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek Landy. On má skvělé písničky. Jen vzkážu některým uživatelům, co zde hází odpad. Nemám vás rád! A někdo napsal, že Kryl se musí v hrobě otáčet. Kdepak, naopak, Kryl by byl šťastný, kdyby viděl, jak ho Landa obdivuje. Žádné vykrádání. No dost mého chaotického komentáře, jdu si notovat nějakou tu písničku... ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Skvělá atmosféra a banda precizních hudebníků, které si Landa sezval, jsou spolehlivé elementy, dodávající Vltavě koule. Parádní koncert. Nejslabším článkem je sám jeho titulní aktér, který ani při sebevětším nasazení nemůže vykouzlit schopnost zpívat, což je při absenci charismatického hlasu těžký mínus. A ty projevy mezi skladbami radši neslyšet. Ona - 11/10 ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Mistr sraček a velepleš neodebilismu Drn Srajda, který by zasloužil soukromé sanatorium se exhibuje zase trochu jinak, ale co čert nechtěl, zase trapně a zcela debilně. Asi už to jiné nebude, co daníku? Asi nestačí vyholit palici, navlíknout nátělník a tvářit se důležitě, chtělo by to i nějakou myšlenku na něco jiného, než prachy ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

90% - Výbornej Landův koncert. Co víc říct? Snad jen, lidi co dáváte odpad, viděli jste ten koncert vůbec? Jak jste to přetrpěli když ho tak nemáte rádi? Nebo ten odpad dáváte jen tak preventivně? Fakt takovýhle druhy hodnocení nechápu... ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Veľký vodca vie spievať? Ee, nič sa za tie roky nezmenilo, stále si len tak do podlízavého a inštrumentálne ochabnutého hudobného doprovodu mrmle, a keďže sa koncert natáča, tak sem tam ešte v rámci "choreografie" zatrasie svojim majestátnym telom. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Pouze a jen 3 hvězdy. A to za starší skladby, které měli co do sebe. nová alba jsou totální kraviny. Velké mínus za jeho momentální postoj k své vlastní minulosti. Zradil sám sebe. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Kdyby si aspoň do toho svého hudebního ansáblu narval k saxofonu nějakýho černocha a na backing vocals cikána, tak bych si třeba aspoň řekl, že se snaží, ale myslím, že to by bylo moc a že ví, že by přišel o spoustu pravicových fanoušků. Nelíbí se mi, že vytáhnul na svět písničky Kryla, když Fanánek kdysi v jednom rozhovoru pravil, že Kryl Landu bytostně nesnášel, a nelíbí se mi ani, jak tam rýpal do mého oblíbence - Vaška Havla... Asi se už nezmění.... Ale kdyby jo, byl bych rád, protože bych si ho mohl začít vážit... ()

Sawyer815 

všechny recenze uživatele

Po deseti letech vyjel Daniel Landa opět koncertovat a vznikl z toho jeden z nejlepších českých rockových koncertů,které jsem měl možnost slyšet a vidět...Někdomu Landa příjde jako totální blb s minimální dávkou vkusu.Já ho mám rád a nestydím se za to.Jen málo českých hudebníků dokáže s takovou lehkostí kombinovat trubky,harmoniky,housle s el.kytarami a navíc dá do textů vlastní názor.Toho si já cením.Navíc má Vltava geniální playlist obsahující písně:1938,Ona,Krysař,Vltava a Pozdrav z fronty. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Kontroverzní, přebíhavý, přesto velice populární. Vzhlíží k němu sportovci (kickbox, autosport, peklo s landou), plešky kvůli orlíku, vyznavači muzíkálů a samozřejmě i všichni rockeři. Vždyť kdo by neměl rád rannou tvorbu Dana Landy? Toto je jednoznačně nejlepší Danovo DVD. "Já jsem takovej píčus..." ()

Reklama

Reklama