Reklama

Reklama

Public Morals

(seriál)
Trailer 2
USA, 2015, 6 h 54 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Edward Burns

Režie:

Edward Burns

Scénář:

Edward Burns

Kamera:

William Rexer

Hudba:

P.T. Walkley

Hrají:

Edward Burns, Michael Rapaport, Neal McDonough, Aaron Dean Eisenberg, Fredric Lehne, Lyndon Smith, Johnny Hopkins, Lili Mirojnick, Audrey Esparza (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Tenkou hranici mezi dobrem a zlem hájí na začátku nelehkých 60. let minulého století ve Spojených státech policejní oddělení pro veřejnou morálku. Děj se soustředí kolem člena této pořádkové jednotky Terryho Muldoona (Edward Burns). Ten se takřka každodenně střetává s odlišnými pohledy na to, kde končí dobro a kde už začíná zlo, jak od kriminálníků, tak od svých nadřízených. Jak těžké je za takovýchto okolností vychovat syny v duchu poctivosti a pracovitosti, se dozvíme ze série od TNT. (geklon)

(více)

Recenze (9)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Edward Burns jako hlavní hvězda i tvůrce hned v úvodním dílu navozuje slušnou atmosféru, ale obávám se, že z toho nakonec vyleze jen tuctová kriminálka. Pilot - 60% Mé obavy se žel naplnily. Postavit celý seriál jen na dobové atmosféře, přičemž se tam několik dílů pořádně nic neděje, není úplně dobrý nápad. Na tu přehlídku rádoby drsňáků, kteří jen melou pantem, opravdu nemám náladu, takže to po třetím dílu balím. První tři díly - 60% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po 4 dílech: Čekal jsem víc. Burnsovi sice nedělá problém servírovat nám stylovou atmosféru šedesátých let a najít si do svého kousku správně sympatické obsazení. Jinak má ale divák tak nějak dojem, že už tohle párkrát viděl, a bohužel o něco lépe natočené. Rozjíždějící se válka gangů sice stále skrývá jistý potenciál, zároveň vás však dosud nemá čím překvapit, jede po již dosti vyjetých gangsterských kolejí a vrší jedno klišé za druhým. A ani v dialozích si není Burns dvakrát jistý v kramflecích. I když po řemeslné stránce se mu nedá nic moc vytknout, po té příběhové zkrátka nabízí naprostou rutinu, která ze svého potenciálu zatím příliš nevytěžila. Šance na zlepšení a válku gangů ve velkém stylu zde ovšem stále je. Pokud vám tedy chybí dobové gangsterky a nepohrdnete ani tou pohybujících se spíše ve vodách průměru, dejte tomuto kousku šanci. 60% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som miloval. Mám naň pekné spomienky. Milujem seriály z obdobia 40.až 60.rokov minulého storočia. Milujem tú atmosféru, kostýmy, autá, outfity a mnohé iné veci. Kiež by som mal ešte miesto medzi obľúbenými seriálmi. V hlavných úlohách úplne skvelí Edward Burns, Michael Rapaport a Neal McDonough. Každí z nich hral veľmi zaujímavú rodinu. Na tak málo známy seriál to bolo viac než dobré. Príbeh bol natoľko zaujímavý, že vás to nútil pozrieť celé. Myslím si, že seriál nemal skončiť len u prvej série, ale takto aspoň z toho vznikol 10 dielny miniseriál a tak ho prekusne každý. Možno by som ešte na záver odporučil ešte o niečo lepší seriál Mob City a tiež podobný seriál Magic City. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

60.léta, Hell´s Kitchen, šlapky, nelegánlí herny, odbory, to všechno pod kontrolou irských gangsterů a partička lehce drsných poldů, kteří se v té džungli snaží udržet jisté status quo a také na tom všem něco trhnout. Všichni jsou spokojeni, dokud nedojde k jedné vraždě zdánlivě bezvýznamného parchanta, jehož smrt zavedené pořádky značně rozvíří. Bavila mě atmosféra, herci a herečky a líbil se mi i směr, kterým se seriál ubíral. Navíc na konci každého dílu zazněla nějaká dobová pecka, kterou jsem si, pokud nebyl někdo v doslechu, vždycky s chutí zapěl. Burns si to sám napsal, zrežíroval a s chutí zahrál. A dobře udělal. Jen mi něco říká, že tady se asi druhé řady nedočkáme a to mě štve, protože těch dějových linek zůstalo otevřených až příliš mnoho. 80% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Viděn pilot a nepřesvědčil. Celý první díl jsem se koukal a říkal si něco jako "to už jsem někde viděl". Ničím mě to nezaujalo, krom přespřílišného déjà vu. Naprosto nic, kvůli čemu bych na to měl koukat dál. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát 4, ale za ten absolutně nezvládnutý závěr celé série dávám o jednu méně. Jak jsem se díval na internetu, nejsem jediný, koho ten konec totálně rozhodil. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

1. řada: New York 60. let, kdy běžný člověk místo podání ruky dostal kulkou mezi oči. Na to, že Public Morals běží na kabelovce, je seriál až překvapivě neexplicitní. Krve a všeho je tam hodně, ale kamera se vždy tak nějak otočí bokem. Žádné Banshee z šedesátek tedy nečekejte. Přestože je v seriálu poměrně velké množství postav, drží si většinou dobrou úroveň příběhu. Jedinou kaňkou první řady tak je neuzavření většiny zápletek. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl začal zpozvolna tak uvidíme co přinesou další díly. Zatím je to ale především dobová atmosféra a mé oblíbené krimi prostředí co mě drželi v pozoru tak budu doufat i v povedenou zápletku. Pilot - 6/10. ... Po první sezoně čítající 10 epizod nakonec zůstávám u čtyřech hvězd i když to po dlouhou dobu bylo spíše na hvězdy tři ale závěrečné dvě epizody mě přece jen přemluvili. V konkurenci pdobných seriálů patří přesto k tomu slabšímu a obzvláště při paralelním sledování Peaky Blinders byl pro mě ten propad o to více vidět. ()

mmoi

všechny recenze uživatele

Takové lehce sebestředné a povýšené. Když si režisér napíše scénář, obsadí se do hlavní role, tak to tak občas i dopadá. New York ze 60tých let působí jako líbivá kulisa, kde se projíždějí "drsňáci" v luxusních autech. Herci jsou ale po většinu přesvědčiví. Robert Knepper potěšil. ()

Reklama

Reklama