Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá, sebevědomá baletka Klára (Zuzana Kanócz) dostane nabídku tančit v jenom z nejlepších baletních souborů na světě. Trénuje jako o život, aby si splnila svůj sen. V této emočně vypjaté době, kdy potřebuje spřízněnou duši, přistihne svého přítele Tomáše při nevěře. Jejich dlouhodobý vztah se rozpadá a složitá rodinná situace vše jen komplikuje… Aby toho nebylo málo, zlomí si nohu a životní sen se jí vzdaluje čím dál víc. Cítí se mizerně a v okamžiku, kdy si myslí, že nemůže být hůř, se setká s charismatickým 54letým chirurgem Rudolfem (Bronislav Wroclawski), se kterým ji spojuje podobný osud. Opustila ho manželka Marta a on se teď stará sám o jejich 13letou dceru. Klára si s ní postupem času vybuduje kamarádský vztah a kariéra pro ni rázem přestává být číslem jedna. Všechno vypadá ideálně, ale jen do chvíle, kdy se opět na scéně objeví manželka Marta…. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

phil

phil (hodnocení, recenze)

na predposlednej fotke na druhej strane nie je s jiri kornom zuzana kanocz,ako je napisane pod nou, ale zuzana kocurikova. mohol by to niekto opravit.

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

hm natacanie zacalo 2005 bolo dotocene v roku 2007 a v roku 2009 je premiera. omg. takehoto dacoho sa nedozil ani pan prstenov a matrix. vela zdaru reziserke.

BathoryMan

BathoryMan (hodnocení, recenze)

Laura Siváková zatial natočila len priemerný Tv film Quartteto.A myslím si že ani týmto filmom dieru do sveta neurobí.A podla mna Zuzana Kanocz sa hodí tak do Ordinácie v Ružovej Záhrade ale celovečerák neutiahne ani náhodou kdeže!Taký talent v sebe bohužial nemá!

Reklama

Reklama