Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad pro všechny kutily, který můžeme vidět na TV NOVA sedmý den v týdnu ve večerních hodinách. Když např. stavíte dům, nebo si chcete něco vyrobit pro potěšení, či vypěstovat nějakou nezvyklou květinu. Loskuták vám vždy poradí a nabídne tu správnou inspiraci, nápad, nebo radu. Každý díl obsahuje sedm reportáží. Moderují sourozenci Gondíkovi. (duklak2)

(více)

Recenze (193)

kulyk

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný. Další pořad, který nemohu hodnotit...Rady mozkodlabáka Gunda a jeho pokrevní Gundice na mě totiž působí přímo zázračným způsobem. Nechápu, proč se snaží vydělat na chléb jejich tamnější šaškováním v bedně? Vždyť je tolik spánkových laboratoří, ve kterých by za svou schopnost uspávat obdrželi pod patronaci celý neurologický primariát! Na mě působí zcela zázračně již řadu let. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z řady námětů, který Nova šlohla odjinud a zprznila způsobem tak nehorázným, že by jeden vzteky ztloukl i ptačí budku. Gonduo v roli moderátur (odvozeno od slov "moderujících kreatur") by zabilo i výrazně inteligentnější pořad, než je tahle reality show v duchu seriálu A-Team (borci z A-teamu byli také kutilové, kteří dokázali dětskou tříkolku s pomocí kladiva, krabice hřebíků, tavné pistole a dvou kartonových krabic předělat na letadlovou loď). ()

tron 

všechny recenze uživatele

He he... nuže... Dalibor a Adéla Gondíkovci uvádzajú novácku reláciu o radách záhradkárom, prídu i rady do kuchyne, rady chovateľom domácich maznáčikov, rady... 40%, mám rád kučeravé šikovné. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Gondíci jsou asi takový kutilové jako já moderátor:-) Ale za ty prachy se už naučíme a přiučíme ledačemu že? Zlatej Podlaha v tomhle ohledu! Vodochodský je pak takovej přicmrdálek podobně jako Maděrič, Zounar, Jančařík st. a ještě jeden (teď si bohužel nevzpomenu na jeho jméno?) kteří vlezou všude tam kde jendostanou alespoň trochu nažrat a nebo kde mají alespoň nějaké ty výhody, to samí platí i o rádoby-motorkářovi Berkovcovi, čím ten tam je přínosnej nechápu..2x Gondík = 2x odpad! ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Gondíkovi nemám rád a jedna hvězdička je za několik dobrých nápadů, které se v tomhle pořadu vyskytly....... ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tento pořad určitě není zbytečný, protože jsou lidé, kteří rádi slepují kytičky z papíru, vytvářejí krabičky, vyřezávají hračky.. sourozenci Gondíkovi tvoří veselou atmoséfu a tak to může být osvěžením mysli. Když byla zapnutá televize a začaly Rady ptáka Loskutáka, nevypla jsem ji.. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečné, jak tento reklamní blok je populární... Těžká volba mezi Horstem Fuchsem nebo touhle šaškárnou se sokolovskými rodáky. Ani ne vlastně. Volím raději monoskop, tam mi křečopažouti nic cpát nebudou! Přemku, tys to dodělal. ()

3DD!3 odpad!

všechny recenze uživatele

Nenávidím už tu znělku, neměl jsem rád ani Receptář, ale tahle moderní variace, která Přemkovi nesahá ani k podpatku jeho zablácených bot, je kondenzované zlo. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nech premýšľam ako premýšľam, nemôžem prísť na nič, čo by pri tejto relácii zabodovalo. Víkendový televízny poradca pre kutilov, záhradkárov a podobných čudákov. Pri rovnakej somarine v podobe "Receptára" som dal aspoň jednu hviezdičku za dlhoročnú trvanlivosť, žánrovú originalitu a nezničiteľného Přemka Podlahu. "Rady ptáka Loskutáka" sú len nováckou kópiou. A ani moderátorská dvojica súrodencov Gondíkových tomu veru nepomohla. Je to odpad! ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Gondíkovi a jejich kutilské rady, jedná se o podprůměrný pořad, ale pár zajímavých věcí se dozvíte. / Viděné epizody cca *16.dílů / ( Hodnocení: 3/10 ) ()

MMR odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole... Teďka: "Kde mám tyhle houby koupit?" => OMG, jdi si do lesa ty krávo. Měnim ze dvou na odpad! ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

aneb narvěte do toho co nejvíc trapné reklamy, přidejte teleshoppingové okénko, okořeňte hektolitry product placementu, přidejte kapku lehké trapnosti, a vyjde vám velké, reklamní nic. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nebýt ultratrapných Gondíků (naštěstí zde nerozbalují svůj "šarm" naplno) dala by se tomuto pořadu přidělit třetí hvězdička, občas se z něj člověk dozví i něco užitečného či alespoň zajímavého. Ovšem s tímto duem pseudomoderátorů se to z podprůměru bohužel nevyhoupne. 41% EDIT: Po dvou letech a jednom náhodném shlédnutí přehodnocuji, stal se z toho Teleshopping - místo rad kutilům a zahrádkářům má divák uvěřit, že právě bez tohoto předraženého hrnce či sněžné frézy se prostě neobejde. 25% ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Rady ptáká pičusáka jsem fakt nenáviděl! Dva přehrávající a ztrapňující modetátoři a vedle nich oplyšovej pták. No to byl vrchlo hnusu... ()

Reklama

Reklama