Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Recenze (240)

JKL odpad!

všechny recenze uživatele

Humus všech humusů futrál! Eso sledují jen velice omezení diváci, kteří stojí o to, aby do ně někdo ládoval "rádoby" hity a ještě se vydrží dívat na úplně tragického Mareše, který neřekl leta jediný fór. 11 videoklipů = ve většině případů 11 sraček, které jsou vydávány za žhavou novinku (i po třech měsících trhání uší posluchačů v rádiích). Nenene, Eso není hitparádou, ale jen pokusem "famózní" TV NOVA, jak přitáhnout masu za pačesy, aby s pěnou u pusy sledovala tento vyblitý produkt... ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Víkendová předzvěst toho, co mi bude druhý den ve třídě (složené ze stádních, hudebně totálně tupých a komerčním hnusem snadno ovlivnitelných diskofiláků) otravovat život. Na druhou stranu, občas se podařilo postoupit kapelám jako Aerosmith (překvapiví idolové baladchtivých dívek) nebo dokonce Sepultura, Megadeth či Clawfinger. Tak tam tedy tu hvězdičku dáme. ()

Reklama

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Právě skončil poslední díl Esa vůbec a tak jsem si řekl, že by taky stálo napsat pár řádek. Před 15 lety jsem byl usmrkanej parchant, co tejden co tejden usedal k bedně, protože se tam zjevovala pološílená Tereza, jež byla mým idolem. Kamarády jsem zdravíval "čágo belo vole" a oblíbená kapela byla Twenty 4 Seven. Pak jsem povyrostl a asi deset let Eso nesledoval. Z dnešního závěrečného dílu jsem viděl čtvrt hodiny a říkám si, že to kurva tak uteklo a dneska se nekoukám na Eso ani na TV Nova, bez níž jsem tehdy nemohl dýchat. No a co z toho plyne? Že jsem o 15 let zestárnul, ale Leo s Terezkou nezestárne nikdy. ()

Iroquaise 

všechny recenze uživatele

ajaj...legenda...devadesátá léta a soudobá populární hudba vtrhly do naší kotlinky...hlavně je zajímavý vnímat, jakej to byl mišmaš...jak se tam křížily tvrdý věci s ostrovními boybandy, s kontinentálním (pseudo) house-technem a tuzemskejma interpretama ( často v uvozovkách)...Premiere - Hrobař...Lunetic - Máma...Aerosmith - Crazy...The Offspring - Why don´t you get a job...2unlimited - No limit...20for7 - Is it love...Mr. President - Coco Jumbo...Fun Factory - Celebration...E-rotic - Help me Dr. Dick...Jackson - They don´t care about us...DJ Bobo - Everybody...Backstreet Boys - Get down...Take That - Never Forget...Spice Grls - Wannabe...Worlds Apart - Stay Together...Chaozz - Televize...Hanson - MMMbop...Kelly Family - Angel...Wanastovy Vjecy - Kouzlo...Joan Osbourne - One of us...John Scattman - Scatman´s world...Babylon Zoo - Space man...MC Erik a Barbara - Do it...Kopytovci - Dojit...Ozzy Osbourne - Back on earth...každopádně to byl jedinej komplexní hudební pořad u nás, kterej nenabízel jen hitparádu, ale i reportáže a rozhovory s domácími i zahraničními hvězdami (Osbourne, Kelly´s atd.), na stáncích se pak pravidelně vyloupla bestofka Čágo belo, šílenci...jedna až stotřicet vosum...jeden z majestátních symbolů doby a progresivní podoby tehdejší televizní zábavy...v dobrém i ve zlém...Divoká karta Novy...rekapitulace...sobota, jedenáct hodin dopoledne...Tereza, jedině Tereza...Rest in peace 90´s... ()

ocypuc 

všechny recenze uživatele

Tehdá to byl pořad, který si nikdo v neděli před obědem nemohl nechat ujít. Tereza byla skvělá a ty hitovky co tam byly.... Časem se z Esa stal odpad, kterému nepomohlo už nic, dokonce ani Leoš Mareš. Za nostalgii 5 hvězd, za to co se z toho stalo bych dal odpad, takže celkem 60 % , protože Eso bylo moje hudební mládí. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (12)

  • Moderátorka Tereza Pergnerová, která pořad moderovala v letech 1994 až 1998, v době největší slávy propadla heroinu. Přiznala, že profetovala až 15 miliónů korun. Kvůli drogám nafotila i porno fotografie. Ze závislosti se vyléčila. (Limetka_M)
  • Eso je jedním z nejdéle vysílaných pořadů TV Nova. První jeho epizoda byla uvedena již druhý den vysílání televize. Za tu dobu se na pozici moderátora vystřídali postupně Michael Viktořík, Tereza Pergnerová, Yemi A.D., Vítek Havliš, Rebeka Partyšová, skupina Lunetic, skupina Zoombie a Leoš Mareš. (Ded@M@tes)
  • Za dob moderování Leoše Mareše vzrostla sledovanost pořadu na dvojnásobek. (Limetka_M)

Reklama

Reklama