Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Recenze (240)

MMR 

všechny recenze uživatele

Za dob Terezy Pergnerové to nemělo chybu. Skvělá hudba, skvělá moderátorka. Po Tereze pak ještě ušel Vítek Havliš, co si pamatuju. Poté to už šlo z kopce. Lunetic, Zoombie, Yemi, Gabriela apod. uvedli pořad do stereotypu nudy. Největší zlo ovšem přišlo příchodem Leoše Mareše. No a co bychom mohli čekat od novy než to, že jeho si tam nechá takovou dobu. No prostě hrůza, ten mi zničil můj nej pořad dětství. Ach jo:-( Ještě, že už to skončilo, bohužel v nejhorším... ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Ano, je to tady. Už je mezi námi i ESO. Jeden z nejdelších seriálů. Ten co to u nás startoval a poté přišlo očko. Pamatuji si, že když jsem byl malý, tak se na to díval můj strejda a pouštěl si to nahlas. Babička mu říkala, že je nanic a že až půjde do světa tak si nevydělá ani na chleba. A tedka má byt v Praze a o to tady přece jde, ne? Líbila se mi ta bláznivá holka a možná, že u nás byla největší hvězda. Tedy já jsem jí tak vnímal. Škoda těch drog, ale to patří k životu. A ted se na tom dělá miláček s ferraris. To se mi líbí, tak to má být. Hudba patří kulturním lidem a kdyby tady nebyla, tak by jsme se pěkně nudili. Upřímně si ale radšio stáhnu hitparádu z netu. Jenom nevidím ty videoklipy. ()

Reklama

Fingon 

všechny recenze uživatele

Žasnu nad tím, co všechno se tu dá v poslední době hodnotit... ale když už je tu Marmeláda, co by tu nebylo i Eso... Jako desetiletý jsem se na to občas díval, Pergnerku jsem bral tak nějak jako inventář, Vrtulník mě nebavil (patlal tam jídlo, zmetek), na Jámu AD se nepamatuji a zbývá "Leošek," na kterém jsme si smlsli při jedné školní besídce (pardon, akademii). Pak jsem se díval snad jen tehdy, když běžel klip s nějakým mým oblíbencem, což nebylo moc často, popřípadě s nějakým echt zajímavým hostem, jako byla třeba Ruslana... ()

JKL odpad!

všechny recenze uživatele

Humus všech humusů futrál! Eso sledují jen velice omezení diváci, kteří stojí o to, aby do ně někdo ládoval "rádoby" hity a ještě se vydrží dívat na úplně tragického Mareše, který neřekl leta jediný fór. 11 videoklipů = ve většině případů 11 sraček, které jsou vydávány za žhavou novinku (i po třech měsících trhání uší posluchačů v rádiích). Nenene, Eso není hitparádou, ale jen pokusem "famózní" TV NOVA, jak přitáhnout masu za pačesy, aby s pěnou u pusy sledovala tento vyblitý produkt... ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Další nostalgická záležitost mého dětství. S Terezou Pergnerovou to byla docela sranda a vzhledem k tomu, že jsem v dětském věku ještě nebyla hudebně vyhraněná, tak mě to docela bavilo sledovat. Jakmile se objevil Mareš (v té době ještě "pán kožichů"), přestalo mě to bavit a Eso u mě upadlo do zapomnění. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (12)

  • Eso je jedním z nejdéle vysílaných pořadů TV Nova. První jeho epizoda byla uvedena již druhý den vysílání televize. Za tu dobu se na pozici moderátora vystřídali postupně Michael Viktořík, Tereza Pergnerová, Yemi A.D., Vítek Havliš, Rebeka Partyšová, skupina Lunetic, skupina Zoombie a Leoš Mareš. (Ded@M@tes)
  • Martin Kocián se nachal slyšet, že když moderoval Eso, tak byl většinou pod vlivem pervitinu. (Duoscop)
  • Za dob moderování Leoše Mareše vzrostla sledovanost pořadu na dvojnásobek. (Limetka_M)

Reklama

Reklama