Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad pro všechny kutily, který můžeme vidět na TV NOVA sedmý den v týdnu ve večerních hodinách. Když např. stavíte dům, nebo si chcete něco vyrobit pro potěšení, či vypěstovat nějakou nezvyklou květinu. Loskuták vám vždy poradí a nabídne tu správnou inspiraci, nápad, nebo radu. Každý díl obsahuje sedm reportáží. Moderují sourozenci Gondíkovi. (duklak2)

(více)

Recenze (193)

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Blbečkoidní verze Receptáře s naprosto vlezlými konzumáckými sourozenci Gondíkovými. Samá sranda, hihihi, ale bulvární šou (to je to totiž doopravdy) má sotva na šoty Horsta Fuchse a jeho nádobí. Však vám Přemek Podlaha jednou ukáže. Ukáže všem! Jen musí přikoupit pozemek, na zahradě už není místo na mrtvoly. Loskuták nebo Televizní noviny, já na tohle hnědý beru hajzlpapír. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Gondíkovi se chtě nechtě stali tvářemi odpudivé a naprosto pokleslé novácké estrádní pseudozábavy, leč v pořadu pro kutily, nimrody a další šílence, jehož formát nutně nemůže postrádat ve svém repertoáru žádná tuzemská televize bez ohledu na jeho zbytečnost, jsou ještě otravnější než obvykle !! Takže ta jedna hvězdička patří Ivanu Vodochodskému.. ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti Gondíkovým-jsou mě u prdele a pokud zůstanou ve svých pořadech a nebudou mě lést do pořadů, které rád sleduji,tak jim přeji mnoho štěstí do života. Nemám ani nic proti Radám ptáka Loskutáka a nechápu tak nízké hodnocení-k dnešku 16,02,2010 je to 18%. Normální pořad tohodle druhu informativní zábavy, něco jako Receptář, jen bez Přemka :-). ()

Wyrdas odpad!

všechny recenze uživatele

Gondíci mi nikdy nepřišli sympatičtí, ba ani něčím zajímaví. A podle toho také jejich pořady vypadají. Nudné, vláčné díly o tom, co většina lidí (a každý kutil) dobře zná mě nikdy ani trochu nezaujali. Už jenom ta atmosféra, co z toho pořadu přímo čišela. Navíc to vypadalo, že Gondíci skutečně opravdu nic neví a neznají (vždy vypadali tak neskutečně překvapeně). Vždy jsem to hned přepínal, ale pamatuji si, že pár dílů jsem viděl celých (při návštěvě u prarodičů, kde to hrálo jako kulisa). ()

George.Camel 

všechny recenze uživatele

Dalibor s Adélkou se drží už několik let tento pořad na stabilní úrovni. Opakovat pořád dokola stále stejné rady každý rok začne každému po určité době lézt na nervy. A přijít s něčím novým, to je těžké. Proto mně v poslední době vůbec nebaví vyrábění jakýchkoli serepetiček do domácnosti, všmožné lepení nesmyslů tavnou pistolí, malování a zdobení ... no nebudu se rozepisovat, nebo bych musel ubrat hvězdičku, a to nechci. Takže dávám průměr ... za tři. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Dalibor Gondík se nechal slyšet, že mu moderování pořadu zničilo život. Prý kvůli němu nedostává jiné nabídky. (Duoscop)

Reklama

Reklama