Reklama

Reklama

Ricky Gervais: Out of England - The Stand-Up Special

(pořad)
všechny plakáty
USA, 2008, 72 min

Režie:

John Moffitt

Účinkují:

Ricky Gervais

Recenze (15)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Ricky pro Amíky nacpal to nejlepší z předchozích třech stand-upů do jednoho, takže bych nedoporučoval koukat na všechny čtyři brzo po sobě. I když komando, antiAIDS leták nebo matka s čajem vládnou i napodruhé. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Já jsem opravdu nepochopil, jak může vyjít nějaké vystoupení na DVD a přitom obsahovat z drtivé většiny vtipy použité v jiných show. Jasně, že Out of England je super, Ricky dokázal svůj přednes oproti předchozím vystoupením ještě vylepšit, ale přijde mi to trochu jako ojeb. :) Pro ty, co mají rádi nekorektní humor a neviděli předchozí trilogii, je to však povinnost! 8/10 ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Ricky je bůh. Neznám nikoho dalšího, kdo by si něco takového dovolil říct dneska na veřejnosti, natož před plným sálem v USA. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Chvílema hodně nudný a někdy vyloženě nesnesitelný, třeba když Ricky čte z pohlednice deset instrukcí pro vyhonění, natahuje to jako idiot a já si jenom útrpně přál: "do prdele Gervaisi, tak už se KONEČNĚ VYMÁČKNI!!!" Nehledě k tomu, že většina těch fakt dobrých vtipů (viz Nietzsche a Hitler) již byla vyřčena dříve. ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Ricky Gervais je fajn. Veľmi dobrý stand-up s príjemným feelingom improvizície, aj keď je samozrejme všetko dopredu nacvičené. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Vidieť to, ako asi všetci ostatní, až po oboznámení sa s Rickyho "UK quadrilogy", tak sa nevyšplhám pri dvojici US výcucov nad tri hviezdy, keďže (ako som následne po doplnení zistil) u Rickyho vystúpení nie je príliš priestoru pre nejakú improvizáciu a prácu s publikom a všetky svoje frky má vyslovene našprtané naspamäť a odrapkané takmer identicky slovo za slovom. Pre mňa však boli všetky jeho drzé, účelovo arogantné a netaktné vtipy a narážky do gayov, obéznych ľudí, rakoviny, autizmu a pod. niečo ako "tenkrát poprvé s Rickym" a musím povedať, že mi tiekli slzy od smiechu. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Shrnutí předchozích tří stand-upů do jednoho, navíc upraveného pro americké publikum. Musím přiznat, že mě tato syntéza maličko zklamala. No už se chystá Science, tak uvidíme ... ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Pokud jste viděli Rickyho první tři stand-up vystoupení, je toto ztráta času. Nic nového (alespoň ne nic co by stálo za to) se v této pro americké publikum předělávce neobjevilo. Ricky jen vybral ty lepší kousky z minulých vystoupení, lehce poupravil a upřímně i hůře předvedl (původní vystoupení Animals, Politics a Fame jsou určitě lepší než tento výtah). ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasický Rickyho stand up, mix toho dobrého a lepšího, co jste pravděpodobně už slyšeli jinde. Každopádně se jedná o kvalitní vystoupení, které každého příznivce Rickyho humoru jistě nadchne. Sloni, Nietzche, máma s čajem... prostě fajn. ()

joudas 

všechny recenze uživatele

Ricky Gervais vybral některé části (ale ne nutně ty nejlepší) svých předchozích tří vystoupení a vydal se s nimi za velkou louži. Je fakt, že dívat se na to chvíli po zhlédnutí jeho anglických stand-upů asi nebyl nejlepší nápad, ale tak nějak jsem doufal, že se to bude mírně lišit. Bohužel to má Ricky všechno do detailu naučené, a proto jsou všechny vtipy naprosto stejné a nepřináší tak vlastně nic nového. Navíc tam chybí jakékoliv strefování do bible nebo náboženství, což je velká škoda, protože právě to jinak patří k tomu nejlepšímu. ()

Reklama

Reklama