Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Recenze (240)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Podle Poma se tu nemají používat žádné vulgarismy, tak žádný nepoužiju. Ale skoro bych v souvislosti s Esem chtěl... ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Porad, ktery kurvil videoklipy (zkracovani zacatku, konce), ale nikomu to, zda se, nevadilo. At zije Ocko, VH1 a jine! ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Čago Belo Šílenci! To byl, tuším, pozdrav, který frčel hodně dlouho, že..? No, ještě že mě tento převážně popáckokomerční pořad nikdy nějak razantně neoslovil a v podstatě mou pubertou proplul bez povšimnutí..Ty dvě za Terezku, která i tak byla nej. Mareš se mi už nikdy moc nelíbil. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Za dob Pergnerový jsem na tom byl celkem závislý, ale to mi bylo ani ne deset let. V současnosti na to kouknu tak jednou za dva měsíce a jelikož Mareše mám celkem rád, tak se i párkrát zasměji, ale nechtějte po mě, abych tomu dal víc jak dvě hvězdičky, které jsou z části i z nostalgie....... ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Právě skončil poslední díl Esa vůbec a tak jsem si řekl, že by taky stálo napsat pár řádek. Před 15 lety jsem byl usmrkanej parchant, co tejden co tejden usedal k bedně, protože se tam zjevovala pološílená Tereza, jež byla mým idolem. Kamarády jsem zdravíval "čágo belo vole" a oblíbená kapela byla Twenty 4 Seven. Pak jsem povyrostl a asi deset let Eso nesledoval. Z dnešního závěrečného dílu jsem viděl čtvrt hodiny a říkám si, že to kurva tak uteklo a dneska se nekoukám na Eso ani na TV Nova, bez níž jsem tehdy nemohl dýchat. No a co z toho plyne? Že jsem o 15 let zestárnul, ale Leo s Terezkou nezestárne nikdy. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Pořad o hudbě? Fantazie! Možnost v době před youtube sledovat videoklipy našich oblíbených interpretů? Paráda! (ok, možná jsem měl slovo "oblíbených" raději hned dát do uvozovek, ať máme jasno) Jenže ups, první opaření vařící vodou přichází v tom smyslu, že Eso se ukrutně snaží podlézat mladému cool stylu. Chápu, že Nova chce maximální sledovanost namísto nějakých pokusů o spirituální vzdělání diváků, ale Eso je snad ještě více free-cool-in než banda 13 letých wannabe hiphoperů a skupinka pořezaných emařek dohromady. Ale neviním za to moderátory, jde spíš o jejich vedení. Pergnerka byla v pohodě a Mareš náhodou taky není vůbec k zahození... Druhá kudla do zad přichází v podobě samotné muziky - mainstream a jedině mainstream, vím, že o tom hlasuje lid, ale však už nominace jsou pořád o tom samém - aby se vyhovělo co možná nejširšímu obecenstvu, ach jo, trochu odvahy! 3/10 ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Nad popkulturou se nijak neošívám a nemyslím si, že bych měl bůhvíjak velký hudební vkus. Nicméně to, co Eso ve své době představovalo, bylo ztělesněním toho nejpokleslejšího, co se v oblasti hudebních pořadů v Česku objevilo. Celkový dojem: 5 % za několik zahraničních videoklipů... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jak tohle jen hodnotit? Plnou palbou kvůli obrovské nostalgii, protože jsem na to čučel týden co týden celou střední školu (1994-98), nahrál si z toho na kazety desítky videoklipů a objevil x kapel a zpěváků? Pergnerovou jsem moc nemusel, ale musím jí nechat, že když nic jiného, jako moderátorka byla výrazná, byť až moc. Dobou temna bych pak nazval období, kdy po x týdnů okupovaly první příčku hitparády Kelly Family - to byla velká bolest. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ať už to moderuje holka z plakátů dělnických šaten, či kluk libující si v perspiraci vně kabátu vyrobeného z vyčiněné kůže pokryté srstí - hudba zde pouštěná v osekaných klipech stejně za moc nestojí.. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Všichni to tu zdrbnete, abyste neztratili tvář, ale vesměs jste na to všichni koukali.. jak smutné. Za díly s Marešem a za to, že jsem tam jednou vyhrála CD 4* :-) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Eso je pořad, který už měl hodně moderátorů (z těch, na které si momentálně vzpomenu: Tereza Pergnerová, Yemi, Holki, Mareš). A bylo jich daleko více, ale to vlastně není důležité.. :-) Nejdřív, jsem se na to díval rád, JENŽE v poslední době rádoby vtipný Mareš to hodně kazí.. a přece jen, kdo má TV stanici Očko, tak toho "novinky" v Esu sotva překvapí, (pro nezasvěcené: co v Esu dávají jako novinku, to na Očku hraje cca. 2 měsíce :-) Plus občas (fakt spíše výjimečně), je tam i zajímavý a vtipný host.. a to se v sobotu ráno celkem hodí, když se vám ještě nechce přemýšlet.. :-) 50 %. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skupiny, speváčky, speváci a ďaľší interpreti prezentovaní v tejto relácii mi nikdy neboli po chuti. Môj hudobný vkus je, bol a verím, že aj vždy bude úplne niekde inde. No musím oceniť ten svieži poblaznený šmrnc, ktorý do toho vniesla hlavne rozjetá Tereza Pergnerová. Po socialistických zdochlostiach ako boli "TKM" alebo "Triangel" prišla táto divoká karta Novy ako vlna tsunami. * ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Za dob Terezy Pergnerové to nemělo chybu. Skvělá hudba, skvělá moderátorka. Po Tereze pak ještě ušel Vítek Havliš, co si pamatuju. Poté to už šlo z kopce. Lunetic, Zoombie, Yemi, Gabriela apod. uvedli pořad do stereotypu nudy. Největší zlo ovšem přišlo příchodem Leoše Mareše. No a co bychom mohli čekat od novy než to, že jeho si tam nechá takovou dobu. No prostě hrůza, ten mi zničil můj nej pořad dětství. Ach jo:-( Ještě, že už to skončilo, bohužel v nejhorším... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Čágo bélo šílenci! Zdraví vás Wacoslav1 z Esa! Ale nééééé dělám si kozy. Jenom jsem na raných začátcích z Terezkou pervitin Pergnerovou vyrostl a mám k tomu určitý nostalgický vztah. Takže ok mám teď říct dospěl jsem? přehodnotil jsem?? stydím se za sebe??? MRDAT!!!!! Nic takovýho neudělám. Popík a disco let 90tých mě dost ovlivňovalo. Prostě jsem na tom kurva vyrostl a nestydím se za to, proto pod čtyři hvězdice nepůjdu, ale ani nad ně, páč ten hovadskej Mareš to v mých očích nenávratně zprasil... Takže to bude cca za 75% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Když jsem se na to koukal před deseti a více lety, byl to pro mě díky těm peckám docela zážitek. Dneska se ale na to normální člověk těžko podívá. ()

Reklama

Reklama