Reklama

Reklama

Tulák z širých plání

  • Česko Tulák z horských plání (více)
Trailer

Obsahy(1)

Neznají jeho jméno ani tvář, ale navždy si zapamatují den, kdy přijel do města... Tajuplný cizinec (C. Eastwood) se znenadání objeví v zapadlém městečku a je místními najat, aby je chránil před nájezdy pistolníků. Lidé však netuší, že tulák skrývá překvapivější tajemství, než by se mohlo na první pohled zdát, a když vezme spravedlnost do svých rukou, začnou se dít nečekané věci! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (225)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Poněkud netradiční Eastwoodův western. Ze začátku vás to ani nenapadne, ale časem vás trkne, že na tomto pistolníkovi není něco v pořádku. Každému to asi dojde někdy jindy. Clint přijíždí jako záhadný pistolník do malého městečka, kde začne dělat pořádky a velké změny. Má jim totiž pomoct ochránit město před bandity, které pustili z vězení. Ten si město rychle podmaní a každý skáče, jak on píská. bandité se blíží a atmosféra houstne. Podaří se jim útok odvrátit a kdo je vlastně on záhadný pistolník? Jinak to byla Clintova první režie westernu. "Nejsem pistolník." ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Na Eastwooda je člověk zvyklej jako na Hodnýho z filmu Hodný, zlý a ošklivý. Jeho postava bezejmeného pistolníka může být ta samá ve spoustě westernech ale třeba i úplně jiná. V tomhle filmu bych si teda přál aby to byla jiná protože hlavní hrdina je napůl skoro desperát který se neštítí zabít lidi kteří měli dost jeho neomaleného chování a vlastně mu ani nevadilo skoro znásilnit ženu. Nápad natřít vesnici na červeno je podle mě originální / ale nevím k čemu sloužil ) nicméně finále nestálo za nic. Stejně jako tento film... ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Myslím, že to nebylo nutný, madam !!" - "Co nebylo nutný ??" - "Když se chcete seznámit, máte to říct.." ;) Potřebujete lepší důkaz, že i Clint Eastwood umí vařit špagety ?? ;) Zajímalo by mě, jak velkou roli na té dnešní už neoddiskutovatelné Eastwoodově režijní nesmrtelnosti sehrála skutečnost, že se učil u samotného velkého zízitopáka Sergia Leoneho.. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

3/10 Znechuceni - tento bic se Klintovi fakt nepovedl - kwrdy je jak ranni erekce, drsny jak Martin Maxa. Od prvniho flashbacku je jasne, co se stalo, takze zbytek uz je nuda na sto honu. Od zacatku jsem premyslel, proc maji ty baraky tak krasnou novou neposkvrnenou studii cerstve opracovaneho dreva, proto me jejich natreni taky nijak nesokovalo - zkratka hnus ()

Morien 

všechny recenze uživatele

(1001) Možná ještě trochu neohrabané, ale za ty psí kusy s kamerou, divadelní feeling a celkově drzost udělím minimálně pusu na čelíčko. A taky vždycky celkem dost obdivuju, jakým způsobem Clint obsazuje vedlejší role. Tady mě dostal samozřejmě trpaslíček a potom lazebník, ten byl skvostný. Hardcore westernové psychologické magicky realistické divadlo. Díky. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (20)

  • Poté, co bylo město Lago přejmenováno na „Hell“ (Peklo), Clint Eastwood (Cizinec) říkal hercům a štábu: „Jděte do pekla!“ (Marek06)
  • První western, který si Clint Eastwood i sám zrežíroval. (-bad-mad-wolf-)

Související novinky

Arnolda nám seslalo nebe. Doslova.

Arnolda nám seslalo nebe. Doslova.

02.01.2012

Je zpátky. První teaser na The Expendables 2 nám dokázal, že se mu tentokrát bude kouřit nejen z cigára, ale i z bouchačky. A jen tak se vůně střelného prachu kolem něj nerozplyne. Už od října natáčí… (více)

Arnie a Sly dál nekompromisně akční

Arnie a Sly dál nekompromisně akční

31.10.2011

Nedávno se potkali na placu The Expendables 2 (naštěstí se jim nehoda, během které zahynul bulharský kaskadér, vyhnula). V akci budou pokračovat i poté. Arnold si ještě letos zahraje pohraničního… (více)

Reklama

Reklama