Reklama

Reklama

VOD (1)

Střepiny shrnují nejdůležitější kauzy uplynulého týdne a analyzují je v originálních reportážích. Poprvé byl pořad připravovaný redaktory zpravodajství vysílán v neděli 7. dubna 2002 a okamžitě se zařadil mezi nejsledovanější pořady TV NOVA. Úspěch je o to cennější, že nedělní prime time je opravdu „horkou půdou" z hlediska konkurenčního prostředí. (TV Nova)

(více)

Recenze (140)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ach ty pózy. Kritizovat cokoliv, co běží na TV NOVA je dnes už viditelně morální nutností... Vytahovat, že je 168 hodin lepší publicistický pořad, co není laděn jako Střepiny je nesmysl, protože oba využívají naprosto identických nástrojů (ironické poznámky až zesměšňování skutečně směšných politiků). Střepiny jsou však o něco tvrdší, přímější a upřímnější. Na nic si nehrají, nikomu se nechtějí zalíbit, ale chtějí ukázat pravdu nebo aspoň svůj pohled. Osobně mám nejraději závěrečné roční díly plné shrnutí, kde 3-4 osoby komentují situaci v naší zemi. Tenhle typ publicistiky ČR potřebuje, protože upozorňuje na lži, zákony postavené na hlavu a bandu politiků, které zajímá počet nul na kontě a ne dobro státu, který reprezentují, slibují ochraňovat a platí jim jejich obleky, milenky, auta a šílené účty za telefon (potažmo i dovolenou). Škoda, že se na Střepiny dívají lidé, které to všechno nezajímá a chtějí si přidat jen jedno trapné hodnocení na čsfd... ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Původní solidně vypovídající hodnota se postupem času ztratila v otravně nadsazeném pokusu o ironické poznámky. Vše seriózní tak okamžitě končí jako nechtěné sebezesměšnění. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Znám mnoho horších pořadů než Střepiny. A takové malé ohlédnutí za minulým týdnem není nikdy na škodu :)........ ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tak půl na půl. Občas vo ho*ně, občas zajímavé zprávy nebo zamyšlení. A byla tam asi nejhezčí moderátorka TV Nova :-) ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Před lety to nebylo tak špatné, klidně by se pár kauz dalo srovnat s Reportéry ČT, nebo 168 hodin, ovšem v současné době to není nic jiného, než hnusný bulvár, který se tváří jako seriozní a dokonce investigativní novinařina a jako takový si pořad nic jiného než odpad a přání brzkého konce nezaslouží. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Zajímavé shrnutí toho nejdůležitějšího, co se událo v uplynulém týdnu. Slovo "nejdůležitější" je sice velmi subjektivní, znáte to, co jsou na nově zprávy číslo 1. Ale i tak není na škodu v neděli večer zapnout bednu, neubyde nás a dozvíme se určitě něco zajímavého. --- Jo a teď jsem si vzpomněl, co je u toho totálně na odsřel - ty dementní, trapné poznámky, co jsou vyblity vždycky na konci zprávy v rychlém přehledu. Z toho je mi teda někdy na nic, že dokáží i k tragickým událostem vymyslet primitivně hloupý doslov. Není to vůbec vtipné nováci. OMG! ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Hodnotím stejně jako 168 hodin...i zde se vyskytnou zajímavé reportáže. To, že Střepiny běží na Nově, ještě apriori neznamená, že je horší. Přesto mě pořad čt1 baví víc. ()

GilEstel

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že když pořad vzniknul, sledoval jsem ho opravdu pravidelně. Významné události a kauzy uplynulého týdne zde byly v rychlosti a uceleně analyzovány a komentovány. Pro mě jako mladého člověka to byl rychlý a snadný zdroj informací o světě kolem. Postupem času mi to ale přišlo stále slabší a rozsahově omezené. Některé věci jsem cítil potřebu znát podrobněji, jiné mě nezajímaly. Asi po roce jsem to přestal sledovat úplně. Rozhodně to ale špatný pořad nebyl. A jelikož běží jako jeden z mála celých 15let, asi nebude úplně špatný ani dnes. ()

stilgar1 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, který je tak dementní, že pokud ho berete opravdu jako seriózní publicistický pořad a nikoli jako pouhou parodii, nejspíš byste měli začít pochybovat sami o sobě... ()

Reklama

Reklama