Reklama

Reklama

VOD (1)

Shawn a Nick jsou středoškolské fotbalové hvězdy, nehodlají však strávit léto na soustředění, ale pořádně si je užít. A kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se najde tolik půvabných dívek? Jenže když se Shawn zamiluje, je třeba změnit taktiku…  V americké komedii režiséra Willa Glucka se hvězdy středoškolského týmu v kopané Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen) vyhnou fotbalovému soustředění, aby mohli léto strávit uprostřed houfu krásných dívek ... na táboře pro roztleskávačky. Chlapci si užívají, protože díky pověsti „citlivých kamarádů” nemají problém přemluvit krásky ke koupání bez plavek, k nácviku roztleskávání bez oblečení a dalším povedeným kouskům. Pak ale Shawn ztratí hlavu a zamiluje se do přitažlivé leč podezíravé vedoucí Carly (Sarah Roemerová) a oba mládenci musí rychle změnit styl hry. Dokáže Shawn uskutečnit svůj plán dřív, než soutěž roztleskávaček skončí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

Luukec 

všechny recenze uživatele

Odpočinková komedie, která je ale docela vtipná. Odehrává se okolo dvou týpků jejich chování mi docela připomíná Barneyho z How i met your mother.. každopádně i přes to že po půl hodině přesně více co bude následovat i tak se na to dá dívat a docela mě pobavil 33letý Eric Christian Olsen který tu hraje teenagera a docela mu to jde.. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Fired Up... priznám sa, prekvapilo ma to... množstvo vtipov bolo vážne fajn no a celkový dojem roztlieskavačok v spodnom prádle, človek si nemôže sťažovať. Hlavná dvojica bavila, artikulovala a ťahala snímok, avšak následne sa objaví pár negatív, ktoré tu vôbec nemuseli byť... hodnotenie by bolo vyššie, takto 5/10 ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Potřeboval sem se nějak odreagovat od tý píp píp píp píp píp matiky a tohle bylo na to jako stvořený, naprosto jednoduchá pohodová letní teen komedie u který jsem se bavil od samýho začátku až do úplnýho konce a to, že to má vlastně stejnej scénář jako ostatních 20 tísíc teen komedií, to mě vůbec nevyvedlo z míry, navíc jako bonus sem dostal asi 300 děvčat v roztleskávačských úborech a někdy dokonce bez nich, takže absolutní spokojenost, účel to splnilo dokonale a ještě teď mam z toho dobrou náladu a bavim se při vzpomínkách na různý fóry ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Přehlídka mladých pohledných slečen v roztleskávačských úborech. O nějakém zajímavém příběhu či originální scéně si můžete nechat leda tak zdát. Na druhou stranu tu nejsou žádné zbytečně dlouhé prostoje ani nechutné scény, u kterých byste museli přivírat oči. Klasický výplach k večernímu pivu s pár kámošema. 50% ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli se mělo jednat o kritiku "Amerického snu" a celé naivní, americké popkultury... Jestli ne, tak by se Fired up dal, s trochou nadsázky, popsat jako americké, propagandistické dílo :-) Ale ono je to veskrze jedno. Protože tento film je vyloženě tupý. Šablonovitý příběh, trapné herecké výkony, rádo by politicky nekorektní humor... Prostě nuda. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Tvůrci předložili film Americké ratingové asociaci celkem 18x než získal rating PG-13, tedy nevhodné pro děti do 13ti let (jinak by dostal R, tj. do 17ti let přístupno jen v doprovodu rodičů). (HappySmile)
  • Scénář napsali 4 lidé, avšak do titulků se nechali zapsat všichni společně jako "Freedom Jones". (HappySmile)
  • I když je Nick (Eric Christian Olsen) středoškolák, jeho představiteli bylo v době natáčení 31 let. (Doski)

Reklama

Reklama