Reklama

Reklama

Cesta draka

  • Česko Drak přichází (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tang Lung (Bruce Lee) přijíždí do Říma, aby pomohl příbuzným s péčí o rodinnou restauraci. Péct pizzu a vařit špagety ale rozhodně nebude. O podnik totiž projevil zájem mocný mafiánský syndikát, který se nezastaví před ničím. Schopnost Tanga Lunga vládnout bojovými uměními se ale záhy ukáže být mocnější než zbraně a vliv špagetožroutů. Mafiánští bossové proto najmou ty nejlepší světové bojovníky, aby Tanga srazili na kolena. Bruce Lee ve své nejlepší roli. Chuck Norris ve své nejlepší záporné roli. Jeden z nejlepších filmových soubojů všech dob ve stínu římského Kolosea. Povinnost pro milovníky filmových umění. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Lidi,dejte tam prosím skutečný název zpět :D Cesta draka je Cesta Draka

Bonaci

Bonaci (hodnocení, recenze)

Na scénu kdy Bruce Lee porazí Chucka Norrise bylo použito nespočet efektů.

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Stefanell

NOVA v roku 1997 uviedla tento film pod názvom DRAK PŘICHÁZÍ. Takže preto "sú pod jedným názvom". Snáď ho zasa nejaký samozvaný cenzor nezmaže.

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

Tento film se mi od něj líbil nejvíc a to se mi líbí všechny jeho filmy, Bruce lee byl nadčlověk a to co dokázal on už nedokáže nikdo jiný... R.I.P. Bruce

Stefanell

Stefanell (hodnocení, recenze)

drak prichádza a cesta draka sú dva rôzne filmy.... nerozumiem tomu prečo sú obidva pod jednym názvom.....možno sa mýlim.

na příspěvěk reagoval anderson

cheyene

cheyene (hodnocení, recenze)

TommyLeeJape : Nehodí se psát ubohé vtipy k této klasice žánru...

cheyene

cheyene (hodnocení, recenze)

Takové bojové scény už asi hned tak neuvidíme...kdo jiný může natočit nejlepší film s bojovým umění, než samotný mistr? A kdo jiný mu může sekundovat lépe, než několikanásobný mistr světa Norris? BRAVO! Btw, koupil jsem si tento film na originálce a v bonusech-biografiích je napsáno, že Norris chystá nový seriál (když ukončil WTR), který se bude odehrávat na Havaji....ovšem zatím o tom není ani vidu ani slechu, že?

S1xK1ll3r

S1xK1ll3r (hodnocení, recenze)

Bruce Lee najlepsi z najlepsich. Nedokazal ho porazit nikto ,ako vo filme tak aj v skutocnom svete. Najrychlesi z najrychlejsich ten co dokazal pretrhnut kozenne vrece s pieskom. Cest a slava ! ________6K

Jonda

Jonda (hodnocení, recenze)

Snad jedinej film, kde vidime umirat mistra nesmrtelna Chucka Norrise

pakobylka

pakobylka (hodnocení, recenze)

4AM: Zjistila jsem, že v tomhle případě je mi úplně jedno, že příběh je naivní - mně se zkrátka líbilo, jak byl zfilmovaný, a akční scény byly po čertech dobré. Každopádně je ostuda, že TAKOVOU legendu, jako Bruce Lee, jsem poznala až teď - ale lepší pozdě než nikdy. Byl neskutečně rychlý. Byl neskutečně dobrý. Byl NEJLEPŠÍ.

4AM

4AM (hodnocení, recenze)

tydle filmy sou uplně jinde , to je psycho se musite vcitit do prostředí a do Bruce , spousta nesmyslů
na mě to prostě působí zvlaštně -ja to žeru

Související novinky

Večer ostrých filmů Chucka Norrise!

Večer ostrých filmů Chucka Norrise!

07.12.2010

Kino Světozor obsadí dne 8. prosince od 19:00 Chuck Norris se svým akčním uměním. A že bude co obdivovat. Každého diváka jistě nakopne třeba Cesta draka, ve které se Chuck postavil i samotnému Bruce… (více)

Reklama

Reklama