Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad pro všechny kutily, který můžeme vidět na TV NOVA sedmý den v týdnu ve večerních hodinách. Když např. stavíte dům, nebo si chcete něco vyrobit pro potěšení, či vypěstovat nějakou nezvyklou květinu. Loskuták vám vždy poradí a nabídne tu správnou inspiraci, nápad, nebo radu. Každý díl obsahuje sedm reportáží. Moderují sourozenci Gondíkovi. (duklak2)

(více)

Recenze (193)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z těch špatných příkladů, které přímo řvou po dvousloví - KOPNI MĚ... Nikdy mi Gondíkovic sebranka nevadila a myslím,že i do určitého mého věku jsem tento pořad občas očekávala.. Jakožto vystudovaný zahradník musím s určitostí tvrdit,že podobné zahrádkářské rady najdete v knihách,které jsou určitě specifičtější a více srozumitelné a hlavně ne tak trapné jako tento pořad. Občas se dokonce i s pár věcmi seknou...Velice mi vadí reklamní blok či jak tomu říkají, kde nám na nově velice rádi sdělí,že reklamy nacpou prostě VŠUDE ať se díváte na co chcete... ()

Smerfetka88 odpad!

všechny recenze uživatele

Podlaho, třes se, Nova ti vymyslela konkurenci!! Přestože ani Přemkův Receptář není můj šálek čaje a viděla jsem ho spíše omylem než cíleně, tak tohle teda ani omylem. Když už se roztomilým sourozencům Aduš a Dádovi sebralo GoGo show, tak jim dáme do ruky aspoň metlu a kladívko. Třeba to zabere...no nezabralo!! Jak už jsem zmínila na začátku, tak takovéto pořady mě neberou, ale u Podlahy aspoň oceňuju nápad. Když před pětadevadesáti lety přišel s tím, že udělá pořad pro kutily, bylo to nové, zajímavé a lidé to určitě přivítali. Trapné napodobování ze strany Novy je ale navíc a jestli sázeli na to, že to utáhnou díky těm dvěma, tak se asi sekli. Ale to je jen můj osobní názor. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Já osobně tento typ pořadu nemusím. Ale chápu jeho smysl pro starší publikum a nebo i pro moji sestru, kterou zajímají různé metody vyšívání, háčkování, batikování a já nevím čeho dalšího ještě. Tento pořad určitě na odpad nevidím a kdo ví? Třeba si ho budu, jednou až mi bude 60 let, pouštět a zapisovat si všechny rady do deníčku. Jak se starat o zahrádku, jak o stromky, jaké hnojivo je na ty okurky nejlepší atd. :-D A co se týče Gondíků, tak jim nemám co vytknout. ()

Wyrdas odpad!

všechny recenze uživatele

Gondíci mi nikdy nepřišli sympatičtí, ba ani něčím zajímaví. A podle toho také jejich pořady vypadají. Nudné, vláčné díly o tom, co většina lidí (a každý kutil) dobře zná mě nikdy ani trochu nezaujali. Už jenom ta atmosféra, co z toho pořadu přímo čišela. Navíc to vypadalo, že Gondíci skutečně opravdu nic neví a neznají (vždy vypadali tak neskutečně překvapeně). Vždy jsem to hned přepínal, ale pamatuji si, že pár dílů jsem viděl celých (při návštěvě u prarodičů, kde to hrálo jako kulisa). ()

astraal odpad!

všechny recenze uživatele

Soubor nejblbějších reportáží týkajících se kutilství, vaření a podobných ptákovin. I když nemám rád ani Receptář, tak kdyby došlo na srovnávání, byl by Receptář o několik úrovní lepší. V Loskutákovi vám nabídnou rady, které normální člověk v životě nepoužije a ještě je Gondíci podají tak dementně že se na to nedá dívat. Prostě typická novácká sračka ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Dalibor Gondík se nechal slyšet, že mu moderování pořadu zničilo život. Prý kvůli němu nedostává jiné nabídky. (Duoscop)

Reklama

Reklama