Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument o lidech, kteří si tento druh hudby zvolili pro život. Postupně se podíváme do Brazílie, Japonska, Indie, Číny, Izraele a na Střední východ. Zjistíme, že jinde je tento styl brán jako postoj proti zažitým tradicím anebo proti represím daného režimu. (Kryton)

Recenze (62)

Bubugirl 

všechny recenze uživatele

METALISTI JAKO JEDEN VELKÝ KMEN. Konečně počin, který ukazuje vyjimečnost tohoto žánru a není přihloplou fraškou jen o satanistech a drogách, pálení kostelů a jiných kontroverzích často spojovaných. Čuměla jsem na Japončíky ( a nejen na ně ) jak vyoraná myš. Rozhovory s metalovými velikány jsou na místě a dodávají celému dokumemtu velké D. Pprostě bombastiko!!! Skvělé, skvělé, skvělé! ()

Necrophobic 

všechny recenze uživatele

Jako skalní metalový fanda jsem se z toho radostí málem pos... :-)Metal je Česku na černé listině v rádiích ho zásadně neuslyšíte jen v pár rockovo-metalových.Těch je ,ale jak šafránu a nejdou naladit všude.Vyjma on-line metalových rádií.Metalové hitparády a pořady ha ha ,jen na cca 2 tv stanicích a zpravidla ve 23:00 hod nejlépe v neděli ,aby se těm vymaštěným metlám dobře stávalo do práce :-)Ostatní techno ,rap, rnb,pop,disco a ostatní povrchní a slaboduchý žánry jedou na některých tv stanicích od rána do večera. Děkuji tedy rohatýmu že nám seslal tenhle majstrštyk ,který musel nadchnout všechny metalové fans a ostatním možná ukáže ,že metal není jen bezduché mlácení a jak říkají "blití do mikrofonu". !!!METAL FOREVER !!! ()

Reklama

Reklama