Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad pro všechny kutily, který můžeme vidět na TV NOVA sedmý den v týdnu ve večerních hodinách. Když např. stavíte dům, nebo si chcete něco vyrobit pro potěšení, či vypěstovat nějakou nezvyklou květinu. Loskuták vám vždy poradí a nabídne tu správnou inspiraci, nápad, nebo radu. Každý díl obsahuje sedm reportáží. Moderují sourozenci Gondíkovi. (duklak2)

(více)

Recenze (193)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z těch špatných příkladů, které přímo řvou po dvousloví - KOPNI MĚ... Nikdy mi Gondíkovic sebranka nevadila a myslím,že i do určitého mého věku jsem tento pořad občas očekávala.. Jakožto vystudovaný zahradník musím s určitostí tvrdit,že podobné zahrádkářské rady najdete v knihách,které jsou určitě specifičtější a více srozumitelné a hlavně ne tak trapné jako tento pořad. Občas se dokonce i s pár věcmi seknou...Velice mi vadí reklamní blok či jak tomu říkají, kde nám na nově velice rádi sdělí,že reklamy nacpou prostě VŠUDE ať se díváte na co chcete... ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tu i ptáka Loskutáka. Viděl jsem dost dílů na to, abych si dokázal udělat názor na tento pořad. NOVA se rozhodla před pár lety udělat nějaký pořad podobný Receptáři. Neříkám že je špatný, ale možná je to ovlivněno těmi moderátorami. Mě se více líbil Receptář, i když jeho sláva je už dávno pryč. Moderátorská dvojice sourozenců Gondíkových mě není nijak sympatická. Hlavně Adéla mi "pije" krev. Dokonce se snaží prosadit do herectví, což je pro mě nepochopitelné. I když v "růžovce" asi může hrát každý, kdo má trochu známou tvář. Dalibora jakžtakž zkousnu, ale také to není nic moc. Musím ale uznat, že se snaží. A někdy mě trochu těmi svými "anekdotami" pobaví, i když se spíše směju tomu, jak jsou trapné. Podle mě není vhodné míchat ty jejich "vtípky" do Loskutáka. Pan Podlaha v Receptáři žádnými vtipy nehýřil a to se mi líbilo. Jo a málem bych zapomněl, že v pořadu ještě vystupuje motorkář Standa Berkovec, který ač je mu přes 50 let, tak se chová jak puberťák. Ale uznávám, že jeho styl mluvy se mi líbí. Má tendenci všechno zdůrazňovat. Pořad sice nabízí rady, tipy, nápady, trendy, ale já jsem si z něho žádnou inspiraci do života nevzal. Překvapuje mě, že se pořad pořád vysílá a já netrpělivě vyhlížím jeho konec, který je v nedohlednu. Dvě hvězdy za Dalibora. No nic, dnes je zrovna neděle a já nemám co dělat. Možná si večer zapnu televizi a podívám se na Loskutáka, protože jsem ho dlouho neviděl. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Já osobně tento typ pořadu nemusím. Ale chápu jeho smysl pro starší publikum a nebo i pro moji sestru, kterou zajímají různé metody vyšívání, háčkování, batikování a já nevím čeho dalšího ještě. Tento pořad určitě na odpad nevidím a kdo ví? Třeba si ho budu, jednou až mi bude 60 let, pouštět a zapisovat si všechny rady do deníčku. Jak se starat o zahrádku, jak o stromky, jaké hnojivo je na ty okurky nejlepší atd. :-D A co se týče Gondíků, tak jim nemám co vytknout. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nebýt ultratrapných Gondíků (naštěstí zde nerozbalují svůj "šarm" naplno) dala by se tomuto pořadu přidělit třetí hvězdička, občas se z něj člověk dozví i něco užitečného či alespoň zajímavého. Ovšem s tímto duem pseudomoderátorů se to z podprůměru bohužel nevyhoupne. 41% EDIT: Po dvou letech a jednom náhodném shlédnutí přehodnocuji, stal se z toho Teleshopping - místo rad kutilům a zahrádkářům má divák uvěřit, že právě bez tohoto předraženého hrnce či sněžné frézy se prostě neobejde. 25% ()

astraal odpad!

všechny recenze uživatele

Soubor nejblbějších reportáží týkajících se kutilství, vaření a podobných ptákovin. I když nemám rád ani Receptář, tak kdyby došlo na srovnávání, byl by Receptář o několik úrovní lepší. V Loskutákovi vám nabídnou rady, které normální člověk v životě nepoužije a ještě je Gondíci podají tak dementně že se na to nedá dívat. Prostě typická novácká sračka ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Dalibor Gondík se nechal slyšet, že mu moderování pořadu zničilo život. Prý kvůli němu nedostává jiné nabídky. (Duoscop)

Reklama

Reklama